Podbrezová – Žilina 2:2 (kon.) | Slovan Bratislava – Michalovce 3:1 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
3:1 (2:0)
MFK Zemplín Michalovce
sk Neděle 05.03.2017, 17:30Niké liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    76
    Michalovce dali gól!

    Danko poslal center na stred 16-tky, na neho si naskočil KRISTJAN KUSHTA, ktorý napriek zrážke s brankárom Muchom vo vzdušnom súboji posiela loptu hlavou do siete!
     
    53
    Slovan dal gól!

    Soumah si v 16-tke spracovával loptu, ale cez dvojicu hráčov nedokázal z otočky vystreliť, tí boli nedôslední a lopta sa odrazila na dobre postaveného Čavriča, ktorý vsietil gól na 3:0!
     
    20
    Slovan dal gól!

    Druhý gól je na svete. Postaral sa o neho SEYDOUBA SOUMAH, ktorý si na hranici poutového územia dokázal spracovať loptu medzi dvojicou brániacich hráčov, otočil sa a vypálil presne k pravej žrdi, Macej na ňu už nedosiahol.
     
    5
    Slovan dal gól!

    Čavrič poslal z priameho kopu pas po zemi na Oršulu, jeho strela sa gólom ešte neskončila. Všetko ale napravil TAMÁS PRISKIN, ktorý upratal do siete Macejom vyrazenú strelu.

    Daniela Mesíková

    Branky: 5. Priskin (Oršula), 20. Soumah, 53. Čavrić (Soumah) – 76. Kushta (Danko)

    Karty:   68. Morlacchi (SBA), 90. Soumah (SBA) – 13. Žofčák (MIC), 60. Sipľak (MIC), 62. Qose (MIC), 83. Danko (MIC), 90+1. Serečin (MIC)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Kubík, Morlacchi, Saláta, Sekulić (C) – Kóňa (62. M. Rigo), Savičevič – Priskin (67. Vittek), Soumah, Oršula – Čavrić (85. de Sa).
    Náhradníci: Krnáč – Rundič, Ligeon, M. Rigo, de Sa, Vittek.

    MFK Zemplín Michalovce: Macej – Šimčák, Grič (84. Dimitriadis), Leško, Sipľak – Žofčák (C) (46. Kushta), Sedlák, Danko, Qose, Kavka – Regáli (62. Serečin).
    Náhradníci: Kira – Kolesár, Vajs, Kolesár, Serečin, Dimitriadis, Kushta.

    Rozhodčí: Horváth – Benko, Kováč
    bahis siteleri