Příbram – Liberec 4:1 (kon.) | Jihlava – Teplice 1:4 (kon.) | Plzeň – Slavia 0:0 (kon.)
Brno – Třinec 8:1 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
8:1 (5:1)
FK Třinec
Pondělí 06.03.2017, 14:30Juniorská liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    83
    Brno právě vstřelilo branku!
    Další jméno se přidává na seznam střelců Zbrojovky. Již osmý zásah si připisuje střídající MIROSLAV KROUTIL.
     
    62
    Brno právě vstřelilo branku!
    Do střelecké listiny se zapisuje také MAREK VINTR. Ten si na hranici velkého vápna obhodil protihráče a střelou do protipohybu překonává Adamušku posedmé.
     
    48
    Brno právě vstřelilo branku!
    Zbrojovka očividně svého soupeře nebude šetřit ani po pauze. Adamušku nejprve po skrumáži zachránila tyč, o minutu později již ale PAVEL SOKOL nadvakrát dokázal propasírovat míč do sítě a kanonáda tak pokračuje.
     
    40
    Brno právě vstřelilo branku!
    Dvojice Přichystal – Rybička dnes skutečně řádí. Šanci prvního jmenovaného ještě Adamuška včasným vyběhnutím dokázal zhatit, následně ale brněnský hráč přichystal další šanci pro PETRA RYBIČKU a vyzval jej tak k hattricku již v první půli. Dominance Zbrojovky pokračuje.
     
    34
    Brno právě vstřelilo branku!
    JAKUB PŘICHYSTAL si vedl o poznání lépe v roli zakončovatele, než před chvílí v pozici nahravače. Zbrojovka tentokrát nasázela čtyři góly již v první půli a ačkoliv zbývá ještě moře času, zdá se, že utkání bude mít jednoznačný průběh.
     
    23
    Brno právě vstřelilo branku!
    Pokud to tak půjde dál, dostaneme se dnes na dvojciferná čísla. Zbrojovka má dvougólové vedení zpět. Pohlednou kombinační akci zakončoval opět do prázdné kasy PAVEL SOKOL po přihrávce od Holmana.
     
    19
    Třinec právě vstřelil branku!
    A rýsuje se přestřelka. Třinec ani dva zásahy v úvodní čtvrthodině nepoložily a ačkoliv je Brno zatím jasně aktivnější, hosté se vrací do zápasu. Ojedinělou akci středem obrany úspěšně zakončil PAVEL TOBIÁŠ.
     
    13
    Brno právě vstřelilo branku!
    PETR RYBIČKA, nikoliv blesk udeřil dvakrát. Brněnskému střelci stačila minuta hry k dalšímu zásahu. Brno se prosadilo postranní akcí, Rybička si naběhnul za obranu a zvyšuje vedení domácích prakticky do prázdné brány.
     
    12
    Brno právě vstřelilo branku!
    Z úvodního tlaku padá také první branka a do vedení jdou dle očekávání domácí. Prosadil se PETR RYBIČKA.

    Daniel Král

    Branky: 12. Rybička, 13. Rybička, 23. Sokol, 34. Přichystal, 40. Rybička, 48. Sokol, 62. Vintr M., 83. Kroutil – 19. Tobiáš

    Karty:   32. Vintr M. (BNO)


    FC Zbrojovka Brno: Veselý – Sedláček, Blažík (86. Gáč), Vraštil (C), Vintr O., Koláčný, Holman (60. Kříž), Přichystal (69. Kroutil), Vintr M., Sokol (68. Obůrka), Rybička.
    Náhradníci: Záleský, Gáč, Kříž, Kroutil, Obůrka

    FK Třinec: Adamuška – Lanc (C), Kučera, Lasota (62. Štefánik), Bujok (46. Melecký), Žyla, Samiec, Tobiáš, Hošek (75. Chloň), Latocha, Puczok (69. Ceniga).
    Náhradníci: Boček, Ceniga, Chloň, Melecký, Štefánik

    Rozhodčí: Mikyska – Dresler, Caletka

    Diváci: 100
    bahis siteleri