Columbus – New Jersey 2:0 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 3:6 (kon.) | Florida – NY Rangers 2:5 (kon.)
Toronto – Detroit 3:2 (kon.) | Minnesota – St. Louis 1:2 (kon.) | Colorado – Carolina 3:1 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 1:4 (kon.) | Vancouver – Montreal 1:2 (po pr.) | Anaheim – Nashville 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Toronto Maple Leafs
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
Detroit Red Wings
Středa 08.03.2017, 01:40 • Air Canada Centre, Toronto (kapacita 20270 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:36 Gustav NYQUIST - 3:2
     
    40:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    Máme zaděláno na pořádné drama! Jak skončil Detroit druhou třetinu, tak začíná tu třetí! Henrik Zetterberg zatáhl puk do útočného pásma, kde jej přenechal Miku Greenovi, jehož fantastickou přihrávku poslal do odkryté branky opět GUSTAV NYQUIST! Asistence: Mike Green a Henrik Zetterberg.
    39:22 Gustav NYQUIST - 3:1
     
    39:22
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté se v závěru druhé třetiny prosazují! Auston Matthews nedokázal puk posunout z vlastního pásma, Henrik Zetterberg pak přihrávkou před brankou našel volného GUSTAVA NYQUISTA, který se štěstím procedil kotouč za Andersenova záda! Asistence: Henrik Zetterberg a Tomáš Tatar.
    25:49 Nazem KADRI - 3:0
     
    25:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Na další akci domácích už neměl ani Petr Mrázek! Nylanderovu střelu ještě zastavil, v pokračující akci ale mladý švédský útočník přistrčil puk NAZEMU KADRIMU, který trefil přesně horní roh branky! Asistence: William Nylander a Matt Hunwick.
    06:38 James VAN RIEMSDYK - 2:0
     
    06:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Rychlá kombinace domácích nakonec končí gólem v přesilové hře! Mitch Marner přihrávkou napříč pásmem našel na levém kruhu Tylera Bozaka, který poslal prudkou přihrávku před branku, kde puk nadvakrát za Mrázka doklepl JAMES VAN RIEMSDYK! Asistence: Tyler Bozak a Mitch Marner.
    01:07 Alexej MARČENKO - 1:0
     
    01:07
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Po obrovské chybě v hostující obraně se Toronto ujímá vedení! Darren Helm namazal přímo na hokejku Mitche Marnera, který našel před brankou volného Tylera Bozaka. Toho ještě fantastickým zákrokem vychytal Petr Mrázek, na dorážku ALEXEJE MARČENKA už byl ale i český brankář krátký. Asistence: Tyler Bozak a Mitch Marner.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 2. Marčenko (Bozak, Marner), 7. J. van Riemsdyk (Bozak, Marner), 26. Kadri (W. Nylander, Hunwick) – 40. Nyquist (Zetterberg, Tatar), 41. Nyquist (Green, Zetterberg)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, Marčenko, Hunwick (A), R. Polák – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Marner – Komarov (A), Kadri, W. Nylander – Hyman, Matthews, Co. Brown – M. Martin, Boyle, Sošnikov.
    Detroit Red Wings: Mrázek (Coreau) – DeKeyser, Green, Kronwall (A), Jensen, Ouellet, Russo – Nyquist (C), Zetterberg, Tatar – Athanasiou, Nielsen, Mantha – Abdelkader (A), Helm, D. Larkin – D. Miller, Sheahan, Glendening.

    Rozhodčí: Rank, Morton – Cherrey, Devorski

    Diváci: 19060
    bahis siteleri