Kodaň – Ajax 2:1 (kon.) | Rostov – Manchester Utd. 1:1 (kon.) | APOEL – Anderlecht 0:1 (kon.)
Gent – Genk 2:5 (kon.) | Olympiakos – Besiktas 1:1 (kon.) | Lyon – AS Řím 4:2 (kon.)
Schalke – Mönchengladbach 1:1 (kon.) | Celta Vigo – FK Krasnodar 2:1 (kon.)
konec
KAA Gent
2:5 (1:4)
KRC Genk
Čtvrtek 09.03.2017, 21:05 • Ghelamco Arena • Evropská liga • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    90
    Naposledy dnes střídají také hosté. Hřiště opouští Siebe Schrijvers, na posledních pár minutek se na plac dostane Leandro Trossard.
     
    89
    Ibrahim dostává žlutou kartu. A je třetím takto napomínaným hráče Gentu. Naproti tomu nikdo z hráčů Genku ještě žlutou kartu nedostal.
     
    84
    A pro Gent to bude ještě horší. Dohrávat utkání totiž bude bez Andersona Esitiho, který dostává druhou žlutou kartu v zápase za podražení Pozuela.
     
    81
    Podruhé dnes střídají hosté. Na místo Malinovského se postaví Brian Heynen.
     
    76
    Čtvrtým Nigerijcem, který si v tomto zápase připíše na konto nějaké minuty je Moses Simon. Střídá Saiefa. Dohrál také penaltový nešťastník Perbert, nahradí jej Thomas Foket.
    72. Mbwana Samatta (GNK) - 2:5
     
    72
    Genk právě vstřelil branku!
    Trápení Gentu ještě není konec. MBWANA SAMATTA střílí pátou barnku Genku, když za záda Kaliniče nohou usměrnil centr Buffela. Asistence: Thomas Buffel.
    68. Jérémy Perbet (GNT)
     
    68
    Jérémy Perbet trestuhodně zahodil šanci snížit skóre na rozdíl jediného gólu. Jeho střelu k levé tyči dokázal Mathew Ryan vyrazit!
     
    67
    Samuel Kalu tak dlouho ve vápně motal obráncům hostů hlavu, až jej Ruslan Malinovskyj srazil k zemi. Penalta pro domácí!
     
    61
    Gent právě vstřelil branku!
    Nyní bude zápis do notýsku rozhodčího pro KALIFU COULIBALYHO mnohem příjemnější. Dokázal si totiž naskočit na centr Saiefa a hlavou jej poslal do sítě. Je tedy sníženo na 2:4 a stále je o co hrát. Asistence: Kenneth Saief.
    Kalifa Coulibaly (GNT) - 2:4
     
    60
    Kalifa Coulibaly dostává žlutou kartu za šlapák na Colleyho.
     
    46
    Oba týmy střídají jednoho svého hráče. Jeana-Paula Boëtiuse nahradí v týmu hostů Thomas Buffel. Místo Louise Verstraeteho si zahraje Rabiu Ibrahim.
    45+1. Jere Uronen (GNK) - 1:4
     
    45+1
    Genk právě vstřelil branku!
    Ne, hosté ještě stále nemají dost! Rychlý protiútok zakončují už čtvrtým gólem. Kapitán Pozuelo našel nádherným pasem nabíhajícího si JEREHO URONENA. Ten si ještě jedním dotykem posunul míč dovnitř vápna a odtud už překonal Mathewa Ryana. Asistence: Alejandro Pozuelo.
    41. Mbwana Samatta (GNK) - 1:3
     
    41
    Genk právě vstřelil branku!
    Hosté neohroženě kráčí za postupem do čtvrtfinále. Ještě není ani odehrán první poločas prvního utkání a už to můžeme tvrdit! Po nádherném obloučku Boëtiuse si míč za obranou hrudí zpracoval MBWANA SAMATTA a nekompromisně propálil bezmocného Ryana. Asistence: Jean-Paul Boëtius.
     
    37
    Siebe Schrijvers si míč sebevědomě navedl na pravačku a hodně nebezpečně vypálil. Lovre Kalinić měl co dělat, aby jeho ránu vytěsnil.
     
    36
    Jakub Brabec si odstoupil do svého strážce a další Malinovského centr od rohového praporku nohou zakončil jen těsně vedle!
    33. Omar Colley (GNK) - 1:2
     
    33
    Genk právě vstřelil branku!
    Tohle se musí nestraným fanouškům líbit. 33. minuta a už je tu třetí gól utkání. Velkou chybu udělal Lovre Kalinić, který chtěl míč Malinovskyje z rohového kopu boxovat, ale podběhl jej. OMAR COLLEY dokázal hlavou trefit zcela prázdnou bránu. Asistence: Ruslan Malinovskyj.
    27. Samuel Kalu (GNT) - 1:1
     
    27
    Gent právě vstřelil branku!
    Dlouho si své vedení Genk neužil a je znovu vyrovnáno. Po ostrém centru Saiefa z levé strany si málem vstřelil vlastní gól Jakub Brabec. Míč nakonec šel od jeho kolena do břevna a odrazil se přesně před SAMUELA KALUA. Ten jej pak už neměl problém dorazit do brány. Bez asistence.
    21. Ruslan Malinovskyj (GNK) - 0:1
     
    21
    Genk právě vstřelil branku!
    RUSLAN MALINOVSKYJ předvedl, že nejen Neymar dokáže trefit přesně pravý horní růžek branky. Proti jeho technické, ale i dostatečně tvrdé ráně neměl Lovre Kalinić žádnou šanci. Bez asistence.
     
    21
    Anderson Esiti přišlápl nohu Pozuelovi a hosté budou kopat přímý kop z hodně zajímavé vzdálenosti nějakých dvaceti metrů. Navíc je to žlutá karta pro Esitiho.
     
    3
    A hned ve třetí minutě měli domácí gólovku. Z levé strany nejprve nebezpečně pálil Kenneth Saief a pak hlavně z dorážky s velké blízky trefil Jérémy Perbet břevno branky Ryana.

    Petr Sumbal

    Branky: 27. Kalu, 61. K. Coulibaly (Saief) – 21. Malinovskyj, 33. Colley (Malinovskyj), 41. Samatta (Boëtius), 45+1. Uronen (Pozuelo), 72. Samatta (Buffel)

    Karty:   21. Esiti (GNT), 60. K. Coulibaly (GNT), 89. R. Ibrahim (GNT)   84. Esiti (GNT)

    Neproměněná penalta: 68. Perbet (GNT), brankář Ryan zneškodnil


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 2:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 15:9.
    KAA Gent: L. Kalinić – S. Mitrović, Gigot, Gershon – Verstraete (46. R. Ibrahim), Esiti, Matton, Saief (76. Simon) – Perbet (76. Foket), K. Coulibaly, Kalu.
    Náhradníci: Rinne – Asare, Dejaegere, De Smet, Foket, Simon, R. Ibrahim.

    KRC Genk: Ryan – Uronen, Colley, Brabec, Castagne – Malinovskyj (81. Heynen), Berge, Pozuelo – Boëtius (46. Buffel), Samatta, Schrijvers (90. Trossard).
    Náhradníci: Jackers – Buffel, Dewaest, Heynen, Janssens, Trossard, Walsh.

    Rozhodčí: Paolo Tagliavento – Alessandro Costanzo, Matteo Passeri
    Čtvrtek 16.03.2017
    Genk - Gent 1:1

    Branky: 20. Castagne (Boëtius) – 84. Verstraete (Kalu)

    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 13:16.
    bahis siteleri