Carolina – NY Rangers 4:3 (kon.) | Toronto – Philadelphia 4:2 (kon.) | Tampa – Minnesota 4:1 (kon.)
Chicago – Anaheim 0:1 (kon.) | Colorado – New Jersey 3:2 (kon.) | Calgary – Montreal 5:0 (kon.)
Arizona – Ottawa 2:3 (po pr.) | Vancouver – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Nashville 3:2 (po pr.)
San Jose – Washington 4:2 (kon.)
po prodl.
Vancouver Canucks
3:4 (0:1, 2:2, 1:0 - 0:1)
New York Islanders
Pátek 10.03.2017, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:33 Andrew LADD - 3:4
     
    61:33
    Islanders právě vstřelili branku!
    Calvin de Haan na pravém křídle zamíchal s pukem a z ostrého úhlu ho nahodil před bránu, kde kotouč na vzdálenější levé tyči dorazil do brány ANDREW LADD! Islanders vítězí 4:3! Asistence: Calvin de Haan a Ryan Strome.
    59:40 Troy STECHER - 3:3
     
    59:40
    Vancouver právě vstřelil branku!
    TROY STECHER na pravém křídle na modré čáře naznačil střelu a poté si vybruslil na vrchol pravého kruhu pro vhazování, kde napřáhl ke krásné táhlé střele zápěstím, která zamířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Vancouver při hře bez brankáře 20 sekund před koncem vyrovnal na 3:3! Čeká nás prodloužení? Asistence: Henrik Sedin a Markus Granlund.
    39:36 Brock NELSON - 2:3
     
    39:36
    Islanders právě vstřelili branku!
    BROCK NELSON napřáhl na levém křídle od modré čáry ke tvrdé střele bez přípravy, která mířila do vzdálenějšího pravého rohu, jenže Troy Stecher ji nešťastně srazil k ledu mimo dosah brankáře Ryana Millera. Islanders otočili utkání zpět na svou stranu a vedou 3:2! Josh Bailey dnes 0+3. Asistence: Nick Leddy a Josh Bailey.
    29:45 Anthony BEAUVILLIER - 2:2
     
    29:45
    Islanders právě vstřelili branku!
    Josh Baily v mezikruží obranného pásma vkleče zablokoval pokus jednoho z hráčů Vancouveru a ANTHONY BEAUVILLIER se po jeho dlouhé kolmé přihrávce středem ledové plochy řítil do samostatného úniku, který zakončil v blízkosti pravé tyče nádherným bekhendovým blafákem. Ukázkový protiútok, po kterém je v Rogers Areně skóre 2:2! Asistence: Josh Bailey.
    23:31 Sven BÄRTSCHI - 2:1
     
    23:31
    Vancouver právě vstřelil branku!
    SVEN BÄRTSCHI si najel před bránu na sraženou přihrávku z pravého křídla a v blízkosti pravé tyče se zbavil vyjíždějícího brankáře Thomase Greisse nádherným bekhendovým blafákem, po kterém puk uklidil do odkryté brány. Nádherný gól, po kterém Canucks otáčí skóre a vedou 2:1!
    21:35 Reid BOUCHER - 1:1
     
    21:35
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Bo Horvat na pravém křídle z ostrého úhlu po pěkné otočce nahodil puk před bránu a po nepřesvědčivém zákroku Thomase Greisse puk mezi jeho betony z blízkosti poslal do brány REID BOUCHER! Vancouver zaslouženě vyrovnal na 1:1! Asistence: Bo Horvat a Troy Stecher.
    15:01 John TAVARES - 0:1
     
    15:01
    Islanders právě vstřelili branku!
    Josh Bailey nádhernou přihrávkou přenesl hru z levého kruhu pro vhazování do pravého a JOHN TAVARES z úhlu napřáhl k prudké střele s příklepem, která bez přípravy zamířila do odkryté brány. Islanders vedou 1:0! Asistence: Josh Bailey a Anders Lee.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 22. Boucher (Horvat, Stecher), 24. Bärtschi, 60. Stecher (H. Sedin, M. Granlund) – 16. Tavares (Jo. Bailey, Lee), 30. Beauvillier (Jo. Bailey), 40. B. Nelson (Leddy, Jo. Bailey), 62. Ladd (de Haan, R. Strome)


    Vancouver Canucks: R. Miller (Bachman) – Biega, Edler (A), Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, B. Hutton, Trjamkin – D. Sedin (A), H. Sedin (C), M. Granlund – Bärtschi, Horvat, Boucher – B. Gaunce, B. Sutter, Megna – Cramarossa, Chaput. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    New York Islanders: Greiss (Bérubé) – Leddy, Pelech, de Haan, Hamonic, Hickey, Seidenberg – Lee, Tavares (C), Jo. Bailey – N. Kuljomin, B. Nelson, Ho-Sang – Ladd (A), R. Strome, Chimera – Gionta, Beauvillier, Clutterbuck (A). Hlavní trenér: Doug Weight.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Ghislain Hebert. Čároví: Lonnie Cameron, Brad Kovachik

    Diváci: 18406
    bahis siteleri