Carolina – NY Rangers 4:3 (kon.) | Toronto – Philadelphia 4:2 (kon.) | Tampa – Minnesota 4:1 (kon.)
Chicago – Anaheim 0:1 (kon.) | Colorado – New Jersey 3:2 (kon.) | Calgary – Montreal 5:0 (kon.)
Arizona – Ottawa 2:3 (po pr.) | Vancouver – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Nashville 3:2 (po pr.)
San Jose – Washington 4:2 (kon.)
po prodl.
Vancouver Canucks
3:4 (0:1, 2:2, 1:0 - 0:1)
New York Islanders
Pátek 10.03.2017, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:33 Andrew LADD - 3:4
     
    61:33
    Islanders právě vstřelili branku!
    Calvin de Haan na pravém křídle zamíchal s pukem a z ostrého úhlu ho nahodil před bránu, kde kotouč na vzdálenější levé tyči dorazil do brány ANDREW LADD! Islanders vítězí 4:3! Asistence: Calvin de Haan a Ryan Strome.
    59:40 Troy STECHER - 3:3
     
    59:40
    Vancouver právě vstřelil branku!
    TROY STECHER na pravém křídle na modré čáře naznačil střelu a poté si vybruslil na vrchol pravého kruhu pro vhazování, kde napřáhl ke krásné táhlé střele zápěstím, která zamířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Vancouver při hře bez brankáře 20 sekund před koncem vyrovnal na 3:3! Čeká nás prodloužení? Asistence: Henrik Sedin a Markus Granlund.
     
    58:42
    Ryan Miller naskočil na střídačku a Vancouver to zkouší v závěru při hře bez brankáře!
     
    52:45
    Anthony Beauvillier vypálil od modré čáry a jeho pokus mířil přesně do pravého horního rohu brány, Ryan Miller ale předvedl úžasný zákrok, když lapačkou vyrazil puk do ochranní sítě!
     
    50:53
    Brendan Gaunce fauloval Nikolaje Kuljomina a dostal menší trest za hákování. Islanders si po reklamní přestávce zahrají třetí přesilovou hru, zatím nevyužili ani jednu.
     
    49:28
    John Tavares dostal v pravém kruhu pro vhazování krásnou kolmou přihrávku do jízdy a napřáhl ke střele zápěstím, kterou se vzápětí snažil dorazit, Ryan Miller si ale s oběma jeho pokusy dokázal poradit!
     
    46:13
    John Tavares na vrcholu pravého kruhu pro vhazování přes jednoho z protihráčů napřáhl k pěkné střele zápěstím, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Ryan Miller ji ale vyrážečkou vyrazil!
    39:36 Brock NELSON - 2:3
     
    39:36
    Islanders právě vstřelili branku!
    BROCK NELSON napřáhl na levém křídle od modré čáry ke tvrdé střele bez přípravy, která mířila do vzdálenějšího pravého rohu, jenže Troy Stecher ji nešťastně srazil k ledu mimo dosah brankáře Ryana Millera. Islanders otočili utkání zpět na svou stranu a vedou 3:2! Josh Bailey dnes 0+3. Asistence: Nick Leddy a Josh Bailey.
     
    39:30
    Anders Lee na levém křídle ztratil helmu a z ostrého úhlu napřáhl ke střele, která mířila mezi betony Ryana Millera, brankář Vancouveru je ale včas sevřel a puk vyrazil!
     
    34:18
    Ben Hutton napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, která mířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Thomas Greiss ale předvedl úžasný semafor a puk ukryl v lapačce! Skóre zůstává vyrovnané 2:2!
     
    32:53
    Calvin de Haan vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo, a protože tam nebyla teč, dostal dvě minuty za zdržování hry.
     
    32:15
    Islanders na pravém křídle napřáhli od hrazení k nebezpečné střele, která se zřejmě od tyče odrazila zpět do hry!
     
    31:43
    Canucks předvedli fantastický forčeking a po zpětné přihrávce se dostal na vrcholu mezikruží ke střele Bo Horvat, který zápěstím mířil přesně do pravého horního rohu brány, Thomas Greiss ale předvedl úžasný semafor navíc rychle puk vyklepal z lapačky, aby rozehrál!
     
    30:53
    Josh Bailey vypálil z levého křídla a Ryan Miller zřejmě maskou puk vyrazil do ochranné sítě! Skvělý zákrok.
     
    30:32
    Daniel Sedin v pravém rohu útočného pásma fauloval Calvina de Haana a dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
    29:45 Anthony BEAUVILLIER - 2:2
     
    29:45
    Islanders právě vstřelili branku!
    Josh Baily v mezikruží obranného pásma vkleče zablokoval pokus jednoho z hráčů Vancouveru a ANTHONY BEAUVILLIER se po jeho dlouhé kolmé přihrávce středem ledové plochy řítil do samostatného úniku, který zakončil v blízkosti pravé tyče nádherným bekhendovým blafákem. Ukázkový protiútok, po kterém je v Rogers Areně skóre 2:2! Asistence: Josh Bailey.
     
    26:27
    Anders Lee dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Canucks si po reklamní přestávce zahrají druhou přesilovou hru. První využít nedokázali.
     
    25:43
    John Tavares si najel v blízkosti levé tyče na nádhernou diagonální přihrávku z pravého křídla, jenže bránu těsně nad ledem z blízkosti minul! To byla velká šance.
    23:31 Sven BÄRTSCHI - 2:1
     
    23:31
    Vancouver právě vstřelil branku!
    SVEN BÄRTSCHI si najel před bránu na sraženou přihrávku z pravého křídla a v blízkosti pravé tyče se zbavil vyjíždějícího brankáře Thomase Greisse nádherným bekhendovým blafákem, po kterém puk uklidil do odkryté brány. Nádherný gól, po kterém Canucks otáčí skóre a vedou 2:1!
    21:35 Reid BOUCHER - 1:1
     
    21:35
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Bo Horvat na pravém křídle z ostrého úhlu po pěkné otočce nahodil puk před bránu a po nepřesvědčivém zákroku Thomase Greisse puk mezi jeho betony z blízkosti poslal do brány REID BOUCHER! Vancouver zaslouženě vyrovnal na 1:1! Asistence: Bo Horvat a Troy Stecher.
     
    20:35
    Daniel Sedin se dostal v blízkosti levé tyče ke střele a už to vypadalo, že je Thomas Greiss překonaný, brankáře Islanders ale zachránila tyč, od níž se puk odrazil do hry!
     
    15:36
    Nikolaj Kuljomin fauloval na útočné modré čáře a dostal dvouminutový trest za podražení.
    15:01 John TAVARES - 0:1
     
    15:01
    Islanders právě vstřelili branku!
    Josh Bailey nádhernou přihrávkou přenesl hru z levého kruhu pro vhazování do pravého a JOHN TAVARES z úhlu napřáhl k prudké střele s příklepem, která bez přípravy zamířila do odkryté brány. Islanders vedou 1:0! Asistence: Josh Bailey a Anders Lee.
     
    11:49
    Brandon Sutter se snažil v blízkosti levé tyče dostat do zakončení a tvrdě narazil do Thomase Greisse, po krátké výhodě následovaly dvě minuty za nedovolené bránění brankáře.
     
    07:23
    Sven Bärtschi nebezpečně vypálil z pravého kruhu pro vhazování, jeho střela zápěstím ale zamířila pouze doprostřed brány, kde ji Thomas Greiss zřejmě hrudí vyrazil mimo!
     
    05:37
    John Tavares se ocitl v blízkosti pravé tyče ve slibné střelecké pozici a mířil do bližšího horního rohu brány, Ryan Miller ale zřejmě lapačkou puk vytáhl mimo!
     
    05:07
    Markus Granlund si na levém křídle najel na diagonální přihrávku Daniela Sedina od modré čáry a poté z úhlu pálil směrem pod horní tyč, Thomas Greiss ale hrudí puk vyrazil mimo a připsal si další skvělý zákrok!
    04:21 Jayson Megna se řítil do samostatného úniku. Výsledek?

     
    04:21
    Islanders propadli v blízkosti útočné modré čáry a Jayson Megna se řítil do samostatného úniku, mezi betony ale Thomase Greisse rychlou střelou nepropálil!
     
    03:33
    Reid Boucher vypálil z vrcholu mezikruží a Thomas Greiss levým betonem jeho pokus skvěle vyrazil!
     
    00:14
    Canucks vstoupili do utkání pořádně zostra a na vrcholu pravého kruhu pro vhazování se dostali ke střele zápěstím, která mířila do levého horního rohu brány, Thomas Greiss ji ale vyrážečkou vyrazil mimo a připsal si první zákrok!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 22. Boucher (Horvat, Stecher), 24. Bärtschi, 60. Stecher (H. Sedin, M. Granlund) – 16. Tavares (Jo. Bailey, Lee), 30. Beauvillier (Jo. Bailey), 40. B. Nelson (Leddy, Jo. Bailey), 62. Ladd (de Haan, R. Strome)


    Vancouver Canucks: R. Miller (Bachman) – Biega, Edler (A), Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, B. Hutton, Trjamkin – D. Sedin (A), H. Sedin (C), M. Granlund – Bärtschi, Horvat, Boucher – B. Gaunce, B. Sutter, Megna – Cramarossa, Chaput. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    New York Islanders: Greiss (Bérubé) – Leddy, Pelech, de Haan, Hamonic, Hickey, Seidenberg – Lee, Tavares (C), Jo. Bailey – N. Kuljomin, B. Nelson, Ho-Sang – Ladd (A), R. Strome, Chimera – Gionta, Beauvillier, Clutterbuck (A). Hlavní trenér: Doug Weight.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Ghislain Hebert. Čároví: Lonnie Cameron, Brad Kovachik

    Diváci: 18406
    bahis siteleri