Columbus – Buffalo 4:3 (kon.) | Detroit – Chicago 4:2 (kon.) | Florida – Minnesota 4:7 (kon.)
St. Louis – Anaheim 4:3 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 2:3 (1:2 po s.n.) | Boston – Philadelphia 2:1 (kon.)
San Jose – Nashville 1:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Philadelphia Flyers
Sobota 11.03.2017, 19:10 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Drew STAFFORD - 2:1
     
    59:54
    Bruins právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné. Už to vypadalo, že zápas spěje do prodloužení, ale opak byl pravdou. Pouhých šest vteřin před vypršením základní hrací doby pálil z pravého kruhu DREW STAFFORD, který tak nakonec strhl vedení na stranu Bruins střelou, která doplachtila za Masonova záda – 2:1. Pro hosty je to rozhodně pořádná rána. Nebyli daleko k bodovému zisku. Asistence: Kevan Miller.
    21:27 Jordan WEAL - 1:1
     
    21:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. K odraženému kotouči před domácí brankou se dostal Wayne Simmonds, skrz brankoviště pak poslal kotouč přímo na hůl JORDANA WEALA, pro kterého nebyl problém doklepnout kotouč do prázdné branky – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Wayne Simmonds a Claude Giroux.
    18:38 David PASTRŇÁK - 1:0
     
    18:38
    Bruins právě vstřelili branku!
    Přesilovka domácích je využita. Bergeron našel zpoza hostující branky svou přihrávkou DAVIDA PASTRŇÁKA, který z prostoru mezi kruhy propálil Masona – 1:0. Do vedení se tak dostávají hráči Bostonu po tom, co ubránili dvojnásobné oslabení. Asistence: Patrice Bergeron.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 19. Pastrňák (Bergeron), 60. Stafford (K. Miller) – 22. Weal (Simmonds, Giroux)


    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Carlo, Chára (C), McQuaid, Krug, K. Miller, C. Miller – Backes (A), Bergeron (A), Marchand – Pastrňák, Krejčí, Stafford – J. Hayes, Czarnik, Vatrano – Riley Nash, D. Moore, Beleskey.
    Philadelphia Flyers: S. Mason (Neuvirth) – MacDonald, Provorov, Gostisbehere, Manning, Gudas, Del Zotto – Simmonds (A), Giroux (C), Weal – Voráček, Filppula, B. Schenn – Read, Couturier, Cousins – Konecny, Bellemare (A), VandeVelde.

    Rozhodčí: Joannette, Pochmara – MacPherson, Driscoll

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri