Columbus – Buffalo 4:3 (kon.) | Detroit – Chicago 4:2 (kon.) | Florida – Minnesota 4:7 (kon.)
St. Louis – Anaheim 4:3 (kon.) | Edmonton – Pittsburgh 2:3 (1:2 po s.n.) | Boston – Philadelphia 2:1 (kon.)
San Jose – Nashville 1:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Philadelphia Flyers
Sobota 11.03.2017, 19:10 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Drew STAFFORD - 2:1
     
    59:54
    Bruins právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné. Už to vypadalo, že zápas spěje do prodloužení, ale opak byl pravdou. Pouhých šest vteřin před vypršením základní hrací doby pálil z pravého kruhu DREW STAFFORD, který tak nakonec strhl vedení na stranu Bruins střelou, která doplachtila za Masonova záda – 2:1. Pro hosty je to rozhodně pořádná rána. Nebyli daleko k bodovému zisku. Asistence: Kevan Miller.
     
    53:25
    Andrew MacDonald pálil z prostoru mezi kruhy a Rask musel znovu zasahovat. Nebezpečí uhasil svým dalším parádním semaforem a znovu se tak skóre nemění.
     
    51:18
    Matt Beleskey nebyl daleko od vedoucího gólu. Proti jeho střele z levého kruhu ale vytasil efektní semafor Mason a opět tak podržel Flyers.
     
    36:49
    Autor vyrovnávací branky Jordan Weal dostává dvě minuty za hákování a Boston má v závěru druhé periody k dispozici přesilovou hru.
     
    32:18
    Steve Mason se znovu zaskvěl ve svém brankovišti, když dokázal zastavit znovu nebezpečnou střelu Davida Pastrňáka. Opět tak hostující brankář podržel svůj tým!
     
    25:25
    Od modré čáry pálil Shayne Gostisbehere a po teči ramenem jednoho z domácích obránců zazvonilo břevno bostonské svatyně!
     
    21:27
    Video prokázalo, že se o ofsajd nejednalo a branka hostů tedy platí.
     
    21:27
    Domácí lavička si bere challenge! Bostonský trenér se domnívá, že při akci hostů došlo k postavení mimo hru.
    21:27 Jordan WEAL - 1:1
     
    21:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. K odraženému kotouči před domácí brankou se dostal Wayne Simmonds, skrz brankoviště pak poslal kotouč přímo na hůl JORDANA WEALA, pro kterého nebyl problém doklepnout kotouč do prázdné branky – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Wayne Simmonds a Claude Giroux.
    18:38 David PASTRŇÁK - 1:0
     
    18:38
    Bruins právě vstřelili branku!
    Přesilovka domácích je využita. Bergeron našel zpoza hostující branky svou přihrávkou DAVIDA PASTRŇÁKA, který z prostoru mezi kruhy propálil Masona – 1:0. Do vedení se tak dostávají hráči Bostonu po tom, co ubránili dvojnásobné oslabení. Asistence: Patrice Bergeron.
     
    17:06
    Travis Konecny podrazil Stafforda a dostává dvě minuty. Boston má v závěru první třetiny k dispozici další přesilovou hru.
     
    15:53
    Rask byl pod obrovským tlakem, dokázal ho ale ustát. Znovu svým parádním zákrokem zlikvidoval další tři střely a drží svůj tým nad vodou!
     
    14:25
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Brad Marchand – 2 min., vysoká hůl).
     
    14:08
    Brandon Carlo dostává dvě minuty za hákování a přesilovku si zahraje také hostující Philadelphia. To vše ale až po další reklamní pauze.
     
    13:42
    Wayne Simmonds se dostal do blízkosti Raska a okamžitě na něho vyslal prudkou střelu. Také brankář Bostonu si připsal důležitý zákrok a neinkasuje.
     
    12:21
    David Pastrňák projel takřka celým kluzištěm, obhodil si obranu hostů a poté se dostal do zakončení před Masonem. Ten ale jeho velkou šanci vykryl dalším zákrokem a podržel svůj tým!
     
    09:01
    Video nakonec prokázalo, že se o gól nejednalo, kotouč neprošel celým objemem za čáru a skóre se tedy nemění.
     
    09:01
    Sudí nakonec posuzují Voráčkovu situaci na videu. Z jedné strany kamery to vypadalo, že prošel kotouč za brankovou čáru, uvidíme.
     
    09:01
    Jakub Voráček se dostal do samostatného úniku, těsně před brankou mu však kotouč vypíchl jeden z domácích obránců. Nicméně český útočník se dokázal k puku dostat znovu a střelou z otočky pálil na Raska a byla z toho další obrovská šance. Hosté ale skóre neotevírají.
     
    06:05
    Obrovský tlak před hostující brankou, kotouč před Masonem dorážel Brad Marchand, ale fantastickým zákrokem jeho šanci hostující brankář kryje!
     
    05:39
    Radko Gudas dostává dvě minuty za poražení a je tu avizovaná přesilová hra pro domácí tým.
     
    02:02
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Matt Beleskey – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Brandon Manning – 5 min., bitka).

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 19. Pastrňák (Bergeron), 60. Stafford (K. Miller) – 22. Weal (Simmonds, Giroux)


    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Carlo, Chára (C), McQuaid, Krug, K. Miller, C. Miller – Backes (A), Bergeron (A), Marchand – Pastrňák, Krejčí, Stafford – J. Hayes, Czarnik, Vatrano – Riley Nash, D. Moore, Beleskey.
    Philadelphia Flyers: S. Mason (Neuvirth) – MacDonald, Provorov, Gostisbehere, Manning, Gudas, Del Zotto – Simmonds (A), Giroux (C), Weal – Voráček, Filppula, B. Schenn – Read, Couturier, Cousins – Konecny, Bellemare (A), VandeVelde.

    Rozhodčí: Joannette, Pochmara – MacPherson, Driscoll

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri