Trenčín – Michalovce 4:1 (kon.) | Podbrezová – Trnava 0:1 (kon.)
konec
AS Trenčín
4:1 (4:1)
MFK Zemplín Michalovce
sk Neděle 12.03.2017, 15:20 • Mestský štadión Trenčín • Niké liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Až teraz je tak posledné striedanie zápasu realitou. James Alexander Lawrence má skutočne zdravotné problémy, a tak ho Martin Ševela vymieňa za Martina Šuleka.
     
    81
    Druhú možnosť striedania využíva aj Martin Ševela. Na ihrisko prichádza Filip Halgoš, ktorý vymieňa strelca zatiaľ posledného gólu Jakuba Paura.
     
    80
    Kristi Qose končí v zápase približne desať minút pred koncom. Na jeho miesto prichádza Martin Kolesár, ktorý tak ako posledný hráč v žltom drese zasiahne do zápasu.
     
    77
    Desley Ubbink poslal skvelý center do pokutového územia. Patrik Macej išiel do prázdna a mal veľké šťastie, že osamotený Jakub Paur hlavičkoval nad jeho bránu.
     
    75
    Prvýkrát v dnešnom zápase strieda aj domáci tréner Martin Ševela. Z ihriska odchádza Giorgi Beridze a na záverečnú štvrťhodinu prichádza Milton Klooster.
     
    73
    Michalovce mali výhodu rohového kopu, no z následného protiútoku takmer inkasovali. Desley Ubbink si nabehol na dlhý pas za obranu, na ľavej strane našiel voľného Rangela Jangu, ale ten nasmeroval loptu len do pravej žrde.
     
    72
    Kristian Kushta mohol ešte zdramatizovať vývoj dnešného zápasu. V pokutovom území súpera si dokázal prebrať loptu, ale v poslednej chvíli ho odstavil od lopty Abdul Zubairu.
     
    69
    Hostia druhýkrát striedajú v dnešnom zápase. Na lavičku náhradníkov smeruje Stanislav Danko a na jeho miesto prichádza Adrián Leško.
     
    67
    Po dlhom čase sme videli veľkú gólovú šancu domácich. Rodney Klooster skvelým centrom z pravej strany našiel Rangela Jangu, no jeho hlavičku vyrazil Patrik Macej.
     
    60
    Na konci hodiny hry vidíme ďalšiu žltú kartu. Za nešportové správanie ju dostáva michalovský krajný obranca Kristi Qose.
     
    58
    Druhým potrestaným mužom dnešného zápasu je Jozef Vajs. Striedajúci hráč si počínal nedovoleným spôsobom, ktorým zastavil prenikajúceho Giorgia Beridzeho.
     
    50
    Hlavný rozhodca udeľuje prvú žltú kartu dnešného zápasu. Jej autorom je Peter Kleščík, ktorý najskôr dobre rozbehol akciu, no následne fauloval Stanislava Danka.
     
    46
    Hostia reagujú na nepriaznivý vývoj zápasu. Na hraciu plochu nastúpil Jozef Vajs a na lavičke náhradníkov zostal sedieť Martin Regáli.
     
    44
    Trenčín dal gól!
    Obrancovia Michaloviec nezvládli ani túto situáciu. Desley Ubbink sa poľahky dostal k strele po centri z ľavej strany. Patrik Macej jeho pokus vyrazil pred seba, ale na následnú dorážku JAKUBA PAURA nemal šancu reagovať.
     
    41
    Trenčín dal gól!
    Domáci futbalisti odskakujú svojmu súperovi na rozdiel dvoch gólov. Giorgi Beridze pekne rozbehol akciu po ľavej strane. V šestnástke sa lopty zmocnil DESLEY UBBINK, využil nedôrazne bránenie obrancov súpera a namieril medzi nohy Patrika Maceja.
     
    32
    Michalovce mohli vyrovnať skóre dnešného zápasu. Po rohovom kope z ľavej strany sa dostal k hlavičke nestrážený Milan Šimčák, no z dobrej pozície mieril vedľa.
     
    19
    Trenčín dal gól!
    Domáci futbalisti otáčajú priebeh dnešného zápasu. Desley Ubbink zahral rohový kop na prednú žrď, lopta prepadla až na ISSU ADEKUNLEHO a ten pohotovou strelou prekonal brankára Maceja.
     
    15
    Trenčín dal gól!
    Hostia sa dlho zo svojho náskoku netešili. V strede poľa stratili loptu a domáci futbalisti sa dostali do brejku štyroch proti jednému. Jakub Paur posunul loptu na RANGELA JANGU, ktorý strelou k ľavej žrdi prekonal vybehnutého brankára Patrika Maceja.
     
    13
    Michalovce dali gól!
    Hostia sa z prvej vážnejšej akcie dostávajú do vedenia. Po dlhom vhadzovaní sa dostal k strele Kristi Qose. Jeho pokus sa poodrážal v šestnástke súpera a napokon loptu upratal do siete KRISTIAN KUSHTA.
     
    7
    Domáci mali veľkú príležitosť na otvorenie skóre dnešného zápasu. Po sérii prihrávok na hranici šestnástky Desley Ubbink posunul loptu doprava na Issa Adekunleho, no ten v čistej šanci napálil loptu len do Patrika Maceja.

    Miroslav Kováčik

    Branky: 15. Janga (Paur), 19. Adekunle (Ubbink), 41. Ubbink (Beridze), 44. Paur (Ubbink) – 13. Kushta (Qose)

    Karty:   50. Kleščík (TRE) – 58. Vajs (MIC), 60. Qose (MIC)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 15:4. Střely mimo: 13:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 10:11.
    AS Trenčín: Šemrinec – Keston, Zubairu, Klooster, Beridze (75. Klooster) – Lawrence (85. Šulek) – Paur (81. Halgoš), Ubbink – Janga, Adekunle, Kleščík (C).
    Náhradníci: Chovan – Šulek, Nwofor, Klooster, Halgoš, Kvocera, Mance.

    MFK Zemplín Michalovce: Macej – Kavka, Šimčák, Dimitriadis, Danko (69. Leško) – Grič, Qose (80. Kolesár) – Sedlák (C), Serečin, Regáli (46. Vajs) – Kushta.
    Náhradníci: Kira – Kolesár, Bragin, Vajs, Bednár, Kolesár, Leško.

    Rozhodčí: Peter Ziemba – Roman Slyško, Dušan Hrčka
    bahis siteleri