San Jose – Nashville 1:3 (kon.) | Buffalo – Columbus 5:3 (kon.) | Tampa – Florida 3:2 (kon.)
Carolina – Toronto 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Calgary 0:3 (kon.) | Colorado – Ottawa 2:4 (kon.)
St. Louis – NY Islanders 4:3 (kon.) | Arizona – New Jersey 5:4 (kon.) | Vancouver – Pittsburgh 0:3 (kon.)
Los Angeles – Washington 4:2 (kon.) | Chicago – Minnesota 4:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
6:1 (2:0, 4:0, 0:1) Stav série: 3:2
BK Mladá Boleslav
Neděle 12.03.2017, 15:30 • SD ARÉNA • Generali play off Tipsport extraligy • Předkolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Krásný den všem fanouškům extraligového hokeje! V utkání o vše se utkají celky Chomutova a Mladé Boleslavi. V této sérii zatím nevyhrál domácí celek, bude to platit i dnes?
     
    PRŮBĚH SÉRIE

    Mladá Boleslav v úvodu série zaskočila nejspíše všechny. V utkáních na severu Čech vyhrála hned dvakrát, dala třináct branek a vypadalo to, že čtvrteční utkání ve ŠKOENERGO Aréně bude jen formalitou. Opak se ale stal realitou. Piráti nejdříve snížili a v pátečním utkání poslali sérii zpátky na svůj led.

    PK1: Piráti Chomutov 1:7 BK Mladá Boleslav
    25. Mrázek (Skokan) – 1. Hyka (TS), 3. Hyka (Kurka), 12. Vampola (Urban, Látal), 16. Klepiš (Žejdl, Orsava), 26. Hyka (Musil), 32. Žejdl (Orsava, Štich), 33. Pospíšil (Kurka)

    PK2: Piráti Chomutov 1:6 BK Mladá Boleslav
    50. Tomica (Vondrka, Valach) – 10. Stříteský (Klepiš, Hyka), 23. Pospíšil (Vampola), 24. Lenc (Musil, Orsava), 26. Látal (Urban), 35. Hyka (Pabiška, Hanzlík), 41. Žejdl (Orsava, Kurka)

    PK3: BK Mladá Boleslav 1:5 Piráti Chomutov
    37. Orsava (Musil, Kučný) – 10. Vondrka (Huml), 15. Skokan (Huml), 16. Vondrka, 40. Poletín (Huml, Mrázek), 47. Huml (Rutta, Vondrka)

    PK4: BK Mladá Boleslav 1:2 Piráti Chomutov
    5. Orsava (Žejdl, Klepiš) – 27. Valach (Kaše, Koblasa), 40. Vondrka (Sklenář, Rutta)
    Ján Laco po druhé chomutovské výhře v předkole

     
    ŘEKLI PŘED PÁTÝM UTKÁNÍ PŘEDKOLA

    Vladimír Růžička (Chomutov): „Byl to nejvyrovnanější zápas série. Ke konci zápasu, asi půl minuty před koncem, když už puk vypadal ven z pásma, tak jsem si říkal, že to udržíme. Ono to opravdu třeba zní jako klišé, ale je to opravdu o štěstí. Mám pocit, že soupeř nastřelil také nějakou tyčku při přesilové hře. Takže jsem rád, že jsme to zvládli.“

    Jakub Orsava (Mladá Boleslav): „Chybovali jsme a obzvlášť ten gól na 2:1. Tohle se nám prostě nemůže stávat, kór v play-off a v přesilovce. Potrestalo nás to víc než dost.“
    Tomáš Voráček po druhé domácí prohře
     
    Na koho si dát pozor?

    Zatímco v Chomutově zářil mladoboleslavský Tomáš Hyka (aktuálně 4+1), na ledě Středočechů si s chutí zastřílel Michal Vondrka (3+2). Pět bodů zaznamenal také Jakub Orsava (3+2).

    Ve venkovních duelech zářili brankáři. V Chomutově dvakrát inkasoval Brandon Maxwell, to stejné se v Mladé Boleslavi povedlo Jánu Lacovi.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: J. Laco (Král) – Rutta, L. Chalupa, Flemming, Skinner, Valach, Mrázek, Tejnor – Skokan, Huml, Tomica – Vondrka, V. Růžička, Sklenář – Kaše, Kämpf, Koblasa – Raška, Šťovíček, Poletín – Lauko.

    BK Mladá Boleslav: Maxwell (Halász) – Štich, Stříteský, Hrdinka, Hanzlík, Kučný, Bernad, T. Voráček – Lenc, Musil, Hyka – Žejdl, Klepiš, Orsava – Pabiška, Urban, Látal – Pospíšil, Vampola, Pacovský.

    Rozhodčí: Hribik, Pavlovič – Barvíř, Blümel.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Aréna se plní a za pár minutek přijedou na ledovou plochu hokejisté obou celků, které se poperou o postup do čtvrtfinále play-off!
     
    Všichni aktéři jsou na ledě! Páté utkání předkola startuje.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Ivan Huml vyhrál úvodní vhazování a domácí Piráti se hnali do útoku. Na modré čáře ale skvěle zakročil bránící hráč Mladé Boleslavi.
     
    00:18
    Hosté se následně dostávali do útočného snažení, ale Matěj Stříteský byl v pásmu dříve, než puk. Píská se ofsajd.
     
    00:59
    Jakub Klepiš se pokoušel projít do útočné třetiny. Juraj Valach mu sebral puk, hostující útočník následně slovenského obránce podrazil. Přesilovka pro Piráty.
     
    01:16
    Po střele Jana Rutty od modré čáry se k dorážce dostal Michal Poletín. Brandon Maxwell byl ale připraven na jeho střelu z otočky!
     
    01:31
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se ale Piráti prosadili a jdou hned ve druhé minutě do vedení! Střela od modré čáry se dostal až k IVANU HUMLOVI, jenž se u levé tyčky svým bekhendem nemýlil! Asistence: Michal Poletín a Jan Rutta.
    01:31 Ivan HUML - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    01:52
    Piráti se pokoušeli útočit dále, jejich rozehra byla nyní ovšem nepřesná a puk skončil pouze na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude před Lacem.
     
    02:31
    Druhá lajna Pirátů nyní parádně forčekovala ve středním pásmu, hosté se tak nedostali do útoku. Kombinovat tak musejí v obranném pásmu.
     
    02:44
    A ani další útok nevyšel. Jan Hanzlík posílal kotouč dopředu, toho se ale nikdo nezmocnil, a tak se píská icing i na straně druhé.
     
    03:35
    A když to zkusili hosté po necelé minutě znovu, byl jim odpískán ofsajd. Pokračovat se tak bude vhazováním ve středním pásmu.
     
    03:43
    Ale ani Piráti nezaložili svůj útok ideálně. Juraj Valach posílal kotouč hned do úniku, nikdo v bílém jej ale nezpracoval. Icing.
     
    03:56
    V první akci hostů střílel Tomáš Urban od modré čáry. Jeho rána ale nebyla před brankou tečována a skončila jen vedle pravé tyčky.
     
    04:30
    Boleslavští se u puku drželi i nadále, ale ani nyní nic nevymysleli. Potřetí v první třetině se dostali do ofsajdového postavení.
     
    05:09
    Dlouhé snažení Boleslavi bylo ukončeno střelou z pravé kruhu do ramena Laca. Poté přišel nedovolený zákrok Mrázka a i Boleslav bude hrát přesilovku.
     
    05:31
    Hostům se zatím nedaří. Tomáš Hyka se pokoušel projít přes bránící hráče, ale ty si na něj dali pořádný pozor.
     
    05:51
    Následně se do útoku dostali domácí. Brett Flemming zakončoval od pravého mantinelu, svým pokusem ale trefil rameno Maxwella.
     
    06:20
    A Mladé Boleslavi nevyšel ani další útok. Piráti se dostali ke kotouči hned a obloukem jej vyhodili až na útočnou modrou čáru.
     
    06:57
    Střílenou přihrávku od pravého mantinelu vyslal Martin Látal, v brankovišti totiž stál Tomáš Urban. Ján Laco byl ovšem na jeho pokus dostatečně vybaven.
     
    07:09
    Domácí v plném počtu.
     
    07:38
    Hosté pokračovali ve snažení. František Hrdinka nahazoval od modré čáry hodně nebezpečně, nepřišla ovšem ani jedna teč.
     
    08:01
    Následně se po delší době dostali do útoku také Piráti. Dělovka Jana Rutty do výstroje Brandona Maxwella přivolala první komerční pauzu.
     
    Dnešní utkání sleduje vyprodaná SD ARÉNA, je zde 5250 diváků.
     
    08:13
    Snažení domácího celku bylo ukončeno odpískáním rozhodčího. Ten viděl Ivana Humla v brankovišti, vhazovat se tak bude ve středu ledové plochy.
     
    08:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po závaru v útočném pásmu se dostal puk na hokejku Lukáše Chalupy, který rychle střílel. Jeho pokus byl ještě před brankářem tečován IVANEM HUMLEM – Piráti vedou již o dvě branky! Asistence: Lukáš Chalupa a Dávid Skokan.
    08:45 Ivan HUML - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    09:09
    Hosté se hned dostali do útočné třetiny, kde jim ale byla odpískána přihrávka rukou. Pokračovat se tak bude vhazováním ve středu.
     
    09:28
    Přihrávku do úniku dostával David Kaše, tomu se ale dlouhou přihrávku nepovedlo zachytit. Kdyby byl úspěšný, šel by sám na branku.
     
    10:11
    Podél pravého mantinelu se prosmýkl Tomáš Urban. Ten proti dvěma bránícím hráčům neměl moc šanci, kotouč poslal jen bekhendem na Laca.
     
    10:38
    Hosté se následně prodrali až před Laca, kde se jim povedlo vybojovat vhazování. Hosté si toho v této třetině moc nevytvořili.
     
    11:37
    Hraje se hodně rychle na obě strany. Ani jeden celek ovšem nevymyslel nějakou akci, která by skončila brankou. Tedy v poslední minutě.
     
    12:12
    Do rychlé akce se dostával domácí Martin Šťovíček, který již dával puk před branku. V ten moment mu byl ale odpískán ofsajd, ve kterém se nacházel.
     
    12:35
    Piráti se dostali po nahození Dávida Skokana do úmyslného ofsajdu. Poté zbytečně provokoval hostující bek David Štich,
     
    12:55
    Po souboji u mantinelu se na zemi ocitl jeden z hostů. Jakub Sklenář inkasuje dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    13:25
    Nahození Davida Šticha od modré čáry se dostalo až k Lacovi. Slovenský brankář ale neudělal zákrok, Pirátům se totiž povedlo bleskově vyhodit.
     
    13:43
    Následně se ale hosté dostali do pásma, nahození na branku Jána Laca. Ten byl poté lehce osprchován dojíždějícím hráčem.
     
    14:01
    Poté měl před sebou prázdnou branku Tomáš Hyka. Hostující útočník tam dokonce mířil, vše ale skončilo na obětavém obránci Ruttovi!
     
    14:55
    Domácí v plném počtu.
     
    15:18
    O hattrick se pokoušel Ivan Huml. Ten bekhendem z mezikruží zkoušel Maxwella, ten byl ale nyní proti chomutovskému snajprovi pozorný!
     
    16:02
    Piráti odrazili útok Boleslavi a hnali se do útoku. Ten byl zakončen střelou Davida Kašeho, kterému se ale z pravého kruhu nepovedlo trefit branku.
     
    16:15
    Martin Šťovíček následně dojížděl puk, který měl ve své moci Brandon Maxwell. Chomutovský mladík na puk nedosáhl, ale byl zasažen do obličeje. Vylučovat se ale nebude, vše skončilo domluvou.
     
    16:26
    Do útočného pásma vjel Tomáš Urban, který z levého kruhu hned zakončoval. Ján Laco byl ovšem na svém místě i nyní, dnes se mu daří.
     
    17:13
    Po odrazu kotouče se do útoku dostával Dominik Pacovský. Od levého mantinelu již napřahoval, ale v ten moment mu byl odpískán ofsajd.
     
    17:19
    Začíná se hrát opravdu tvrdě, především Mladoboleslavští jsou nervózní. Po zákroku Laca jeden z hráčů zbytečně osekával Dávida Skokana.
     
    17:29
    Piráti se hned po vhazování vrhli do útoku. Od levého mantinelu střílel Marek Tomica, Maxwell ale jeho pokus viděl a vyrazil jej za branku.
     
    18:07
    Malá domů, proč ne? Zkoušel to David Štich na svého brankáře a málem si dal první branku v sérii. Asi by z ní ale radost neměl.
     
    18:41
    Následně Michal Vondrka rozehrával směrem dopředu na Vladimíra Růžičku. Ten jeho přihrávku nezpracoval a píská se icing.
     
    19:00
    Po pravé straně unikal Lukáš Pabiška. Hostující forvard mezi kruhy zasekl a pálil na vzdálenější tyčku. Branku ale minul.
     
    19:46
    Od levého mantinelu nahazoval do brankoviště Dominik Pacovský. Před Lacem ještě dorážel Tomáš Pospíšil. Ani jeden z uvedených ale nerozvlnili síť za slovenským brankářem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina pátého předkola mezi Chomutovem a Mladou Boleslaví je u konce. Piráti se hned na začátku utkání dostali do vedení, Ivan Huml byl před brankou hodně důrazný a svým bekhendem skóroval. Stejný hráč se prosadil i o šest minut později, to tečoval střelu Lukáše Chalupy těsně před brankou. Piráti tak mají parádně nakročeno, v této sérii ovšem není nikdy nic jasného.

    Střely na branku: 6:11
     
    Oba celky se vrací na ledovou plochu a druhá třetina tohoto duelu za pár sekund začne. Sledujte nás i nadále!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Hosté vyhráli vhazování a hned se vydali do útoku. Jejich nahození za branku ale skončilo na hokejkách domácích obránců.
     
    20:19
    Pirátům se ale nepovedlo založit nějakou útočnou akci a bude se vhazovat před slovenským brankářem. Ten dnes pochytal zatím jedenáct střel.
     
    20:34
    Velká šance hostů! Dominik Pacovský ujel po pravé straně a zakončoval bombou do levé šibenice, svým pokusem ale napálil jen tyč!
     
    21:05
    Následně branku objížděl hostující Martin Látal, který hned zakončoval z otočky. Jeho pokus se ale nakonec nedostal ani k Lacovi.
     
    21:48
    Velkou chybu udělal za svou brankou Maxwell. Michal Vondrka mu ukradl kotouč a dával ho před branku na Vladimíra Růžičku. Ten zakončoval již do Maxwella, kterého ale nepřekonal!
     
    22:01
    Následně hosté hráli v šesti a domácí budou mít přesilovou hru. Na lavici hanby usedá obránce David Bernad.
     
    22:10
    Piráti kombinovali, mezitím se ale na ledě objevil hostující Radan Lenc. Ten za potlesku ochozů míří s pomocí doktorů na lavičku.
     
    22:19
    Úvodní tlak se domácímu celku nevyvedl. K puku se dostal obránce David Štich, který puk rychle vyhodil mimo obranné pásmo.
     
    22:53
    Stále se domácímu celku nepovedlo ideálně zakombinovat, hosté nyní brání dobře a drží puk co nejdále od branky Maxwella.
     
    23:32
    Až nyní byli domácí nebezpeční. Vladimír Růžička pláchl podél levého mantinelu a zakončoval nad rameno brankáře, trefil ale jen helmu.
     
    23:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dvanáct sekund před koncem početní výhody ovšem branka i tak přichází! Vladimír Růžička našel mezi kruhy naprosto volného BRETTA FLEMMINGA, který se střelou k tyčce nemýlil! Asistence: Vladimír Růžička a David Kämpf.
    23:49 Brett FLEMMING - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    23:49
    Oddechový čas pro hosty.
     
    24:00
    Nabuzení Piráti se dostali do dalšího rychlého útoku. Martin Šťovíček dojížděl kotouč, těsně před Maxwellem jej ale nedostal pod jeho betony!
     
    24:15
    Hosté to zkoušeli od levého mantinelu. Nahození Šticha Laco moc neviděl, ale nakonec nebylo nebezpečné. Piráti jsou u puku.
     
    24:47
    Následně se píská přihrávka rukou mezi hostujícími hráči. Pokračovat se bude vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    25:14
    Žabičku před branku dostával Jakub Sklenář, kterému nejspíše stačilo jen nastavit hůl. Domácí rychlík ale nakonec skákavý kotouč nezasáhl.
     
    25:49
    Domácí aktivně napadají, jsou podporováni fanoušky a daří se jim. Mladá Boleslav se snaží, dnes ale stojí proti jiným Pirátům.
     
    26:28
    Pokračovalo se aktivní hrou mladoboleslavského celku. Celé snažení bylo ukončeno celkem pohodovým zákrokem Jána Laca. Pokračovat se bude komerční pauzou.
     
    26:48
    Po odpískání ofsajdu se opět pouštěl David Štich do neoblíbeného Humla. Vše se ale obešlo bez nějakých problémů pro jednoho z hráčů.
     
    27:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    A tady v Chomutově je nejspíše rozhodnuto! Jakub Sklenář nejdříve netrefil odkrytou branku, na smutek v ochozech ale odpověděl VLADIMÍR RŮŽIČKA! Chomutovský útočník dostal namazáno od Davida Šticha, jehož přihrávku zužitkoval střelou do levé šibenice. Bez asistence.
    27:24 Vladimír RŮŽIČKA - 4:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:09
    Od levého mantinelu to nyní zkoušeli hosté, ale nic se jim nepovedlo vymyslet. Na druhé straně byl hodně nebezpečný David Kaše, zblízka ale neskóroval.
     
    28:18
    Následně byla skrumáž za brankou Maxwella ukončena odpískáním nedovoleného zákroku Jana Hanzlíka. Ten krosčekoval Davida Kašeho.
     
    29:05
    Piráti dlouho kombinovali a nakonec to překombinovali. Michal Vondrka přihrával na modrou čáru, kde ovšem nikdo z domácích nebyl.
     
    29:32
    Tvrdá rána Juraje Valacha byla v brankovišti tečována. Brandon Maxwell ale nyní předvedl naprosto luxusní zákrok, roztáhl se neskutečně.
     
    29:58
    Pátou branku měl na holi Michal Vondrka, jenž dostal přihrávku před branku. Puk jen lehce lízl, ale nedostatečná razance hrála velkou roli.
     
    30:18
    Hosté v plném počtu.
     
    30:57
    Hosté moc dlouho v plném počtu nehráli. Dominik Pacovský ztratil puk a podrazil jednoho z domácích. Tlak Pirátů tak může pokračovat.
     
    31:14
    Vladimír Růžička si vyměnil kotouč s Davidem Kämpfem a zakončoval. Jeho pokus ovšem vyrazil u levé tyčky pozorný Maxwell.
     
    32:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    A i tato přesilovka je domácím celkem využita, je to již 5:0! Piráti se dostali do brankoviště Maxwella, kde se ale nikdo neprosadil. Volný puk ovšem propadl k DAVIDU KÄMPFOVI, jenž prázdnou branku nemohl minout. Asistence: Dávid Skokan a Vladimír Růžička.
    32:01 David KÄMPF - 5:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    32:25
    Domácí celek je pochopitelně hodně aktivní. Karty se obrátily, oproti prvním utkáním. To je krása vyřazovacích bojů.
     
    33:12
    Davidu Štichovi tečou nervy, to bylo hodně nesportovní. Hostující obránce nebezpečně atakoval Ivana Humla. David Štich dnes dohrál.
     
    33:12
    Pokračovat se tak bude pětiminutovou nekončící přesilovkou domácího celku.
     
    33:24
    Hned dvě minuty inkasuje chomutovský David Kämpf, který u mantinelu srazil na zem bránícího hráče. Inkasuje dvě minuty za hákování.
     
    33:52
    Individuálně se prodral do zakončení Jan Rutta. Prosmýkl se kolem obránců a zakončoval. Branku ale nakonec netrefil.
     
    34:50
    První střelu ve hře čtyř proti čtyřem vymyslel Ivan Huml. Ten ale od levého mantinelu trefil jen u tyčky připraveného amerického brankáře.
     
    35:24
    Domácí v plném počtu.
     
    36:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti pokračovali v aktivitě. David Kämpf a Vladimír Růžička se pokoušeli v brankovišti něco vymyslet, branku ale vstřelit někdo jiný. DAVID KAŠE se dostal k volnému puku a nadvakrát překonal bezmocného Brandona Maxwella! Asistence: Vladimír Růžička a David Kämpf.
    36:07 David KAŠE - 6:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    36:39
    Následně se Piráti dostali do ofsajdového postavení. Domácí celek má k dispozici stále téměř dvouminutovou přesilovou hru.
     
    37:23
    Brandon Maxwell se pokoušel rozehrát, Dávid Skokan se mu ovšem pokusil odebrat puk, což se mu povedlo. Slovenský forvard ale následně odkrytou branku netrefil, ránu zablokoval Jan Hanzlík.
     
    38:12
    Hosté v plném počtu.
     
    38:22
    Martin Šťovíček našel přihrávkou zpoza branky připraveného Poletína. Jeho svižná střela byla ovšem pozorným brankářem vyražena.
     
    38:59
    Po dlouhé době se do zakončení dostali hosté. Jejich nahození ale skončilo jen ve výstroji připraveného Jána Laca.
     
    39:40
    Konec druhé třetiny se dohrával za brankou Jána Laca. Piráti se již moc neženou do útoku a chtějí tento stav udržet.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    To, co se povedlo hostům v prvních utkáních, předvádí nyní Piráti. Domácí celek dal ve druhé třetině čtyři branky a před poslední částí hry vedou již 6:0! Gólově se ve druhé části prosadili Brett Flemming, Vladimír Růžička, David Kämpf a David Kaše.

    Střel na branku: 26:15
     
    Pokračujeme třetí třetinou. Ta začíná právě nyní.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Domácí vyhráli vhazování a hned se hnali do zakončení. Dávid Skokan ovšem přes bránící hráče neprošel. U puku hosté.
     
    40:52
    Puk ze střední třetiny poslal až do výstroje Jána Laca obránce Jiří Kučný. Pokračovat se tak bude vhazováním po pravici Laca.
     
    41:20
    Po souboji ve středním pásmu se puk ocitl na střídačce Mladé Boleslavi. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    41:44
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Michal Poletín odjíždí na trestnou lavici, u domácí střídačky si jednoho z hostů evidentně přidržoval.
     
    42:15
    Při snažení hostů v útočném pásmu, které postrádala rychlost, skončil puk v ochranné síti. Pokračovat se bude vhazováním před Lacem.
     
    42:28
    Následně se domácí hráči dostali k puku a Brett Flemming poslal kotouč mimo obrannou třetinu. Hosté tak musí pro kotouč za svou branku.
     
    43:08
    K první střele v přesilovce se dostal David Bernad. Jeho pokus ale skončil jen na chráničích dobře bránícího chomutovského útočníka Dávida Skokana.
     
    43:44
    Domácí v plném počtu.
     
    44:02
    V dalším snažení hostů se píská ofsajd. Mladoboleslavští se nedomluvili, a tak se bude vhazovat u modré čáry.
     
    44:18
    Další střela letěla na branku Jána Laca. Tomáš Voráček ovšem od modré čáry nepropálil bránící hráče před slovenským brankářem.
     
    45:18
    Snažení hostů pokračovalo, ke střele z mezikruží se dostával Jakub Klepiš, jeho pokus nicméně neskončil za zády Jána Laca.
     
    45:54
    Domácí si třetí třetinu užívají a do žádných riskantních akcí se neženou. Hraje spíše Mladá Boleslav, která by ale musela předvést neskutečný zázrak.
     
    46:12
    Další střela na Laca letěla od pravého mantinelu. Tomáš Pospíšil střílel z vrcholu kruhů, brankáře ale nepřekonal. Ten to dnes zavřel.
     
    46:35
    Hosté si přihrávají v obranném pásmu a vymýšlejí nějakou akci, která by byla zakončena alespoň korigující brankou.
     
    46:58
    V následném útoku to opět zkoušel bývalý hráč Chomutova, Tomáš Pospíšil. Jeho pokus ovšem skončil jen na tyčce chomutovské branky.
     
    48:18
    Hodně aktivní byla nyní třetí lajna Pirátů. Celá akce byla zakončena střelou Davida Kämpfa z mezikruží, podruhé Maxwella ale nepřekonal.
     
    48:47
    Hosté dlouho hledali cestičku do útočného pásma, až jí nenašli. Přihrávka za obranu skončila pouze odpískání zakázaného uvolnění.
     
    48:52
    Po vhazování se před brankou natahoval ke kotouči Vladimír Růžička. Kdyby se k němu dostal, mohl zakončovat v dobré pozici.
     
    49:26
    Nyní se hosté prodrali do třetiny, kde ale nevymysleli vůbec nic. Alespoň se ale bude vhazovat před obličejem chomutovského brankáře.
     
    49:52
    Hosté kombinovali, ale ani jeden z jejich pokusů nebyl nebezpečný. Zkoušel to třeba od pravého mantinelu Pospíšil. Neúspěšně.
     
    50:34
    A jak se očekávalo, třetí třetina se opravdu jen dohrává. Piráti nejsou směrem dopředu tak aktivní, Mladá Boleslav ano, dnes se jí ale nedaří.
     
    51:15
    Následný útok hostujícího celku byl ukončen odpískáním icingu. Vhazovat se tak bude po levici amerického brankáře.
     
    51:22
    Po chvilce přišlo další vyhození na icing. Pokračovat hra tak bude další vhazováním před Brandonem Maxwellem.
     
    51:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Čisté konto Jána Laca se neuděje! LUKÁŠ ŽEJDL dostal přihrávku až před slovenského brankáře a střelou mezi jeho betony zmírnil vysokou porážku. Asistence: Jakub Klepiš.
    51:49 Lukáš ŽEJDL - 6:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    52:18
    Hosté se hned dostávali do další akce, ta ale nebyla nijak zakončena. Rozhodčí totiž odpískal zakázané uvolnění a vhazovat se bude před Maxwellem.
     
    52:28
    Zkoušel to tak z levého kruhu Michal Poletín, jehož rána ale skončila jen na betonech připraveného Maxwella. Snažení pokračuje.
     
    52:34
    Následoval faul Tomáše Voráčka za brankou. Hostující obránce inkasuje dvě minuty za držení Dávida Skokana.
     
    52:50
    Po kombinace se do střelecké pozice dostal útočník David Kämpf. Tomu se ale z pravého kruhu nepovedlo přelstít připraveného Maxwella.
     
    53:10
    Hodně tvrdě to zkoušel od modré čáry Juraj Valach. Americký brankář byl ale proti jeho pokusu připravený a ukryl jej v lapačce.
     
    53:39
    Po chybě Ivana Humla se do útoku dostávali hosté. Tomáš Urban přihrával na najíždějícího spoluhráče, ten ale jeho přihrávku nezachytil.
     
    54:20
    Domácí se nikam neženou a v přesilové hře kombinují na vlastní polovině. Toto utkání je dávno rozhodnuté a domácí to vědí.
     
    54:34
    Hosté v plném počtu.
     
    55:04
    Překvapivý puk poslal do brankoviště František Hrdinka. Ján Laco byl lehce zmatený, ale nakonec kotouč betonem přikryl.
     
    55:26
    Tomáš Hyka následně zbytečně dohrál souboj a putuje na trestnou lavici. Domácí tak čeká druhá přesilová hra v krátkém časovém sledu.
     
    55:42
    Jan Hanzlík se ujal puku a hned jej poslal až za branku Jána Laca. Piráti tak musejí začít útočnou akci až zpoza branky.
     
    56:27
    David Kämpf dostal puk mezi kruhy a hned nahrával na levý kruh. Tam ovšem nikdo v bílém nebyl, Mladoboleslavští následně vyhodili.
     
    56:58
    Individuálně projel až za branku Michal Vondrka. Ten se následně pokoušel přihrát, ale to se mu nepovedlo. Hosté tak vyhodili a přežili své oslabení.
     
    57:26
    Hosté v plném počtu.
     
    57:33
    Následně se bude vylučovat i na straně druhé. Jaroslav Mrázek inkasuje dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    58:00
    Jakub Klepiš míchal s pukem tak dlouho, až nepřihrál vůbec přesně. Domácí bránící hráči tak následně puk vyhodili.
     
    58:29
    Ani Mladá Boleslav není tak aktivní v přesilovce. Brett Skinner zachytil kotouč a poslal jej až za branku Brandona Maxwella.
     
    58:44
    A přesilovka je u konce. Tomáš Urban si počínal nedovoleně proti Brettu Flemmingovi a inkasuje další dvouminutový trest.
     
    59:06
    Dohrávají se poslední minuty této série. Mezitím stojí celá chomutovská aréna a tleská domácím Pirátům, kteří otočili téměř prohranou sérii.
     
    59:33
    Domácí v plném počtu.
     
    59:36
    A ještě jeden trest. David Kämpf dostává dvě minuty za faul loktem, moc se toho ale dnes nestane.
     
    Konec zápasu.
     
    Piráti dokonali obrat v sérii a postoupili tak do čtvrtfinále!


    Piráti se hned na začátku utkání dostali do vedení, Ivan Huml byl před brankou hodně důrazný a svým bekhendem skóroval. Stejný hráč se prosadil i o šest minut později, to tečoval střelu Lukáše Chalupy těsně před brankou.

    Domácí celek dal ve druhé třetině čtyři branky a před poslední částí hry vedli již 6:0! Gólově se ve druhé části prosadili Brett Flemming, Vladimír Růžička, David Kämpf a David Kaše.

    Třetí třetina se spíše dohrávala a jedinou branku vstřelil hostující Lukáš Žejdl. Piráti si svůj náskok pohlídali a postoupili dále.

    Střely na branku: 30:23
     
    Nejlepší hráči utkání

    Ivan Huml – František Hrdinka

    Ode mě je to pro dnešek vše, díky za pozornost a zase někdy u extraligy! (18:08:21)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 2. Huml (Poletín, Rutta), 9. Huml (L. Chalupa, Skokan), 24. Flemming (V. Růžička, Kämpf), 28. V. Růžička, 33. Kämpf (Skokan, V. Růžička), 37. Kaše (V. Růžička, Kämpf) – 52. Žejdl (Klepiš)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Král) – Rutta, L. Chalupa, Flemming, Skinner, Valach, Mrázek, Tejnor – Skokan, Huml, Tomica – Vondrka, V. Růžička, Sklenář – Kaše, Kämpf, Koblasa – Raška, Šťovíček, Poletín – Lauko.
    BK Mladá Boleslav: Maxwell (Halász) – Štich, Stříteský, Hrdinka, Hanzlík, Kučný, Bernad, T. Voráček – Lenc, Musil, Hyka – Žejdl, Klepiš, Orsava – Pabiška, Urban, Látal – Pospíšil, Vampola, Pacovský.

    Rozhodčí: Hribik, Pavlovič – Barvíř, Blümel

    Diváci: 5250 (vyprodáno)
    Chomutov 3 2 Mladá Boleslav
    #1 Pondělí 06.03.2017 • 18:20
    Chomutov - Mladá Boleslav 1:7
    #2 Úterý 07.03.2017 • 17:30
    Chomutov - Mladá Boleslav 1:6
    #3 Čtvrtek 09.03.2017 • 17:20
    Mladá Boleslav - Chomutov 1:5
    #4 Pátek 10.03.2017 • 17:30
    Mladá Boleslav - Chomutov 1:2
    #5 Neděle 12.03.2017 • 15:30
    Chomutov - Mladá Boleslav 6:1
    bahis siteleri