Martin – Košice 2:3 (po pr.) | Nitra – Poprad 2:1 (kon.) | Žilina – Banská Bystrica 1:2 (po pr.)
Zvolen – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.) | Trenčín – Nové Zámky 2:1 (po pr.)
konec
HK Nitra
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
HK Poprad
sk Neděle 12.03.2017, 17:00 • Nitra Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 54. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:34
    Štrauch šikovnou krížnou prihrávkou našiel Svitanu, ktorý vystrelil z prvej. Hartzell sa rýchlo presunul a aj so šťastím vyrazil strelu betónom.
     
    50:01
    Lichancovi sa pred bránkoviskom ukazoval voľný Zagrapan. Prihrávka však iba prenikla, trafila do korčule nitrianskeho obrancu.
     
    46:58
    Pred Šúrekom bolo veľmi rušno. Paukovček si položil Šúreka a vystrelil. Guliajev sa hodil do dorážky, následne Popradčania ubránili aj pokus od Štefanku. Nitra skórovať nedokázala.
     
    44:55
    Poprad dal gól!
    Je znížené! Fabian sa dostal k puku na pravom kruhu a nahodil ho na bránu. Nejako sa nakoniec od MAREKA ZAGRAPANA strela odrazila a skončila v bráne!
    Asistencia: Štefan Fabian.
     
    43:04
    Nitra dala gól!
    Nitra zvyšuje vedenie v tomto zápase! Slovák vystrelil od modrej. Šúrek vyrazil pred seba, kde si šikovne medzi sebou prihrali Pupák s Copem. Na konci akcie bol MATT COPE, ktorý ponad Šúrekov betón vystrelil do bránky!
    Asistencie: Miroslav Pupák, Marek Slovák.
     
    42:21
    Popradčania budú hrať v oslabení. Dmitrij Abramov dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    33:11
    Popradčania budú mať presilovku o dvoch hráčov. Mitch Versteeg nepríjemne sekol po ruke Patrika Svitanu. Odsedí si teda dve minúty za sekanie.
     
    32:02
    Popradčania budú hrať presilovku. Nitrianska striedačka dostáva dve minúty za nešportové správanie. Trest si odsedí Tvrdoň.
     
    21:30
    Krištof sa dostal k odrazenému puku na pravom krídle a ešte dokázal nájsť pred bránkou Kutálka. Jeho strela však mierila vedľa.
     
    18:08
    Šúrek v týchto chvíľach podržal Poprad. Predviedol niekoľko dobrých zákrokov v krátkom časovom slede. Zachytil aj poslednú dorážku od Copea a puk podržal.
     
    17:07
    Tretia presilovka pre Nitru v priebehu tretiny. Patrik Svitana dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    14:43
    Bondra zaváhal v obrannom pásme a stratil puk. Získal ho Marek Slovák, ktorý sa následne dostal do samostatného nájazdu, no bekhendom bránu netrafil.
     
    13:25
    Presilovku si zahrajú hostia. Timotej Šille naozaj škaredo narazil na mantinel hosťujúceho Dindu, ktorému trvalo, kým sa postavil na vlastné. Šille dostáva dve minúty za vrazenie na mantinel.
     
    11:33
    Cope šikovnou prihrávkou našiel pred bránu nakorčuľovaného Slováka, ktorý vypálil z prvej. Mieril však mimo. Pred Šúrekom to naozaj vrie.
     
    10:49
    Šanca pre Nitru. Nitrania si krásne prihrali puk. Na konci akcie bol Tvrdoň, ktorému popred bránkovisko naservíroval Cope, no ten neprekonal Šúreka!
     
    10:14
    Nitra si zahrá druhú presilovku. Obranca Iľja Davydov dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    08:25
    Poprad si zahrá presilovku. Branislav Mezei si odsedí dve minúty za narazenie na mantinel.
     
    06:18
    Štrauch bol úplne voľný v predbránkovom priestore. Spracoval si prihrávku z rohu klziska od Mlynaroviča a strieľal. Dlho si však strelu pripravoval a Hartzell dokázal adekvátne reagovať a strelu vyraziť.
     
    03:05
    Macík šikovne hľadal v predbránkovom priestore Šišku, ktorý sa aj dostal k strele z prvej. Šúrek všetko vyriešil s rozvahou, puk zachytil do lapačky.
     
    00:57
    Nitrania vedú, hneď prebudili divákov a teraz budú hrať aj presilovú hru. Matúš Paločko dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    00:17
    Nitra dala gól!
    Bleskurýchly gól domácej Nitry hneď počas prvej akcie! MAREK TVRDOŇ sa z rohu klziska šikovne natlačil pred bránku, bol úplne sám a strelou prekonal Šúreka!
    Asistencie: Marek Slovák, Peter Ordzovenský.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 1. Tvrdoň (Slovák, Ordzovenský), 44. Cope (Pupák, Slovák) – 45. Zagrapan (Fabian)


    HK Nitra: Hartzell – Milam, Ordzovenský, Rais, Mezei, Meland, Versteeg, Pupák, Korím – Cope, Slovák, Tvrdoň – H. Ručkay, Krištof, Kutálek – Macík, Šiška, Šille – Štefanka, Paukovček, Bajtek
    HK Poprad: Šúrek – Guliajev, Fabian, Davydov, Dinda, Ježek, Pokovič, Szücs, Abramov – Bondra, Zagrapan, Hvila – Štrauch, Mlynarovič, Svitana – Matej Paločko, Murček, Matúš Paločko – Lichanec, Troliga, Bjalončík

    Rozhodčí: Goga, Jonák – Návratek, Kacej
    bahis siteleri