Chodov – Otrokovice 6:2 (kon.) | Vítkovice – Bulldogs 7:6 (kon.) | Tatran – Bohemians 8:6 (kon.)
Mladá Boleslav – Ostrava 14:3 (kon.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
14:3 (5:0, 4:2, 5:1) Stav série: 2:0
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle 12.03.2017, 18:00 • MSH Mladá Boleslav • Play-off Livesport Superligy florbalu • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    58:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí teď měli možná i trochu štěstí, ale i to ke sportu patří. JIŘÍ CURNEY hledal svou krosovou přihrávkou volného Krajcigra, jenže míček se k němu od obránce odrazil zpět, a tak zkušený třinecký odchovanec bez emocí uklidil míček do brány. Asistence: Petr Kološ.
     
    55:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    PETRA KOLOŠE už nebavilo sbírat pouze asistence, a tak si pro gól došel individuální akcí. Mladoboleslavský obránce si nádherně obehrál Hromádku a poté přesnou ranou k bližší tyči nedal Lajovi žádnou šanci. Asistence: Martin Rožnovják.
     
    52:42
    Ostrava právě vstřelila branku!
    PETR TRULÍK je dnes docela při chuti. Podílel se totiž na všech dosavadních brankách ostravského týmu. Tentokráte si vyjel od mantinelu oblouk a střelou tahem nedal Rytychovi moc šancí na úspěch. Asistence: Adam Zbořil.
     
    45:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak na tenhle večer budou domácí příznivci ještě hodně dlouho vzpomínat. Mladé Boleslavi dnes totiž vychází úplně všechno a taky se to projevuje na výsledku. Po další parádní kombinaci se prosazuje TOMÁŠ CHROUST. Asistence: Josef Pluhař.
     
    45:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak tahle krosová přihrávka si zaslouží velkou pochvalu. Curney prokázal své zkušenosti z mezinárodního florbalu a parádním pasem našel volného JANA NATOVA, který střelou z první rozvlnil síťku v brance Štěpána Laji. Asistence: Jiří Curney.
     
    42:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec "načepovali" Ostravě nepopulární desítku. JIŘÍ BOUŠKA se opětovně prosazuje ze středu hřiště. Hosté dnes dostali minimálně pět gólů čistě ze středu. To by se asi v takovém zápase nemělo stávat. Asistence: Petr Novotný.
     
    33:41
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Po hodně nenápadné akci přidávají Ostravané svou druhou branku v zápase. Mezi tři tyče se nekompromisně trefuje PETR TRULÍK. Asistence: Dominik Klimscha.
     
    29:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Reprezentační obránce Kološ prokazuje svůj přehled ve hře, neboť dnes připravil pro své spoluhráče už čtvrtou branku! Tentokráte ze středu našel na mantinelu osamoceného Chrousta, který se nemýlil. Mimo jiné, pro TADEÁŠE CHROUSTA to je třetí gól, což znamená hattrick v zápase! Velká paráda domácího celku. Asistence: Petr Kološ.
     
    27:49
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hosté vyrazili ihned po vhazování kupředu, což nakonec přineslo své ovoce. Čestnou branku ostravského celku přidává DOMINIK EICHNER. Jeho radost po vstřeleném gólu asi odpovídá momentálnímu výsledku. Asistence: Petr Trulík.
     
    27:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Balónek teď poskakoval v předbrankovém prostoru Ostravy, kde se nejlépe zorientoval JIŘÍ BOUŠKA. Ten balón vyšťoural z chumlu hráčů a poté jej nekompromisně poslal do brány za záda bezmocného Laji. Asistence: Petr Novotný.
     
    23:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ostrava je zralá na ručník. Bránění florbalistů Ostravy je více než pasivní, čehož využívají domácí kanonýři s velkou radostí. Kološ shodil míček ze středu na volného JANA NATOVA, který ranou příklepem od mantinelu přidává sedmou branku svého týmu. Asistence: Petr Kološ.
     
    21:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nádherná individuální akce JOSEFA PLUHAŘE, který převzal míček na vlastní polovině, nádherně si obhodil bránícího Hromádku a následně přeloboval také gólmana Laju. Velká paráda v podání Pluhaře. Asistence: Petr Kološ.
     
    17:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V městské sportovní hale v Mladé Boleslavi se roztrhl pytel s góly! RADEK GWUŹDŹ se odhodlal ke střele z poměrně velké vzdálenosti a jelikož měl brankář Klobučník zakrytý výhled, tak jeho rána zapadla až do sítě. Tohle už zavání hodně velkým debaklem. Asistence: Jan Jelínek.
     
    17:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Demolice Ostravy pokračuje ve velkém! Jiří Curney obral o balónek jednoho z rozehrávajících obránců hostí a poté jej přihrál volnému RADEKOVI KRAJCIGROVI, který se ranou z první nemýlil. Asistence: Jiří Curney.
     
    11:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté byli opětovně nedůslední při bránění středového prostoru, což se jim už dnes podruhé vymstilo. Kapitán Petr Novotný výborně viděl nabíhajícího TADEÁŠE CHROUSTA, který z první propálil vše, co mu stálo v cestě. Domácí tak odskakují do tříbrankového trháku! Asistence: Petr Novotný.
     
    10:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Paráda! Tak takovou ránu si může JOSEF PLUHAŘ dát za rámeček. Petr Kološ projel s míček podél mantinelu a poté jej naservíroval na střed hřiště, kde se do něj opřel Pluhař. Ten vymetl snad úplně všechny pavučinky z rohu Klobučníkovy brány. Asistence: Petr Kološ.
     
    03:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí výborně vykombinovali situaci tři na jednoho a po necelých čtyřech minutách se tak dostávají do vedení. Jiří Bouška shodil míček na volného TADEÁŠE CHROUSTA, který neměl sebemenší problém při zakončení. Asistence: Jiří Bouška.

    Štěpán Hladký

    Branky a nahrávky: 4. Ta. Chroust (Bouška), 11. Pluhař (Kološ), 12. Ta. Chroust (Novotný), 18. Krajcigr (Curney), 18. Gwuźdź (Jelínek), 22. Pluhař (Kološ), 24. Natov (Kološ), 28. Bouška (Novotný), 30. Ta. Chroust (Kološ), 43. Bouška (Novotný), 46. Natov (Curney), 46. To. Chroust (Pluhař), 56. Kološ (Rožnovják), 59. Curney (Kološ) – 28. Eichner (Trulík), 34. Trulík (Klimscha), 53. Trulík (Zbořil)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Rytych (Bauer) – Novák, Kološ, Gwuźdź, Jelínek, Zakonov, Krzyžanek – Novotný, To. Chroust, Ta. Chroust – Bína, Rožnovják, Pluhař – Gruber, Curney, Krajcigr – Natov, Fojta, Bouška.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Klobučník (18. Laja) – Kuczera, Lipový, Jiří Šebesta, Eichner, Klečka, Zbořil – Kubíček, Heczko, Chvastek – Malajka, Trulík, Hromádka – Klimscha, Hrabal, Šimíček – Sládek, Kezua, Smeták.

    Rozhodčí: Drápal Filip a Pospíšil Jakub

    Diváci: 410
    Mladá Boleslav 4 0 Ostrava
    #1 Sobota 11.03.2017 • 19:00
    Mladá Boleslav - Ostrava 7:3
    #2 Neděle 12.03.2017 • 18:00
    Mladá Boleslav - Ostrava 14:3
    #3 Sobota 18.03.2017 • 17:00
    Ostrava - Mladá Boleslav 4:5
    #4 Neděle 19.03.2017 • 17:00
    Ostrava - Mladá Boleslav 2:14
    bahis siteleri