NY Rangers – Tampa 2:3 (kon.) | Philadelphia – Columbus 3:5 (kon.) | NY Islanders – Carolina 4:8 (kon.)
Nashville – Winnipeg 5:4 (po pr.) | Calgary – Pittsburgh 4:3 (1:0 po s.n.) | Vancouver – Boston 3:6 (kon.)
Arizona – Colorado 1:0 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 1:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
2:4 (0:0, 1:1, 1:3) Stav série: 1:1
VHK ROBE Vsetín
Úterý 14.03.2017, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Play-off 2. ligy, skupina Východ • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši rozhodují dnešní mač gólem do prázdné branky! Z bezprostřední blízkosti se prosazuje RADIM KUCHARCZYK, jenž si vyměnil puk s Vítkem a definitivně potvrdil fakt, že hosté srovnávají stav série. Asistence: David Vítek.
     
    57:57
    Hodonínští hokejisté to zkouší bez brankáře v šesti hráčích v poli!
     
    57:25
    Obrovský závar před Šurým poté, co se Jurča v mezikruží vymotal ze sevření hostujících zadáků a prověřil pozornost vsetínského brankáře. Po několika dorážkách nakonec Šurý podržel kotouč pod lapačkou.
     
    56:00
    Rovné čtyři minuty před koncem základní hrací doby je vyloučen Radim Kucharczyk (VSE) za podražení. Drtiči mají jedinečnou možnost k tomu, aby s utkáním něco udělali"
     
    54:16
    Duel se začíná přiostřovat, zvláště v osobních soubojích na brankovištích. Po šarvátce u Šurého klece sudí vylučují Matěje Charváta (HOD) a Martina Janáčka (VSE), oba shodně za hrubost.
     
    53:19
    Drtiči právě vstřelili branku!
    MARTIN MIKLÍK, navrátilec do hodonínské sestavy, ještě dramatizuje dnešní utkání! Dostal ideálním způsobem nabito na vrcholek levého kruhu, odkud propálil hradbu těl před Šurým, včetně samotného vsetínského brankáře! Asistence: Petr Peš, Jakub Vrána.
     
    52:19
    Dnešní střetnutí přináší velkou spoustu vyloučení, na trestnou lavici je odeslán Radim Ostrčil (VSE) za podražení. Domácí hrají přesilovku čtyři na tři.
     
    51:22
    Následuje vyloučení na obou stranách. Dominik Matula (HOD) je potrestán za vysokou hůl, Michal Hryciow (VSE) zase za hrubost.
     
    50:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hostující mužstvo svíralo domácí trojici tak dlouho, dokud fyzicky zcela neodpadla. Na konci překrásné kombinace až do prázdné branky stál FRANTIŠEK ZÚBEK, který bez problémů dopravil puk do zívající klece. Asistence: Jakub Čuřík, Filip Čech.
     
    49:08
    Další přesilovka pět na tři pro Vsetín. Jeden ze sudích si tentokrát vybral Jakuba Hajného (HOD), který je vyloučen za podražení. Drtiči mají před sebou dvojité oslabení v délce 77 sekund.
     
    48:25
    Michail Potekhin (HOD) zasáhl v souboji Kucharczyka holí do obličeje, zákrok se obešel bez krvavého zranění, takže hlavní rozhodčí udělují pouze dvě trestné minuty.
     
    43:56
    Po zákroku Pavla Mojžíše (VSE) se vylučuje, jeho přestupek byl klasifikován jako držení protihráče.
     
    43:33
    Střídání v týmu SHK Hodonín: ze hřiště odchází Ondřej Haloda, přichází Zdenko Kotvan.
     
    42:28
    Střídání v týmu SHK Hodonín: ze hřiště odchází Zdenko Kotvan, přichází Ondřej Haloda.
     
    42:28
    Ve stejném čase obdržel za protesty Zdenko Kotvan (HOD) desetiminutový osobní trest, Pokračuje se ve hře 4 na 4.
     
    42:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelně kontroverzní branka, kterou oba hlavní rozhodčí uznali! Po střele do masky Zdenka Kotvana hodonínský brankář zvedal pravou ruku na znamení toho, že je otřesený. Ve druhé třetině pískali při podobné situaci na opačné straně, tentokrát píšťalka rozhodčích zůstala němá. VOJTĚCH ŠILHAVÝ tak mohl z Čechovy přihrávky uklízet kotouč do prázdné branky. Asistence: Filip Čech.
     
    41:44
    Pro domácí hokejisty přichází alespoň částečná úleva. Vladimír Luka (VSE) úplně zbytečně podrazil v útočném pásmu Charváta.
     
    40:26
    A nyní je pro Drtiče ještě hůř! Jakub Hajný (HOD) dostává 2+2 minuty za vysokou hůl! To jsou mimořádně perné chvíle pro domácí mužstvo. Vsetínští fanoušci si žádají hlasitým skandováním branku.
     
    40:18
    Třetí dvacetiminutovka nezačíná pro Hodonín dobře. Igor Loginovsky (HOD) je vyloučen na dvě minuty za faul kolenem na Kucharczyka.
     
    36:59
    Po delší odmlce rozhodčích přichází další vyloučení, za krosček je potrestán menším trestem Igor Loginovsky (HOD).
     
    35:15
    Kajaba pálil okamžitě poté, co na něj Čurík vyhrál buly, jenže Kotvan se blýskl perfektním zákrokem lapačkou! Hodonínský brankář je zatím ozdobou tohoto zápasu.
     
    31:03
    Po zákroku Vojtěcha Šilhavého (VSE) se bude opět vylučovat, konkrétně za sekání. Drtiči mají k dispozici přesilovou hru.
     
    29:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vyrovnávací branka klepala na dveře, nakonec se jí vsetínští fanoušci dočkávají! DAVID HRAZDIRA si nabruslil pro kotouč hluboko do středního pásma, namířil si to přímo mezi dvojici hodonínských zadáků a přesnou ranou po ledě k tyči rozsvítil červené světlo za Kotvanovou brankou. Asistence: Pavel Mojžíš, Michal Hryciow.
     
    25:26
    Kuba mohl zakončovat do poloprázdné klece, jenže byl v tutovce podtrhnutý Michalem Hryciowem (VSE), který odchází na trestnou lavici za podražení.
     
    23:20
    Jurča ujel v oslabení po levém křídle, suverénně přebruslil Janáčka a mířil do vrchních pater branky! Jeho projektil jen o centimetry míjí horní tyč Šurého svatyně.
     
    21:45
    Vsetín bude moci vše napravit v následující přesilové hře, zákrokem nad rámec pravidel si pomohl Petr Pokorný (HOD), kterému hlavní rozhodčí udělil dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    20:51
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Jenže do vedení ve druhém semifinále jdou domácí! Jurča vyslal DANIELA VAŇKA na zteč, ten se nebál vypustit kotouč z hokejky už na vrcholcích kruhů a jeho tečovaný pokus jedním z bránících Valachů skončil mezi betony Šurého! Asistence: Petr Jurča.
     
    17:11
    Hořanský po nenápadné střele od modré čáry mohl zakončovat do zcela prázdné klece, jenže kotouč se mu postavil na hranu, takže vysoko přestřelil!
     
    16:29
    Šilhavý zahrozil z bezprostřední blízkosti, když si obkroužil domácí brankovou konstrukci a snažil se zasunout puk za tyčku. Kotvan byl ovšem pozorný a nadvakrát proti němu zakročil.
     
    15:04
    Luka pálil z první od pravého mantinelu, Kotvan se ale stačil na brankovišti přesunout a zázračně lapačkou vytáhl prudkou ránu mimo tři tyče!
     
    13:32
    Rozhodčí jsou dnes v ráži, na trestnou lavici odjíždí Michal Kuba (HOD) za krosček. Po dvanácti sekundách budou Valaši hrát přesilovou hru.
     
    11:44
    První hodonínská formace si vytvořila tlak, ze kterého pramení druhý faul Valachů. František Zúbek (VSE) je potrestán za podražení.
     
    07:51
    Přesilovou hru si vyzkoušejí i Drtiči. Josef Daněk (VSE) doslova zahodil Černohouse v rohu kluziště a jde si odpykat dvě minuty na trestnou lavici.
     
    05:21
    Valaši budou mít možnost přetavit drtivý tlak z úvodních minut v branku. Jakub Kužílek (HOD) potáhl Šilhavého hokejkou v rohu kluziště a je vyloučen za hákování.
     
    01:22
    Obrovská šance Valachů! Zúbek s kotoučem na holi obešel oba hodonínské obránce a předkládal puk Dominikovi Pokornému, který před zcela prázdnou brankou na vzdálenější tyči promáchnul!

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 21. Vaněk (Jurča), 54. Miklík (Peš, Vrána) – 30. Hrazdira (Mojžíš, Hryciow), 43. Šilhavý (Čech), 51. Zúbek (Čuřík, Čech), 60. Kucharczyk (Vítek)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda O.) – Haloda, Polesný, Kužílek, Pokorný P. (A), Potekhin, Loginovsky, Miklík, Weber – Jurča, Vaněk, Vrána – Kadlec, Peš (C), Matula – Hajný, Kuba (A), Charvát – Černohous, Venclík, Hložánek
    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Hromada) – Hryciow, Mojžíš (C), Ostrčil, Janáček, Čech (A), Teper, Jeník – Finsterle, Kucharczyk, Luka, Pokorný D., Vávra, Zúbek, Kajaba, Šilhavý, Čuřík, Hořanský, Daněk, Vítek, Hrazdira

    Rozhodčí: Škach, Zbořil – Lukš, Novák
    SHK Hodonín 1 3 Vsetín
    #1 Neděle 12.03.2017 • 17:30
    Vsetín - SHK Hodonín 2:3 po prodl.
    #2 Úterý 14.03.2017 • 18:00
    SHK Hodonín - Vsetín 2:4
    #3 Čtvrtek 16.03.2017 • 17:30
    Vsetín - SHK Hodonín 5:2
    #4 Sobota 18.03.2017 • 17:00
    SHK Hodonín - Vsetín 2:5
    bahis siteleri