Č. Budějovice – HC Plzeň 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 4:6 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:6 (1:2, 1:0, 2:4) Stav série: 0:2
HC Sparta Praha
Pátek 17.03.2017, 16:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Play-off ELIOD extraligy ml. dorostu sk. "A" • Semifinále
Partner:
     
    59:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Velmi pravděpodobně je dnešní zápas rozhodnut, 20 vteřin před koncem třetí třetiny totiž sparťané odskakují na rozdíl dvou gólů! Od vlastní modré čáry napřáhl PATRIK PRYMULA, který trefil odkrytou bránu a zvýšil na 6:4 z pohledu Sparty! Asistence: Marcel Barinka.
     
    55:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Chvíli po vypršení sparťanského trestu se hokejisté v rudých dresech dostávají do vedení! Na levé straně využil více prostoru PATRIK PRYMULA a blíže k postupu je tak nyní Sparta! Asistence: Ondřej Pšenička, Erik Čermák.
     
    48:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Uplynulo pouhých 50 vteřin a na soutoku Labe a Orlice je opět VYROVNÁNO! Do útočného pásma našlápl s pukem na holi SZYMON BIENIEK, který nikým neobtěžován zamířil přesně na vzdálenější tyč. Bez asistence.
     
    47:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    A už je to opět jen o gól, dnešní duel může být ještě hodně zajímavý! Po nebezpečné motanici u levé tyče hostující brány poslal puk na druhou stran Vojtěch Síla. Tam stál připraven hradecký kapitán MATĚJ MORONG, jenž nastavil hůl a doklepl kotouč do sítě. Asistence: Vojtěch Síla, Szymon Bieniek.
     
    46:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Poprvé v zápase se jeden z týmů dostává do dvoubrankového náskoku! Z vrcholu pravého kruhu vyslal křižnou střelu ERIK ČERMÁK, který milimetrově přesně trefil prostor mezi Vackovou výstrojí a levou tyčí. Asistence: Ondřej Pšenička, Jakub Kumpošt.
     
    41:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenže na tuhle dělovku už byl domácí gólman krátký a Sparta se dostává do vedení! Vedle brankoviště dokázal vybojovat kotouč Marcel Barinka, který jej posunul do mezikruží ONDŘEJI PŠENIČKOVI. Sparťanský útočník napřáhl a z první krásně vypnul horní část východočeské sítě. Asistence: Marcel Barinka, Erik Čermák.
     
    29:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Sparťané byli v obraně trochu rozhození a Hradec trestá. Matěj Morong poslal puk od brankové čáry na vrchol pravého kruhu, kde pálil nikým nehlídaný Tomáš Janoušek. Jeho dělovku vyrazil Škorpík jen před sebe, kde číhal VOJTĚCH ZÁLIŠ. Pro něj už nebyl větší problém zamést kotouč za ležícího brankáře. Asistence: Tomáš Janoušek, Matěj Morong.
     
    08:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané po zásluze obrací stav utkání! Obrovský tlak vyústil v křižnou přihrávku Marcela Barinky, která dosedla přímo na hokejku MARTINA HUGA HAŠE. Ten bez dlouhého přemýšlení poslal puk za přesouvajícího se Vacka a svým druhým dnešním gólem obrátil skóre na sparťanskou stranu. Asistence: Marcel Barinka, Erik Čermák.
     
    06:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po obrovském závaru před východočeskou bránou máme pod Bílou věží vyrovnáno! Několik střel dokázala nejprve hradecká obrana v čele s Vackem uhasit, pak se ale puk dostal na pravý kruh. Tam stál připraven MARTIN HUGO HAŠ, jenž, propálil domácího gólmana nad lapačku. Asistence: Erik Čermák, Ondřej Pšenička.
     
    04:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dvě nevyužité šance sparťanů jsou potrestány hradeckým gólem! S pukem na holi projel téměř celé kluziště Vojtěch Síla, jenž po kličce na střed zakončoval. Puk sice Škorpík dokázal udržet před brankovou čárou, ovšem jen do chvíle, kdy k němu dojel ŠIMON JUNEK. Ten se už s ničím nepáral a poslal černou pryž do sítě. Asistence: Vojtěch Síla, Matěj Morong.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 5. Junek (V. Síla, Morong), 30. Záliš (Janoušek, Morong), 48. Morong (V. Síla, Bieniek), 49. Bieniek – 7. Haš (Čermák, Pšenička), 9. Haš (Barinka, Čermák), 42. Pšenička (Barinka, Čermák), 47. Čermák (Pšenička, Kumpošt), 56. Prymula (Pšenička, Čermák), 60. Prymula (Barinka)


    Mountfield HK: Vacek (Sajdl) – Pelda, Řehák, Junek Naar, Janoušek, Perička, Heligr, Bieniek – Soukup, Kašpar, V. Síla, Müller, Jušta, Záliš, Janda, Morong (C), Poppel. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Sparta Praha: Škorpík (Švehlák) – Bureš, Truhlář, Haš, Vandirek, Najman, Zemchenkov, Kumpošt – Prymula, Pšenička, Klima, Čermák, Barinka (C), Šubert, Rubeš, Slavíček, Obadal, Vitouch, Najman, Gluzman, Kuracina. Trenér: Jaroslav Nedvěd.

    Rozhodčí: Barek – Urubčík, Vepřovský
    Mountfield HK 0 2 Sparta
    #1 Středa 15.03.2017 • 15:30
    Sparta - Mountfield HK 5:1
    #2 Pátek 17.03.2017 • 16:30
    Mountfield HK - Sparta 4:6
    bahis siteleri