Č. Budějovice – HC Plzeň 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 4:6 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:6 (1:2, 1:0, 2:4) Stav série: 0:2
HC Sparta Praha
Pátek 17.03.2017, 16:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Play-off ELIOD extraligy ml. dorostu sk. "A" • Semifinále
Partner:
     
    59:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Velmi pravděpodobně je dnešní zápas rozhodnut, 20 vteřin před koncem třetí třetiny totiž sparťané odskakují na rozdíl dvou gólů! Od vlastní modré čáry napřáhl PATRIK PRYMULA, který trefil odkrytou bránu a zvýšil na 6:4 z pohledu Sparty! Asistence: Marcel Barinka.
     
    59:12
    Podruhé je dnes Vacek na střídačce a Hradec hraje znovu v šesti!
     
    58:17
    Natažený beton hradeckého brankáře teď odvrátil gólovou pohromu a na druhé straně byl nucen zasáhnout Škorpík. Domácí trenéři si vybírají oddechový čas.
     
    57:52
    Osamocený Václav Rubeš střílel z mezikruží, hradecké naděje však teď podržela Vackova lapačka!
     
    55:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Chvíli po vypršení sparťanského trestu se hokejisté v rudých dresech dostávají do vedení! Na levé straně využil více prostoru PATRIK PRYMULA a blíže k postupu je tak nyní Sparta! Asistence: Ondřej Pšenička, Erik Čermák.
     
    53:12
    V oslabení ujížděli na hostujícího gólmana Vojtěch Síla s Matějem Morongem, druhý jmenovaný byl však těsně před zakončením podražen Pšeničkou a poměr sil na ledě se vyrovná.
     
    52:11
    Hradecký Bieniek je potrestán dvěma minutami za nedovolené bránění a Sparta bude hrát přesilovku.
     
    50:10
    Janda zkusil brankáře rozpohybovat a vystřelit na delší tyč, tam však byla připravena Škorpíkova vyrážečka!
     
    50:10
    Martin Hugo Haš fauloval ve vyložené šanci Martina Janu a hradecký forvard pojede trestné střílení!
     
    48:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Uplynulo pouhých 50 vteřin a na soutoku Labe a Orlice je opět VYROVNÁNO! Do útočného pásma našlápl s pukem na holi SZYMON BIENIEK, který nikým neobtěžován zamířil přesně na vzdálenější tyč. Bez asistence.
     
    47:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    A už je to opět jen o gól, dnešní duel může být ještě hodně zajímavý! Po nebezpečné motanici u levé tyče hostující brány poslal puk na druhou stran Vojtěch Síla. Tam stál připraven hradecký kapitán MATĚJ MORONG, jenž nastavil hůl a doklepl kotouč do sítě. Asistence: Vojtěch Síla, Szymon Bieniek.
     
    46:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Poprvé v zápase se jeden z týmů dostává do dvoubrankového náskoku! Z vrcholu pravého kruhu vyslal křižnou střelu ERIK ČERMÁK, který milimetrově přesně trefil prostor mezi Vackovou výstrojí a levou tyčí. Asistence: Ondřej Pšenička, Jakub Kumpošt.
     
    44:57
    Vojtěch Síla v obrovské šanci nedokázal Škorpíka překličkovat, chvíli poté zase nesedla v dobré pozici střela Františku Řehákovi!
     
    43:51
    Sparťané nyní Hradecké tlačí a Denis Vacek musí být v permanenci!
     
    41:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenže na tuhle dělovku už byl domácí gólman krátký a Sparta se dostává do vedení! Vedle brankoviště dokázal vybojovat kotouč Marcel Barinka, který jej posunul do mezikruží ONDŘEJI PŠENIČKOVI. Sparťanský útočník napřáhl a z první krásně vypnul horní část východočeské sítě. Asistence: Marcel Barinka, Erik Čermák.
     
    38:48
    Marcel Barinka šel do bekhendové kličky, která se odrazila od brány do mezikruží. Tam dojížděl Erik Čermák, jenž však z první těsně minul!
     
    36:15
    Ondřej Pšenička se snažil procpat černou pryž mezi Vackovy betony, hradecký brankář ale nelehkou situaci v rozkleku zvládl!
     
    33:43
    Jenže sparťanský Vitouch udělal přestupek v podobě hákování a počet hokejistů na ledě se vyrovná.
     
    33:05
    Lvi byli kompletní jen chvíli a už jdou znovu do čtyř. Soukup je potrestán za hrubost a Středočeši mají další početní výhodu.
     
    32:29
    Před bránou zvedl kotouč příliš vysoko Erik Čermák a trestuhodně tak nevyužil obrovskou přesilovkovou šanci!
     
    30:39
    Píše se 31. minuta a ve FORTUNA aréně uvidíme první přesilovku. Zahraje si ji Sparta, neboť Müller jde pykat za podražení.
     
    29:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Sparťané byli v obraně trochu rozhození a Hradec trestá. Matěj Morong poslal puk od brankové čáry na vrchol pravého kruhu, kde pálil nikým nehlídaný Tomáš Janoušek. Jeho dělovku vyrazil Škorpík jen před sebe, kde číhal VOJTĚCH ZÁLIŠ. Pro něj už nebyl větší problém zamést kotouč za ležícího brankáře. Asistence: Tomáš Janoušek, Matěj Morong.
     
    26:19
    Vojtěch Záliš našel zpoza brány v mezikruží volného Matěje Moronga, který vyslal přízemní střelu k levé tyčce. Hostující brankář Škorpík se ale ukázal v dobrém světle, když rychlým vykopnutím betonu dokázal hrozící nebezpečí odvrátit!
     
    25:26
    Michal Klimo projel hradeckými hráči jako nůž máslem a zakončoval z prostoru mezi kruhy, poslední překážku v podobě Denise Vacka ale překonat nedokázal. Vzápětí je hra vykázána ryč pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    22:47
    Vojtěch Záliš nabízel před bránu na teč Vojtěchu Sílovi, který kotouč poslal těsně vedle levé tyče.
     
    21:10
    Pšenička nahrával před bránu Barinkovi, ten však kotouč netrefil ideálně.
     
    16:27
    Na útočné modré získal puk Vojtěch Síla, který vystartoval směrem k bráně rychlostí Usaina Bolta, při pokusu o kličku na střed byl ale ze své výhodné pozice vytlačen hostujícím hráčem.
     
    15:18
    Michal Klimo si udělal prostor a vypálil z mezikruží, proti jeho dělovce byl však připraven Denis Vacek!
     
    11:46
    V přečíslení nahrával Čermák Barinkovi, středočeský kapitán ale přihrávku nezpracoval včas a Vacek nakonec zasahovat nemusel!
     
    08:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané po zásluze obrací stav utkání! Obrovský tlak vyústil v křižnou přihrávku Marcela Barinky, která dosedla přímo na hokejku MARTINA HUGA HAŠE. Ten bez dlouhého přemýšlení poslal puk za přesouvajícího se Vacka a svým druhým dnešním gólem obrátil skóre na sparťanskou stranu. Asistence: Marcel Barinka, Erik Čermák.
     
    06:57
    Teď Denis Vacek zachránil téměř jistý gól, když hokejkou na poslední chvíli odklidil za bránu puk, který se nebezpečně povaloval blízko brankové čáry!
     
    06:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po obrovském závaru před východočeskou bránou máme pod Bílou věží vyrovnáno! Několik střel dokázala nejprve hradecká obrana v čele s Vackem uhasit, pak se ale puk dostal na pravý kruh. Tam stál připraven MARTIN HUGO HAŠ, jenž, propálil domácího gólmana nad lapačku. Asistence: Erik Čermák, Ondřej Pšenička.
     
    04:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dvě nevyužité šance sparťanů jsou potrestány hradeckým gólem! S pukem na holi projel téměř celé kluziště Vojtěch Síla, jenž po kličce na střed zakončoval. Puk sice Škorpík dokázal udržet před brankovou čárou, ovšem jen do chvíle, kdy k němu dojel ŠIMON JUNEK. Ten se už s ničím nepáral a poslal černou pryž do sítě. Asistence: Vojtěch Síla, Matěj Morong.
     
    03:39
    Barinka se Šubertem se dostali do přečíslení, žabka na druhou stranu ale neskončila na sparťanské hokejce a ke střele se tak hosté nedostali.
     
    02:51
    Michal Klimo se dostal k dorážce střely od modré lajny, před odkrytou částí domácí brány ale minul!

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 5. Junek (V. Síla, Morong), 30. Záliš (Janoušek, Morong), 48. Morong (V. Síla, Bieniek), 49. Bieniek – 7. Haš (Čermák, Pšenička), 9. Haš (Barinka, Čermák), 42. Pšenička (Barinka, Čermák), 47. Čermák (Pšenička, Kumpošt), 56. Prymula (Pšenička, Čermák), 60. Prymula (Barinka)


    Mountfield HK: Vacek (Sajdl) – Pelda, Řehák, Junek Naar, Janoušek, Perička, Heligr, Bieniek – Soukup, Kašpar, V. Síla, Müller, Jušta, Záliš, Janda, Morong (C), Poppel. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Sparta Praha: Škorpík (Švehlák) – Bureš, Truhlář, Haš, Vandirek, Najman, Zemchenkov, Kumpošt – Prymula, Pšenička, Klima, Čermák, Barinka (C), Šubert, Rubeš, Slavíček, Obadal, Vitouch, Najman, Gluzman, Kuracina. Trenér: Jaroslav Nedvěd.

    Rozhodčí: Barek – Urubčík, Vepřovský
    Mountfield HK 0 2 Sparta
    #1 Středa 15.03.2017 • 15:30
    Sparta - Mountfield HK 5:1
    #2 Pátek 17.03.2017 • 16:30
    Mountfield HK - Sparta 4:6
    bahis siteleri