Pittsburgh – New Jersey 6:4 (kon.) | NY Rangers – Florida 3:4 (0:1 po s.n.) | Calgary – Dallas 3:1 (kon.)
Anaheim – Buffalo 1:2 (2:3 po s.n.) | Detroit – Colorado 5:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 2:3 (po pr.)
po s.n. (0:1)
New York Rangers
3:4 (2:0, 0:2, 1:1 - 0:0)
Florida Panthers
Sobota 18.03.2017, 00:10 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Aleksander BARKOV - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Florida Panthers.
    V samostatných nájezdech se jako jediný trefil ALEKSANDER BARKOV a povedeným blafákem rozhodl o prémiovém bodu pro Floridu.
    51:45 Mats ZUCCARELLO - 3:3
     
    51:45
    Rangers právě vstřelili branku!
    A zase panuje nerozhodný výsledek. Smith zavezl puk do pásma, přihrál na levý kruh na MATSE ZUCCARELLA a ten ranou z první našel mezírku v Reimerově postoji. Asistence: Brendan Smith, Nick Holden.
    47:23 Aleksander BARKOV - 2:3
     
    47:23
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté otáčí výsledek a Florida už vede 3:2! Po ose Huberdeau – Jágr se puk dostal před Raantu a ALEKSANDER BARKOV zblízka zakončil do odkryté části branky. Tohle byla rychlá a hlavně přenádherná akce! Asistence: Jaromír Jágr, Jonathan Huberdeau.
    26:41 Jussi JOKINEN - 2:2
     
    26:41
    Florida právě vstřelila branku!
    Tohle ale stálo za to a je vyrovnáno! Demers přihrál doprava na Vaneka, který vykouzlil skvostnou přihrávku na vzdálenější tyč, kde stál připravený JUSSI JOKINEN a ten už mohl zakončovat do odkryté branky. Asistence: Thomas Vanek, Jason Demers.
    21:25 Jonathan HUBERDEAU - 2:1
     
    21:25
    Florida právě vstřelila branku!
    No vida, už máme sníženo. Po rychlém přechodu do útoku vystřelil od modré Petrovic, puk se odrazil před brankoviště a dorážka JONATHANA HUBERDEAUA už skončila za brankovou čárou. Asistence: Jaromír Jágr, Alex Petrovic.
    04:11 J. T. Miller - 2:0
     
    04:11
    Rangers právě vstřelili branku!
    No a už je to o dvě branky. Domácí vybojovali v útočném pásmu puk, ten se pak posunul až do levého kruhu pro vhazování, odkud vystřelil J. T. MILLER a propasíroval puk mezi Reimerovy betony. Asistence: Brendan Smith, Mika Zibanejad.
    02:34 Mats ZUCCARELLO - 1:0
     
    02:34
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak tohle bylo rychle a hlavně účelné. Po průniku do pásma přišel pas doleva, poté zpětná přihrávka na střed a MATS ZUCCARELLO tuto bleskovou akci zakončil přesnou střelou. Asistence: Chris Kreider, Derek Stepan.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 3. Zuccarello (Kreider, Stepan), 5. J. T. Miller (Br. Smith, Zibanejad), 52. Zuccarello (Br. Smith, Holden) – 22. Huberdeau (Jágr, Petrovic), 27. J. Jokinen (Vanek, Demers), 48. Barkov (Jágr, Huberdeau), rozh. náj. Barkov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Mats Zuccarello (NYR)
    0:0   Vincent Trocheck (FLA)
    2. série:
    0:0   Mika Zibanejad (NYR)
    0:1   Aleksander Barkov (FLA)
    3. série:
    0:1   Michael Grabner (NYR)


    New York Rangers: Raanta (Hellberg) – McDonagh (C), M. Staal (A), Br. Smith, Holden, Kampfer, Skjei – Zuccarello, Stepan (A), Kreider – Rick Nash, Zibanejad, J. T. Miller – Fast, K. Hayes, Grabner – Vesey, Lindberg, T. Glass.
    Florida Panthers: Reimer (Berra) – Demers, Yandle, Petrovic, Matheson, Pysyk, Kindl – Jágr, Barkov, Huberdeau – Marchessault, Bjugstad, Vanek – R. Smith, Trocheck (A), J. Jokinen (A) – Sceviour, MacKenzie (C), S. Thornton.

    Rozhodčí: Furlatt, Nicholson – Driscoll, Daisy

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri