Pittsburgh – New Jersey 6:4 (kon.) | NY Rangers – Florida 3:4 (0:1 po s.n.) | Calgary – Dallas 3:1 (kon.)
Anaheim – Buffalo 1:2 (2:3 po s.n.) | Detroit – Colorado 5:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 2:3 (po pr.)
konec
Pittsburgh Penguins
6:4 (3:2, 1:1, 2:1)
New Jersey Devils
Sobota 18.03.2017, 00:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:26 Sidney CROSBY - 6:4
     
    59:26
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Až nyní se to povedlo a přesně od středového kruhu pro vhazování se napřáhl SIDNEY CROSBY, který trefuje přesně opuštěnou hostující klec – 6:4. Je rozhodnuto. Asistence: Conor Sheary.
    56:29 Kyle PALMIERI - 5:4
     
    56:29
    Devils právě vstřelili branku!
    Kontaktní branka je na světě. KYLE PALMIERI v těsné blízkosti prostřelil Murrayho a hosté ještě žijí – 5:4. Domácí lavička si poté vzala challenge, ale video potvrdilo, že se jednalo o regulérní branku. Asistence: Joseph Blandisi.
    45:17 Carter ROWNEY - 5:3
     
    45:17
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí znovu odskakují Devils na dvoubrankový rozdíl. Velká radost CARTERA ROWNEYHO, který z pravé strany prostřelil Kinkaida a připisuje si tak první branku v NHL – 5:3. Asistence: Tom Kühnhackl a Tom Sestito.
    39:09 Beau BENNETT - 4:3
     
    39:09
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté se v závěru druhé periody dostávají domácím na dostřel jediné branky. BEAU BENNETT se před brankou Pittsburghu dostal k odraženému kotouči, který poté poslal za Murrayho záda – 4:3. Tímto gólem se tak Devils dostali zpět do hry. Asistence: Adam Henrique a Jon Merrill.
    35:47 Nick BONINO - 4:2
     
    35:47
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek. Rowney střílel z levého kruhu, puk zachytil NICK BONINO a poté ho uklidil do hostující klece, Kinkaide tentokráte nemohl nic dělat – 4:2. Asistence: Carter Rowney a Tom Kühnhackl.
    19:45 Sidney CROSBY - 3:2
     
    19:45
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Těsně v závěru první třetiny domácí využívají svou přesilovou hru. Kapitán SIDNEY CROSBY dostal namazáno na pravý kruh, před ním zívala odkrytá branka, kterou dokázal trefit – 3:2. Domácí si tak své vedení berou zase zpátky. Asistence: Mark Streit a Justin Schultz.
    14:02 Stefan NOESEN - 2:2
     
    14:02
    Devils právě vstřelili branku!
    Jenže netrvalo dlouho a je znovu srovnáno. Pavel Zacha poslal kotouč STEFANU NOESENOVI, který se těsně před Murraym nemýlil a po tom, co se otočil na druhou stranu, svou střelou brankáře domácích dokázal prostřelit – 2:2. Asistence: Pavel Zacha a John Quenneville.
    13:30 Jake GUENTZEL - 2:1
     
    13:30
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Nyní to už ale neplatí. Po střele domácích se k odraženému kotouči těsně před hostující svatyní dostal JAKE GUENTZEL a svou střelu přetavil v další gól svého celku. Penguins tak otáčejí stav na svou vlastní stranu – 2:1. Asistence: Brian Dumoulin a Sidney Crosby.
    06:37 Phil KESSEL - 1:1
     
    06:37
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. PHIL KESSEL dostal přihrávku do prostoru levého kruhu a z jeho vrcholu pak svou střelou propálil Kinkaida, takže i brankář hostů musí lovit puk ze své sítě – 1:1. Asistence: Patric Hörnqvist a Matt Cullen.
    05:35 Kyle PALMIERI - 0:1
     
    05:35
    Devils právě vstřelili branku!
    A na druhé straně udeřili hosté. KYLE PALMIERI se po chybě obrany domácích dostal do blízkosti branky Pittsburghu, nabruslil si blíže Murraymu a svou střelou mu nedal vůbec žádnou šanci. Hosté tak otevírají účet dnešního klání – 0:1. Asistence: Taylor Hall a John Moore.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Kessel (Hörnqvist, Cullen), 14. Guentzel (Dumoulin, Crosby), 20. Crosby (Streit, J. Schultz), 36. Bonino (Rowney, Kühnhackl), 46. Rowney (Kühnhackl, Tom Sestito), 60. Crosby (Sheary) – 6. Palmieri (Hall, J. Moore), 15. Noesen (Zacha, Quenneville), 40. B. Bennett (Henrique, Merrill), 57. Palmieri (Blandisi)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – J. Schultz, Dumoulin, Cole, D. Pouliot, Ruhwedel, Streit – Sheary, Crosby (C), Guentzel – S. Wilson, Bonino (A), Kunitz (A) – Kessel, Cullen, Hörnqvist – Tom Sestito, Rowney, Kühnhackl.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Lovejoy, A. Greene (C), Prout, Merrill, Severson, J. Moore – Palmieri, Zajac (A), Hall – B. Bennett, Henrique (A), Blandisi – Noesen, Zacha, Quenneville – Lappin, Pietila, Wood.

    Rozhodčí: Pochmara, Hebert – Brisebois, Wheler

    Diváci: 18 651
    bahis siteleri