Columbus – Toronto 2:5 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 2:3 (kon.) | Anaheim – Edmonton 4:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:5 (2:2, 4:1, 2:2) Stav série: 1:0
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Čtvrtek 23.03.2017, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Play-off 2. ligy, skupina Sever • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Polívka – 2 min., podražení).
     
    59:30
    Neuvěřitelně aktivní kapitán Žihadel Roman Mikeš ukázal své rychlé a šikovné ruce, když se prokličkoval až před bránu a zblízka napálil vyrážečku brankáře Nováka, jenž se teď vyznamenal!
     
    58:49
    Tomáš Chlubna rozkmital své rychlé nohy a prosmýkl se obranou Žihadel až před bránu, ale zblízka nepropálil gólmana Dudáčka!
     
    57:25
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Šťáva – 2 min., krosček).
     
    57:16
    Tomáš Chlubna hledal před bránou Davida Michálka, a to úspěšně. Mladý útočník však zblízka nechal vyniknout jen brankáře Dudáčka!
     
    53:47
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Neuvěřitelná kanonáda v Kotlině dál jede na plné obrátky, tentokrát vnesla radost do řad Žihadel, jež využily přesilovku! Filip Matějka nahrál PETRU KRUTIŠOVI, jenž zkusil štěstí z těžkého úhlu na pravé straně a udělal moc dobře, protože brankář Novák jeho střelu nechytil! Teď určitě nemá úplně čisté svědomí, tohle bylo opravdu z hodně těžké pozice! Asistence: Filip Matějka, Tomáš Pelikán.
     
    53:25
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Ludvík – 2 min., sekání).
     
    52:39
    Broďáci teď aktivním pohybem pořádně rozvířili vody v moravskobudějovickém pásmu a zblízka se tlačili ke gólové dorážce, jež však nakonec nepřišla!
     
    51:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Při hře 4 na 4 se objevilo na ledě více volného prostoru, a to více nahrálo do karet rozjetým domácím, kteří slaví už osmý gólový úspěch! Z ochozů se tak ozývá nadšený pokřik "Deset!"! David Vala vyslal do samostatného úniku DAVIDA MICHÁLKA, jenž si sjel volným prostorem až před brankoviště a po precizně provedeném blafáku chladnokrevně propasíroval hrací předmět za Dudáčkova záda! Asistence: David Vala, Tomáš Semrád.
     
    49:56
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Nováček – 2 min., hrubost).
     
    49:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    No a čepice se snášejí z brodského kotle na hrací plochu, první hráč Bruslařů v play-off dosáhl hattricku! A to dokonce při vlastním oslabení! David Vala odvedl skvělou práci, když zachytil nahrávku soupeře, vyvezl puk a narýsoval skvělý pas na levé křídlo volnému PATRIKU PŘIDALOVI. Obávaný střelec si sjel do pásma soupeře a skrytou střelou zpoza obránce propálil gólmana Dudáčka ranou k tyči! Asistence: David Vala.
     
    49:26
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kříž – 2 min., podražení).
     
    49:01
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Havel – 2 min., nesportovní chování).
     
    46:37
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Broďáci nevyužili dvojnásobnou přesilovku, a to hodně dlouhou, za což je stihl krutý trest, po němž se Žihadla vrací do hry! Marek Havel našel přesným pasem rozjetého ROMANA MIKEŠE a kapitán Žihadel ukázal svou velkou šikovnost, když nenápadnou střelou zkusil štěstí z levého kruhu a propálil gólmana Nováka, jenž zakončení zřejmě vůbec nečekal a nestihl zareagovat včas, když mu puk propadl teploměrem mezi tělem a rukou! Asistence: Marek Havel, Ondřej Šťáva.
     
    42:45
    Hosté už jsou hodně frustrovaní a kupí faul za faulem. Zbytečného sekání se dopustil Lukáš Havel (MBU), jenž to ze svého dřívějšího působení v Kotlině moc dobře zná.
     
    40:54
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Lupač – 5 min. + osobní trest do konce utkání, zásah do hlavy nebo krku).
     
    38:19
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Pelikán – 2 min., podražení).
     
    34:32
    Tomáš Chlubna ujížděl po pravém křídle a i když mu kotouč utekl z hole, musel gólman Dudáček zasahovat. Tomáš Ludvík dorážel, ale bez úspěchu. Trest za držení protihráče na 2 minuty obdržel David Horký (MBU).
     
    34:04
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Michálek – 2 min., držení protihráče).
     
    32:11
    Střídání v týmu HC Moravské Budějovice 2005: ze hřiště odchází Dusík, přichází Dudáček.
     
    32:11
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Rytnauer – 2 min., podražení).
     
    31:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle je opravdu hodně tvrdá rána pro Žihadla, jež inkasují znovu a v Kotlině už prohrávají o tři branky! Sluší se však dodat, že parta z Kotliny teď opravdu svého soka neskutečně zatlačila! Tomáš Semrád vypálil při signalizované výhodě od modré čáry, a i když netrefil bránu, kotouč se rychle odrazil od zadního mantinelu před bránu a DAVID KOZLÍK zametl kus černé pryže na místo určení! Asistence: Tomáš Semrád.
     
    31:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Třetí útok předvedl krásnou akci a Kotlinou se rozléhá pokřik "Pátá právě teď odbila vám!"! Petr Kuchta narýsoval geniální pas před brankoviště na TOMÁŠE CHLUBNU, jehož dělovka z první zapadla přesně za Dusíkova záda! Asistence: Petr Kuchta.
     
    30:38
    Havlíčkobrodská družina dál nepříjemně dotírá na gólmana Dusíka, nyní měl obrovskou šanci Tomáš Ludvík, ale zblízka vyprášil jen Dusíkův beton!
     
    29:07
    Patrik Přidal nebyl daleko od hattricku, když po nahrávce Lukáše Endála vypálil z blízkosti levého kruhu a jeho jedovka protáhla Dusíkův beton!
     
    27:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kdepak, pokud má někdo v poslední době naprosto úžasnou formu, je to bezesporu PATRIK PŘIDAL, jenž v krátkém časovém sledu udeřil podruhé a vrátil Bruslařům nejtěsnější vedení! Martin Kříž nahrál na levé straně Lukáši Endálovi, jenž nahodil kotouč před bránu, kde intuitivně cítil najíždějícího parťáka z elitního útočného komanda. Přidal to měl na dlouhou hůl, ale předvedl parádní rybičku a puk vleže usměrnil pod horní tyčku! Nádhera! Asistence: Lukáš Endál, Martin Kříž.
     
    25:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    No a jako kdybych to svým předchozím příspěvkem přivolal, Bruslaři jsou za svou zvýšenou aktivitu odměněni zaslouženým vyrovnáním! Tomáš Semrád vykouzlil lahůdkový pas na PATRIKA PŘIDALA, jenž ukázal záda defenzivě Žihadel, krásně si přehodil puk před brankovištěm na bekhend a po ledě překonal gólmana Dusíka! Asistence: Tomáš Semrád.
     
    21:58
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Lupač – 2 min., vysoká hůl).
     
    21:02
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    To je neskutečná vzpruha pro Žihadla, jež jdou na začátku druhé třetiny poprvé v utkání do vedení! Ideální pas dostal na hůl od Ondřeje Šťávy ROMAN MIKEŠ a ukrytou střelou zpoza obránce mezi kruhy prostřelil gólmana Nováka! Asistence: Ondřej Šťáva, Kovář.
     
    18:31
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Dusík – 2 min.).
     
    16:59
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Duben – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Lupač – 2 min., hrubost).
     
    15:23
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to je ledová sprcha pro domácí, hosté, kteří zatím hrají velmi dobře, se radují z vyrovnání! Petr Krutiš po chybě Martina Kříže nastřelil jen gólmana Nováka, ale LADISLAV RYTNAUER se z dorážky v pádu na brankové čáře nemýlil a rozjásal fanoušky Žihadel! Asistence: Petr Krutiš.
     
    11:16
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Přidal – 2 min., podražení).
     
    08:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je blesková odpověď Bruslařů, kteří si berou okamžitě zpět ztracené vedení! Michal Teplý našel před brankovištěm volného DAVIDA KOZLÍKA, jenž si věděl rady a zblízka propálil brankáře Dusíka, jenž neměl šanci! Asistence: Michal Teplý, Miroslav Duben.
     
    08:00
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    To byla úchvatná kombinace Žihadel, po níž je v Kotlině asi zaslouženě vyrovnáno! Ladislav Rytnauer už mohl klidně střílet, ale narýsoval z mírného úhlu na pravé straně geniální pas na PETRA KRUTIŠE, jenž z mezikruží skóroval pod víko odkryté brány! Asistence: Ladislav Rytnauer, Filip Matějka.,
     
    04:50
    Petr Krutiš stál na konci nebezpečné akce a jeho dělovka z prostoru kruhů skončila na hrudi dobře postaveného brankáře Nováka. To byl pěkný projektil!
     
    03:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se usadili v útočném pásmu a z utěšené akce se radují z důležitého vedení! Tomáš Semrád vypálil od modré čáry a těsně před gólmanem Dusíkem se prezentoval parádní tečí LUKÁŠ ENDÁL, na což nemohla maskovaná opora Žihadel včas zareagovat! Asistence: Tomáš Semrád, Miroslav Třetina.
     
    02:04
    Vyloučení v týmu HC Moravské Budějovice 2005 (Horký – 2 min., podražení).
     
    01:53
    Lukáš Endál táhl rychlý brejk a nahrál z pravého křídla na osu hřiště Tomáši Semrádovi, jenž vyprášil betony připraveného gólmana Dusíka!
     
    00:53
    Marek Lupač narýsoval parádní pas ze strany mezi kruhy Romanu Mikešovi, jehož ránu ukryl ve výstroji gólman Novák, jenž si pohotově povyjel z brankoviště a přerušil hru. To byla ale velká šance!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Endál (T. Semrád, Třetina), 9. Kozlík (Teplý, Duben), 26. Přidal (T. Semrád), 28. Přidal (Endál, Kříž), 32. Chlubna (Kuchta), 32. Kozlík (T. Semrád), 50. Přidal (Vala), 52. Michálek (Vala, T. Semrád) – 8. Krutiš (Rytnauer, Matějka), 16. Rytnauer (Krutiš), 22. Mikeš (Šťáva, Kovář), 47. Mikeš (Havel, Šťáva), 54. Krutiš (Matějka, Pelikán)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – T. Semrád, M. Semrád, Duben "A", Lacina, Vala, Kříž, Bušek – Přidal, Třetina "C", Endál – Teplý, Kozlík, Michálek – Chlubna, Ludvík, Kuchta – Navrátil, Szilva, Beneš – Křížek
    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Dusík (32. Dudáček) – Šťáva, Kovář, Sobotka "A", Kliment, Peroutka, Polívka, Pelikán – Kondratěv, Havel, Mikeš "C", Nováček, Rytnauer "A", Krutiš, Horký, Lupač, Matějka, Hačecký

    Rozhodčí: Michal Škrobák, Tomáš Battěk – Radek Špringl, Ondřej Doležal

    Diváci: 1392
    Havlíčkův Brod 2 1 Mor. Budějovice
    #1 Čtvrtek 23.03.2017 • 18:00
    Havlíčkův Brod - Mor. Budějovice 8:5
    #2 Sobota 25.03.2017 • 17:00
    Mor. Budějovice - Havlíčkův Brod 6:3
    #3 Pondělí 27.03.2017 • 18:00
    Havlíčkův Brod - Mor. Budějovice 8:2
    bahis siteleri