Přerov – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 1:6 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 7:10 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
7:10 (4:2, 0:4, 3:4)
HC Sparta Praha
Pátek 24.03.2017, 13:00 • Malá hala FORTUNA arény, Hradec Králové • Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    59:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Kdo jiný než kapitán by měl potvrdit sparťanské vítězství v tomhle úžasném zápase! Hned po vhazování mohl skórovat Michal Vitouch, ale jeho práci za pár sekund dokonal dorážející JAN KRUPIČKA a Sparta završuje desítku – 7:10! Asistence: Michal Vitouch, Andrej Adamec.
     
    53:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nevídaná přestřelka v patrně klíčovém zápase o republikový titul pokračuje dál a dál a dál! Sparta nepotřebovala na reakci ani půl minuty. Po nahození do ohně se nejrychleji zorientoval JAN KRUPIČKA, jenž dorazil kotouč do prázdné branky – 7:9! Bez asistence.
     
    52:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné, další gól Západočechů znamená, že soupeři už mezi sebou mají nejtěsnější manko! Milan Steinbrücker nabil od zadního mantinelu DOMINIKU SOUKUPOVI, a ten mířil přesně k tyčce – 7:8! Asistence: Milan Steinbrücker.
     
    52:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni znovu snižují na rozdíl dvou branek a musím říct, že čtrnáctý gól utkání padl z nejkrásnější střely, jakou jsme dnes viděli! Na modré čáře napřáhl DAVID JIŘÍČEK a trefil se opravdu nádherně do protějšího růžku sparťanské branky – 6:8! Asistence: Dominik Soukup.
     
    51:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zápas jako víno nám pokračuje osmou brankou Sparty, která chce odmítnout plzeňské naděje na obrat! Šanci měl už Adam Mácha, ale tlak jeho týmu pokračoval. Nakonec se z hrany brankoviště prosadil RICHARD NĚMEC – 5:8! Asistence: Michal Vitouch, Oto Theimer.
     
    48:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ani ne minutový nápor Plzně končí zaslouženým gólem, indiáni to ještě nebalí! Spoluhráč vrátil puk zpoza klece JANU HODINÁŘOVI, který ho z první poslal na místo určení – 5:7! Asistence: Milan Steinbrüker, Dominik Soukup.
     
    40:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak jestli Plzeň šla do třetí třetiny s jasným cílem zabojovat o body, teď se jí život ještě víc komplikuje! Jan Krupička najel do pásma a z pravé strany nahrál ADAMU MÁCHOVI. Ten vyslal z pravého kruhu nádhernou střelu k bližší tyčce a Horáček se natahoval marně – 4:7! Asistence: Jan Krupička.
     
    38:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Černá můra Plzně ve druhé třetině pokračuje, z tříbrankového náskoku je rázem dvoubranková ztráta! Oto Theimer v úniku neuspěl a soupeř mu důrazně pomohl do brankoviště, což znemožnilo brankáři Horáčkovi zasáhnout proti dorážce ONDŘEJE VÝKRUTY. Plzeňské protesty jsou marné, neboť rozhodčí skutečně usoudili, že Theimer nespadl na gólmana sám – 4:6! Asistence: Oto Theimer.
     
    37:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Velký sparťanský obrat je na světě! Několik hráčů bojovalo o kotouč za plzeňskou klecí, až ho dokázal vyškrábat Matyáš Potůček a před brankoviště poslal ideální pas na JANA KRUPIČKU. Ten ve vyložené pozici nezaváhal a je to 4:5! Asistence: Matyáš Potůček, Adam Mácha.
     
    33:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je to skutečně tady, Sparta z nepříznivého stavu 1:4 vyrovnává! Tentokrát jí gól nabídla velká chyba brankáře Davida Bočana, jenž se snažil odpálit hokejkou puk, který k němu přijel zpoza brány. Jenže ho netrefil a ONDŘEJ VÝKRUTA už věděl, co musí udělat – 4:4! Bez asistence.
     
    31:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Mladíci v rudých BILLA dresech využívají druhou přesilovku a snižují na rozdíl jediné branky! Po rychlém vpádu do pásma vrátil Krupička puk do brankoviště, kde se k dorážce do odkryté klece prosadil MICHAL VITOUCH – 4:3! Asistence: Jan Krupička.
     
    18:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Co přesilovka, to gól! Po dvou využitých výhodách Plzně uspěla i Sparta, a to z rychlého protiútoku! Tomáš Hamara parádně našlápl po pravé straně a v přečíslení dva na jednoho vyzval MICHALA VITOUCHA. Ten nezaváhal a snižuje na 4:2! Asistence: Tomáš Hamara, Matyáš Adam.
     
    14:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni si rozvzpomněli na svou úvodní desítku do sítě Pirátů a teď ničí dalšího soupeře! Sparťanská obrana je skutečně ve velkých nedbalkách, zase si nechala za zády ADAMA DOLHÉHO. Toho už už posílal soupeř k ledu, ale Dolhý v krkolomné pozici píchl nataženou hokejkou puk k tyčce a je tu 4:1! Asistence: Marcel Marcel.
     
    14:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak přece jen indiáni využívají i svou druhou přesilovku, a to zcela zaslouženě! Pokračující tlak znovu dovedl puk na hokejku ADAMA DOLHÉHO, jenž zůstal před Krbečkem sám a mohl se ho zeptat, kam to chce. Naznačil kličku na druhou tyč, ale pak bleskově vypálil z první – 3:1! Asistence: Dominik Soukup.
     
    11:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši velmi rychle otevírají skóre! Po buly v obranném pásmu se vydal za pukem Dominik Soukup. Jen tak tak přebruslil sparťanského beka, ale to mu stačilo, aby jednoruč přisunul kotouč PETRU HAUSROVI. Ten z první nekompromisně zakončil do prázdné brány – 2:1! Asistence: Dominik Soukup, David Jiříček.
     
    09:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Indiáni sehráli skvělou přesilovku, skórovat mohl už Jiříček, ale místo nahrávky před prázdnou klec přestřelil. Ovšem pak se do podobné střelecké pozice dostal DOMINIK SOUKUP a zakončením po ledě k tyčce prokázal své střelecké instinkty – 1:1! Asistence: Milan Steinbrücker.
     
    03:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    První přerušení hry přichází až po gólu, který upřímně po atraktivním začátku zkrátka musel padnout! Sparťané doráželi po výjezdu zpoza brány a uspěl ADAM MÁCHA – 0:1! Asistence: Matyáš Potůček.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 10. Soukup (Steinbrüker), 12. Hauser (Soukup, Jiříček), 15. Dolhý (Soukup), 15. Dolhý (Marcel), 49. Hodinář (Steinbrüker, Soukup), 53. Jiříček (Soukup), 53. Soukup (Steinbrüker) – 4. Mácha (Potůček), 19. Vitouch (Hamara, Adam), 32. Vitouch (Krupička), 34. Výkruta, 38. Krupička (Potůček, Mácha), 39. Výkruta (Theimer), 41. Mácha (Krupička), 52. Němec (Vitouch, Theimer), 54. Krupička, 60. Krupička (Vitouch, Adamec)


    HC Plzeň 1929: Bočan (34. Horáček) – Kanta, Štrunc, Jiříček, Plecitý, Dolhý, Špaček, Páník (C), Hodinář – Pešek, Altrichter, Hauser, Borák, Soukup, Korčík, Kristl, Marcel, Steinbrüker, Matoušek, Chasák, Schindler. Trenér: Petr Kořínek.
    HC Sparta Praha: Krbeček (Liemann) – Šesták, Ducháč, Rajgl, Procházka, Adamec, Mašek, Adam – Vitouch, Mácha, Hamara, Krupička (C), Potůček, Němec, Výkruta, Hamršmíd, Uhlíř, Theimer. Trenér: Jiří Kročák.

    Rozhodčí: Cabák – Vepřovský, Řezníček.
    bahis siteleri