Detroit – Toronto 4:5 (kon.) | Tampa – Montreal 1:2 (po pr.) | Philadelphia – New Jersey 3:0 (kon.)
Carolina – Dallas 0:3 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 4:2 (kon.) | Edmonton – Anaheim 3:2 (po pr.)
Chicago – Boston 2:3 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 2:4 (kon.) | St. Louis – Nashville 4:1 (kon.)
Pittsburgh – Carolina 3:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
2:3 (0:2, 1:0, 1:1)
Boston Bruins
Neděle 02.04.2017, 18:40 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:40 Jordin TOOTOO - 2:3
     
    49:40
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Záhy ale přichází znovu domácí kontaktní branka. JORDIN TOOTOO byl v těsné blízkosti Chudobina a zblízka ho dokázal prostřelit mezi betony – 2:3. Pro domácí je to zase o něco veselejší. Asistence: John Hayden a Brent Seabrook.
    49:15 Kevan MILLER - 1:3
     
    49:15
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté si berou dvoubrankový náskok zpět. KEVAN MILLER si nabruslil na levý kruh a odtud střílel ke vzdálenější tyči. Kotouč pak proletěl Crawfordovi nad jeho lapačkou a skončil za jeho zády – 1:3. Takřka v polovině třetího dějství mají Bruins znovu slibný náskok. Bez asistence.
    38:12 Artěmij PANARIN - 1:2
     
    38:12
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí dávají kuriózní branku. ARTĚMIJ PANARIN střílel z levého kruhu na hostující branku, kde ale ležel jeho spoluhráč Richard Pánik, kterého nejprve trefil do těla, takže domácí útočník prakticky zabránil gólu svého týmu, ale následně pak se už Panarin trefil napodruhé. Pánik si však kryl obličej, aby nedošlo ke zranění – 1:2. Asistence: Richard Pánik a Brent Seabrook.
    18:57 Patrice BERGERON - 0:2
     
    18:57
    Bruins právě vstřelili branku!
    A místo toho zvyšují své vedení hosté. Brad Marchand našel svou přihrávkou PATRICEHO BERGERONA, který z pravého kruhu trefil kotouč ke vzdálenější tyči a Crawford tak musí znovu lovit puk ze své sítě – 0:2. Asistence: Brad Marchand.
    06:34 Ryan SPOONER - 0:1
     
    06:34
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají vedení. Zdeno Chára střílel od modré čáry a těsně před Crawfordem tečoval jeho střelu RYAN SPOONER, po jehož teči přeletěl kotouč lapačku domácího brankáře a skončil v síti – 0:1. Boston tak má v úvodu utkání jednobrankový náskok. Asistence: Zdeno Chára a Brandon Carlo.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 39. Panarin (Pánik, Seabrook), 50. Tootoo (Hayden, Seabrook) – 7. Spooner (Chára, Carlo), 19. Bergeron (Marchand), 50. K. Miller


    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Hjalmarsson, Keith (A), Seabrook (A), Oduya, T. van Riemsdyk, B. Campbell – Pánik, Toews (C), Schmaltz – P. Kane, Kero, Panarin – Hossa, Krüger, Hartman – Tootoo, Rasmussen, Hayden.
    Boston Bruins: Chudobin (T. Rask) – Carlo, Chára (C), McQuaid, Krug, K. Miller, C. Miller – Backes, Bergeron (A), Marchand – Pastrňák, Krejčí (A), Beleskey – Stafford, Spooner, Kuraly – Acciari, Riley Nash, D. Moore.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Francis Charron – Bryan Pancich, Shandor Alphonso

    Diváci: 22 131
    bahis siteleri