Detroit – Toronto 4:5 (kon.) | Tampa – Montreal 1:2 (po pr.) | Philadelphia – New Jersey 3:0 (kon.)
Carolina – Dallas 0:3 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 4:2 (kon.) | Edmonton – Anaheim 3:2 (po pr.)
Chicago – Boston 2:3 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 2:4 (kon.) | St. Louis – Nashville 4:1 (kon.)
Pittsburgh – Carolina 3:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
2:3 (0:2, 1:0, 1:1)
Boston Bruins
Neděle 02.04.2017, 18:40 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Oddechový čas si berou nyní hosté.
     
    59:35
    Obrovská šance Panarina, který se dostal k dobré střele, ale v poslední chvíli pouze promáchl. Před ním zívala poloodkrytá klec hostů.
     
    59:00
    Domácí lavička si bere oddechový čas.
     
    58:50
    Patrick Kane střílel z pravého kruhu na Chudobina, ale Chára jeho střelu dokázal srazit a poté si puk převzal hostující brankář. Tohle byl pro hosty velmi důležitý moment.
     
    58:22
    Crawford je na střídačce a domácí to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    55:28
    Patrick Kane se z pravého kruhu odhodlal ke střele švihem a lapačka Chudobina musela vyletět do vzduchu. Byla to další velká šance domácích.
    49:40 Jordin TOOTOO - 2:3
     
    49:40
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Záhy ale přichází znovu domácí kontaktní branka. JORDIN TOOTOO byl v těsné blízkosti Chudobina a zblízka ho dokázal prostřelit mezi betony – 2:3. Pro domácí je to zase o něco veselejší. Asistence: John Hayden a Brent Seabrook.
    49:15 Kevan MILLER - 1:3
     
    49:15
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté si berou dvoubrankový náskok zpět. KEVAN MILLER si nabruslil na levý kruh a odtud střílel ke vzdálenější tyči. Kotouč pak proletěl Crawfordovi nad jeho lapačkou a skončil za jeho zády – 1:3. Takřka v polovině třetího dějství mají Bruins znovu slibný náskok. Bez asistence.
     
    46:17
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Colin Miller – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    38:12 Artěmij PANARIN - 1:2
     
    38:12
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí dávají kuriózní branku. ARTĚMIJ PANARIN střílel z levého kruhu na hostující branku, kde ale ležel jeho spoluhráč Richard Pánik, kterého nejprve trefil do těla, takže domácí útočník prakticky zabránil gólu svého týmu, ale následně pak se už Panarin trefil napodruhé. Pánik si však kryl obličej, aby nedošlo ke zranění – 1:2. Asistence: Richard Pánik a Brent Seabrook.
     
    23:40
    A ta může přijít nyní. Kevan Miller dostává dvě minuty za hákování a domácí tak mají k dispozici přesilovou hru.
    18:57 Patrice BERGERON - 0:2
     
    18:57
    Bruins právě vstřelili branku!
    A místo toho zvyšují své vedení hosté. Brad Marchand našel svou přihrávkou PATRICEHO BERGERONA, který z pravého kruhu trefil kotouč ke vzdálenější tyči a Crawford tak musí znovu lovit puk ze své sítě – 0:2. Asistence: Brad Marchand.
     
    17:13
    Síly na ledě se ale záhy srovnají. Za podražení dostává dvě minuty Duncan Keith a uvidíme tedy hru ve čtyřech hráčích na osobu stranách.
     
    16:56
    První vyloučení tohoto zápasu. Zdeno Chára dostává dvě minuty za hrubost a už sedí na trestné lavici.
     
    16:56
    Rána Seabrooka od modré čáry se odrazila o zadní mantinel před volného Oduyu, před kterým byla odkrytá klec hostující branky. Jenže Oduyovi střela nesedla a ve stoprocentní šanci tak nesrovnal stav utkání!
     
    15:01
    Až nyní už se Blackhawks dočkali zajímavé šance. Před Chudobinem došlo k velké skrumáži, ale ač se Toews a Panarin snažili dotlačit puk za jeho záda, nepovedlo se jim to. Nicméně už to bylo ze strany domácích mnohem lepší.
    06:34 Ryan SPOONER - 0:1
     
    06:34
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají vedení. Zdeno Chára střílel od modré čáry a těsně před Crawfordem tečoval jeho střelu RYAN SPOONER, po jehož teči přeletěl kotouč lapačku domácího brankáře a skončil v síti – 0:1. Boston tak má v úvodu utkání jednobrankový náskok. Asistence: Zdeno Chára a Brandon Carlo.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 39. Panarin (Pánik, Seabrook), 50. Tootoo (Hayden, Seabrook) – 7. Spooner (Chára, Carlo), 19. Bergeron (Marchand), 50. K. Miller


    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Hjalmarsson, Keith (A), Seabrook (A), Oduya, T. van Riemsdyk, B. Campbell – Pánik, Toews (C), Schmaltz – P. Kane, Kero, Panarin – Hossa, Krüger, Hartman – Tootoo, Rasmussen, Hayden.
    Boston Bruins: Chudobin (T. Rask) – Carlo, Chára (C), McQuaid, Krug, K. Miller, C. Miller – Backes, Bergeron (A), Marchand – Pastrňák, Krejčí (A), Beleskey – Stafford, Spooner, Kuraly – Acciari, Riley Nash, D. Moore.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Francis Charron – Bryan Pancich, Shandor Alphonso

    Diváci: 22 131
    bahis siteleri