St. Louis – Nashville 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 3:2 (kon.) | Columbus – Washington 2:3 (kon.)
Minnesota – Colorado 5:2 (kon.) | Tampa – Dallas 6:3 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:3 (kon.)
NY Rangers – Philadelphia 4:3 (kon.) | Calgary – Anaheim 3:4 (kon.) | Los Angeles – Arizona 1:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
3:4 (0:2, 2:1, 1:1)
Anaheim Ducks
Pondělí 03.04.2017, 03:30 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa v utkání:

    Michael Frolík (CGY) 1+0, 4 střely, čas na ledě 17:30 (06:17:23)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Kris Versteeg (CGY) 2+0
    2. Ryan Kesler (ANA) 0+3
    3. Cam Fowler (ANA) 0+1
     
    Statistiky: Střely na bránu: 21-34; Zablokované střely: 8-12; Vhazování: 45%-55%; Hity: 13-15; Přesilové hry: 2/4-1/3; Trestné minuty: 11-13.
     
    Kris Versteeg během prostřední části využil dvě přesilové hry a odpověděl na úvodní branky Anaheimu, v jehož dresu skórovali během první části Patrick Eaves a Jakob Silverberg, jenže ještě před první přestávkou vrátil hostům vedení Korbinian Holzer. Ducks v zápase podruhé vedli a ve třetí třetině o vedení opět přišli, tentokrát zásluhou českého útočníka Michaela Frolíka. Necelé tři minuty před koncem se ale trefil po krásné periferní přihrávce Ryana Keslera, který si připsal tři kanadské body za tři asistence, Luke Shaw a zaznamenal vítězný gól. Konečný výsledek: Calgary Flames 3 Anaheim Ducks 4.
     
    Konec zápasu.
     
    59:14
    Brian Elliott naskočil na střídačku a Flames to během poslední minuty zkouší bez brankáře!
     
    59:00
    Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    57:43
    Mark Giordano dvakrát vypálil z levého kruhu, obě jeho střely ale zablokoval skvěle postavení Rickard Rakell.
    56:54 Logan SHAW - 3:4
     
    56:54
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Kesler po pravé straně zavezl puk podél hrazení do útočného pásma a poté od něj krásnou diagonální a periferní přihrávkou našel na vzdálenější levé tyči LOGANA SHAWA, který puk z blízkosti poslal bez přípravy po ledě do brány! Ducks potřetí v zápase vedou, nyní 4:3! Asistence: Ryan Kesler a Andrew Cogliano.
     
    55:33
    Flames se dostali k několika střelám, ani jedna ale na bránu nezamířila. Po přerušení následuje reklamní přestávka, po které jsme ihned zpět se závěrem utkání.
     
    54:47
    Flames vyhodili puk podél střídaček na zakázané uvolnění a hra byla přerušena. Vhazování před Brianem Elliottem.
     
    54:18
    Patrick Eaves na opačné straně ledové plochy pálil z levého křídla a jeho střela od hrazení mířila mezi tři tyče, Brian Elliott ji ale dokázal vyrazit a připsal si zákrok.
     
    53:34
    Lance Bouma si najel na levém křídle na volný puk a bez přípravy napřáhl v kruhu pro vhazování k jedovaté střele s příklepem, kterou Jonathan Bernier vyrazil.
     
    52:48
    Kris Versteeg mohl vstřelit hattrick, jeho střela z pravého kruhu pro vhazování ale byla nepřesná.
     
    51:26
    Jonathan Bernier bez problému zastavil nahození Flames v lapačce a u své levé tyče rychle rozehrál.
     
    50:56
    Dougie Hamilton na pravé straně zachytil vyhození Jonathana Berniera zpoza brány podél hrazení a okamžitě ho posílal od modré čáry na teč mezi kruhy pro vhazování, kde nebyl žádný z jeho spoluhráčů.
     
    50:29
    Jonathan Bernier se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Flames a rozehrál na Cama Fowlera.
     
    50:19
    Ducks vypálili z pravého kruhu pro vhazování a po zákroku Briana Elliotta následuje reklamní přestávka.
     
    49:16
    Corey Perry z vnějšího oblouku pravého kruhu pro vhazování krásně vypálil zápěstím směrem na přední tyč a Brian Elliott měl co dělat, aby puk vyrazil a poté vleže usměrnil za svou bránu!
     
    49:06
    Jonathan Bernier zmrazil puk v blízkosti levé levé tyče pod lapačkou a hra byla přerušena. Dokáže jeden z týmů rozhodnout během normální hrací doby?
     
    48:49
    Ducks na pravé straně rychle zavezli puk od útočného pásma a Brian Elliott po jejich střele z ostrého úhlu zřejmě zasahoval levým betonem. Hosté se vzápětí snažili dostat před bránou k dorážce, ale marně.
     
    47:18
    Micheal Ferland vypálil v rychlosti v útočném pásmu krátce za útočnou modrou čárou a Jonathan Bernier pravým betonem dokázal jeho pokus vyrazit! Flames se u levé tyče dostali k dorážce, z ostrého úhlu ale brankáře Ducks nepřekonali a hra byla po jeho dobrém zákroku přerušena. Oba rváči se uvedli dobrými střelami.
     
    46:31
    Ducks nebezpečně vypálili z vrcholu levého kruhu pro vhazování a Jonathan Bernier puk vyrazil pouze před sebe, čehož mohl využít Nate Thompson, jeho střela ale minula levou tyč.
     
    46:12
    Útok Ducks na levé straně zastavilo postavení mimo hru, po kterém následuje krátká reklamní přestávka.
    45:42 Michael FROLÍK - 3:3
     
    45:42
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Mark Giordano od modré čáry nahodil puk těsně nad ledem před bránu, kde ho skvěle tečoval MICHAEL FROLÍK a zřejmě mezi betony Jonathana Berniera zamířil do brány! Flames znovu dokázali vyrovnat, tentokrát zásluhou českého útočníka! Fanoušci Calgary výrazně ožili. Asistence: Mark Giordano a Mikael Backlund.
     
    45:29
    Michael Frolík vystřelil z pravého kruhu pro vhazování a jeho střela zamířila vedle vzdálenější levé tyče.
     
    44:51
    Matthew Tkachuk byl zřejmě hráčem, který se snažil po pravé straně protáhnout podél hrazení do útočného pásma a uspěl, jenže vzápětí byl tvrdě dohrán.
     
    44:29
    TJ Brodie a Chris Wagner si začali něco vysvětlovat před útočnou modrou čárou domácího Calgary a rychle se mezi ně vklínili rozhodčí, aby je od sebe včas oddělili.
     
    43:56
    Sam Bennett se ocital v blízkosti levé tyče ve slibné šanci, Corey Perry ale jeho pokus srazil za bránu. Fantastický obranný zákrok, po kterém je to stále 2:3.
     
    42:45
    Andrew Cogliano se dostal na pravém křídle k odraženému puku a po rychlém zaklenutí vypálil z úhlu zápěstím, jeho prudká střela ale skončila za bránou.
     
    42:36
    Flames se dostali na pravém křídle ke střele, kterou Jonathan Bernier vkleče bez problému vyrazil.
     
    42:08
    Když už jsme o trestné lavice, tak Calgary dnes využilo dvě ze čtyř přesilových her, zatímco Anaheim jednu ze tří.
     
    42:04
    Po souboji ve středním pásmu byl puk sražen na jednu z trestných lavic a hra byla přerušena.
     
    41:05
    Josh Manson krásně vypálil z pravého kruhu na přední tyč, kde Brian Elliott levým betonem puk vyrazil.
     
    40:01
    Ryan Geztlaf vyhrál úvodní vhazování třetí třetiny, do které jeho tým vstupuje s jednobrankovým vedením 3:2.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 16-22; Zablokované střely: 4-9; Vhazování: 47%-53%; Hity: 7-10; Přesilové hry: 2/4-1/3; Trestné min.: 11-13.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 5:31.
     
    Calgary dokázalo během prostřední části vymazat dvoubrankový náskok Anaheimu, když se v úvodu druhé třetiny nejprve prosadil během běžné přesilové hry faulovaný Kris Versteeg a uprostřed utkání poté ten samý hráč využil dvojnásobnou početní převahu 5 na 3 znovu. Krátce před přestávkou ale Ducks zabrali a Korbinian Holzer po krásné přihrávce Ryana Getzlafa vrátil svému týmu zpět ztracené vedení. Skóre po druhé třetině: Calgary Flames 2 Anaheim Ducks 3.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:03
    Ryan Kesler vyhrál pravém kruhu útočného pásma vhazování, po kterém na ihned napřáhl k nebezpečná střele Jakob Silfverberg a jeho střela se od horní tyče odrazila zpět do hry!
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    38:56
    Ryan Kesler krásně vypálil po krátké přihrávce z pravé strany z mezikruží po ledě a puk mířil k pravé tyči, Brian Elliott ale fantasticky zasáhl levým betonem a poté si poradil i s následnou dorážkou, po které přerušil hru! Neskutečné!
    37:53 Korbinian HOLZER - 2:3
     
    37:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Getzlaf na levé straně levého kruhu pro vhazování zvedl hlavu a nádhernou přihrávkou přes šířku útočného pásma mezi dvěma protihráči přenesl hru doprava, kde KORBINIAN HOLZER z úhlu napřáhl ke krásné střele a nad přesouvajícím se Brianem Elliottem zamířil pod horní tyč odkryté brány! Nádherný gól, po kterém Ducks vedou. Asistence: Ryan Getzlaf.
     
    37:11
    Corey Perry se ocitl v levém kruhu pro vhazování v dobré střelecké pozici, jeho krátká střela zápěstím ale z úhlu zamířila pouze do náruče Briana Elliotta.
     
    36:34
    Flames se nepodařilo rozehrát a puk skončil na zakázaném uvolnění. Hra se vrátila zpět před Briana Elliotta, který před pár okamžiky podržel svůj tým.
     
    36:09
    Dougie Hamilton na pravé straně vypálil z ostrého úhlu, našel ale pouze náruč připraveného Jonathana Berniera.
     
    35:53
    Ryan Getzlaf se po diagonálním nahození od modré čáry dostal v blízkosti pravé tyče do obrovské šance, jenže Brian Elliott předvedl úžasný přesun a jeho pokus fantasticky vyrazil!
     
    35:33
    Michael Stone krásně vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a brankář Jonathan Bernier puk pravým betonem skvěle vyrazil mimo!
     
    35:08
    Micheal Ferland ihned po vhazování přijal výzvu a společně s Natem Thompsonem se pustil do pěstního souboje, během které si hráči vyměnili několik tvrdých úderů, oba ale zůstali na nohou a dostali pět minut.
     
    35:02
    Hra byla přerušena a na řadu přichází krátká reklamní přestávka. Calgary hraje s Anaheimem 2:2.
     
    34:48
    Vyloučený Michael Stone se vrátil zpět na ledovou plochu a Calgary přečkalo druhé oslabení v řadě.
     
    34:44
    Antoine Vermette v blízkosti levé tyče zamíchal s pukem a poté krátkou přihrávkou našel před bránu Rickarda Rakella, který bez přípravy pálil pod horní tyč, Brian Elliott ale jeho prudký pokus z mezikruží vyrazil, stejně jako následnou dorážku, která přišla u pravé tyče! Velká šance!
     
    33:54
    TJ Brodie si na pravém křídle vyměnil rychle puk s Mattem Stajanem a z vnějšího oblouku kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele, která během oslabení Calgary minula bližší pravý horní roh brány.
     
    32:48
    Michael Stone v obranném pásmu fauloval a dostal dvě minuty za hrubost. Ducks si zahrají třetí přesilovou hru.
     
    32:29
    Ducks ze stejné strany vypálili od modré čáry a připravený Brian Elliott puk bez problému vyrazil za bránu. Pěkný hokej nahoru a dolů. Kdo skóruje znovu?
     
    32:07
    Matt Stajan na pravé straně vypálil od modré čáry a jeho táhlá střela zamířila do náruče Jonathana Berniera.
     
    31:28
    Patrick Eaves se po nahození z levého křídla od modré čáry ocitl před bránou v obrovské šanci, tváří v tvář Brianovi Elliottovi ale neuspěl! Brankář Flames podržel puk ve své výstroji a po jeho zákroku následuje reklamní přestávka.
     
    30:46
    Calgary využilo přesilovou hru 5 na 3 a stále hraje v početní výhodě. Mark Giordano z vrcholu mezikruží nahodil puk po ledě směrem k levé tyči, kde puk nebezpečně tečoval Matthew Tkachuk, Jonathan Bernier ale předvedl úžasný přesun a puk vsedě dokázal výborně zastavit!
    30:01 Sean MONAHAN - 2:2
     
    30:01
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Mark Giordano nádhernou diagonální přihrávkou od modré čáry našel v blízkosti levé tyče úplně volného KRISE VERSTEEGA, který si vybruslil do brankoviště a mezi betony Jonathana Berniera puk poslal po ledě do brány! Calgary využilo přesilovou hru 5 na 3 a vyrovnalo stav utkání na 2:2! Asistence: Mark Giordano a TJ Brodie.
     
    29:34
    Flames neváhali na levé straně ihned vypálili od hrazení, Jonathan Bernier ale puk úspěšně vyrazil.
     
    29:11
    Sean Monahan se dostal v mezikruží ke střele, která byla zablokována. Johnny Gaudreau mu krásně přihrával z levého rohu útočného pásma, kde byl seknut Joshem Mansonem, který dostal dvě minuty za sekání. Přesilová hra 5 na 3 pro domácí Calgary!
     
    28:33
    Hokejisté Anaheimu špatně střídali a Calgary si po reklamní přestávce zahraje třetí přesilovou hru. Týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Rickard Rakell.
     
    27:49
    Shea Theodore střelou na lapačku z pravého křídla skvělého Briana Elliotta nepropálil a vyloučený Sam Bennett je zpět na ledě. Ducks stále vedou těsně 2:1.
     
    26:38
    Cam Fowler a Patrick Eaves nebezpečně pálili během přesilové hry od modré čáry, Brian Elliott ale obě střely dokázal vyrazit a zejména ta první byla nebezpečná, protože toho příliš neviděl!
     
    25:49
    Sam Bennett se snažil dostat v blízkosti levé tyče k dorážce, místo střely ale přišlo vyloučení za nedovolené bránění.
     
    25:39
    Anaheim vypálil z pravého křídla z úhlu a Brian Elliott bez problému ukryl puk ve své výstroji.
     
    24:41
    Calgary se podařilo v úvodu druhé třetiny snížit na rozdíl jedné branky a je zpět v dnešním zápase.
    23:48 Kris VERSTEEG - 1:2
     
    23:48
    Calgary právě vstřelilo branku!
    KRIS VERSTEEG se dokonale pomstil Antoinemu Vermetteovi a celému týmu Ducks za předchozí faul, když z vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k laserově přesné střele, která zamířila nad levým ramenem Jonathana Berniera do bližšího horního rohu brány! Další krásná a přesná střela v početní výhodě, po které Flames snížili na 1:2 a jsou zpět v zápase! Asistence: TJ Brodie a Johnny Gaudreau.
     
    23:13
    Kris Versteeg byl v pravém rohu útočného pásma tvrdě naražen zezadu na mantinel a Antoine Vermette dostal menší trest za krosček. Druhá přesilová hra pro Calgary, jehož hráči první početní výhodu nevyužili.
     
    22:56
    Deryk Engelland na levé straně prudce vypálil od modré čáry, jeho rána ale zamířila nad bránu Anaheimu.
     
    21:50
    Michael Frolík si na pravém křídle najel na kolmou přihrávku od Matta Stajana a z ostrého úhlu po pěkném pokrytí puku prudce vypálil bekhendem, Jonathan Bernier byl ale připraven a po zákroku hrudí puk sevřel ve své náruči!
     
    21:15
    Ducks na levém křídle od modré čáry mířili k přední levé tyči, Brian Elliott ale jejich střelu letící těsně nad ledem výborně vyrazil pravým betonem. Ducks odjeli střídat.
     
    20:58
    Calgary se nepodařilo na pravém křídle rozehrát a kolmá přihrávka skončila na zakázaném uvolnění.
     
    20:11
    V Calgary začala druhá třetina. Anaheim nakonec přestřílel Flames v první části těsně 10:9 a zásluhou zlepšené hry vstupuje do té druhé s dvoubrankovým vedením.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 9-10; Zablokované střely: 1-4; Vhazování: 44%-56%; Hity: 4-7; Přesilové hry: 0/1-1/1; Trestné minuty: 2-2.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 4:28.
    FOTO: Rodina Joshe Mansona je dnes přítomna v hledišti.

     
    Calgary vstoupilo do utkání mnohem aktivněji a dostalo se k několika střelám, zatímco Anaheim na první střelu čekal pět minut, poté to ale jeho hokejisté rozbalili. Ducks zpřesnili přihrávky a začali se dostávat do šancí. Calgary si sice zahrálo přesilovou hru, jenže ji využít nedokázalo, zatímco na opačné straně se vzápětí prosadil v přesilové hře z dorážky Patrick Eaves a 57 před přestávkou navýšil vedení hostů krásnou střelou zápěstím aktivní útočník Jakob Silfverberg. Skóre po první třetině: Calgary Flames 0 Anaheim Ducks 2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:03 Jakob SILFVERBERG - 0:2
     
    19:03
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim sice nepálil v průběhu první třetiny tak často jako domácí hokejisté Calgary, jenže 57 sekund před koncem úvodní části se prosadil krásnou táhlou střelou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování JAKOB SILFVERBERG, jehož pokus nad pravým ramenem Briana Elliotta zaplul do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Je to 2:0! Asistence: Ryan Kesler a Kevin Bieksa.
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    18:06
    Shea Theodore pálil na levém křídle z vrcholu levého kruhu pro vhazování, jeho střela ale byla nepřesná a skončila mimo. Brian Elliott zasahovat nemusel.
     
    15:15
    Mark Giordano vypálil na levé straně od modré čáry a po zákroku Jonathana Berniera byla hra opět přerušena.
     
    15:09
    Matt Bartkowski na levém křídle vypálil z ostrého úhlu a Jonathan Bernier puk po dobrém zákroku podržel.
     
    12:59
    Josh Manson a na opačné straně Dougie Hamilton pálili od modré čáry, oba brankáři ale puk dokázali vyrazit.
     
    11:56
    Rickard Rakell se chystal přidat druhý gól Ducks v utkání, jenže Brian Elliott jeho projektil vyrazil.
    11:32 Patrick EAVES - 0:1
     
    11:32
    Anaheim právě vstřelil branku!
    PATRICK EAVES využil nepřehledné situace po předchozí střele Cama Fowlera od modré čáry a zákroku Briana Elliotta, když v blízkosti pravé tyče zametl puk do brány! Anaheim využil na rozdíl od Calgary první přesilovou hru a vede 1:0! Asistence: Ryan Kesler a Cam Fowler.
     
    11:30
    Cam Fowler na levém křídle vypálil v úvodu v přesilové hře od modré čáry a Brian Elliott úspěšně puk vyrazil.
     
    10:57
    Dougie Hamilton fauloval Jakoba Silfverberga a dostal menší trest za sekání. Flames mají první přesilovou hru.
     
    10:17
    Matt Bartkowski a poté Mikael Backlund během pár sekund pálili na straně Calgary a brankář Jonathan Bernier si připsal v bráně Anaheimu další dva dobré zákroky.
     
    09:42
    Cam Fofler napřáhl na levém křídle od modré čáry k prudké střele, kterou Brian Elliott úspěšně vyrazil.
     
    09:02
    Vyloučený Korbinian Holzer naskočil zpět na trestnou lavici a hokejisté Anaheimu úspěšně přečkali první oslabení.
     
    08:02
    Kevin Bieksa mohl udeřit v oslabení, jeho střela z vrcholu mezikruží ale zamířila do náruče Briana Elliotta.
     
    07:50
    Sean Monahan vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a Jonathan Bernier proti jeho střele úspěšně zakročil. Stále marně čekáme na úvodní gól utkání.
     
    07:02
    Korbinian Holzer podrazil Mikaela Backlunda a dostal dvě minuty za podržení. První trest dnešního utkání.
     
    06:56
    Mark Giordano na levém křídle pálil od modré čáry, jenže stejně jako Patrick Eaves na opačné straně nepřesně.
     
    06:38
    Patrick Eaves vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, jeho následná střela ale byla nepřesná.
     
    05:38
    Jakob Silfverberg nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování a Brian Elliott puk skvělým zákrokem vyrazil! Druhý úspěšný zákrok brankáře Calgary v zápase. Ducks přidali.
     
    04:03
    Mark Giordano napřáhl z vrcholu levého kruhu pro vhazování k prudké střele, která byla nepřesná a skončila vedle.
     
    02:20
    Sean Monahan prudce vypálil z levého kruhu pro vhazování a připravený Jonathan Bernier puk vyrazil mimo.
     
    02:13
    Michael Stone pálil na opačné straně z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, jeho pokus ale zamířil mimo.
     
    02:01
    Cam Fowler se postaral o první střelu Anaheimu, když na levém křídle vypálil z úhlu od hrazení a brankář Brian Elliott si připsal první úspěšný zákrok v dnešním zápase.
     
    01:47
    Matt Bartkowski vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho střela byla přizvednuta do ochranné sítě.
     
    01:39
    O třicet sekund později pálil na pravém křídle od modré čáry Deryk Engelland a Jonathan Bernier si připsal další úspěšný zákrok poté, co puk vyrazil mimo tři tyče.
     
    01:09
    Michael Frolík z levé strany středního pásma těsně před útočnou modrou čárou napálil puk směrem na bránu hostujícího Anaheimu, Jonathan Bernier ho ale dokázal vyrazit.
     
    00:21
    Lauce Bouma vypálil z mezikruží, jeho následná střela z úvodu zápasu ale byla nepřesná a Jonathan Bernier poté zmrazil puk.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, Stone, Bartkowski, Engelland – J. Gaudreau, Monahan (A), Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – Versteeg, S. Bennett, Chiasson – Bouma, Stajan, Brouwer (A). Hlavní trenér: Glen Gulutzan.

    Anaheim Ducks: Bernier (Gibson) – Theodore, Manson, Holzer, Bieksa, Fowler, Montour – Rakell, Getzlaf (C), Eaves – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, Perry (A) – Wagner, N. Thompson, L. Shaw. Hlavní trenér: Randy Carlyle.

    Rozhodčí: Chris Rooney, Graham Skilliter. Čároví: Shane Heyer, Steve Barton.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Česká stopa v utkání:

    Michael Frolík (CGY) 16+27, +/- +11
     
    Vzájemné zápasy v letošní sezóně 2016/17:

    30.12.16 Calgary Flames – Anaheim Ducks 1.3
    05.12.16 Calgary Flames – Anaheim Ducks 8:3
    07.11.16 Anaheim Ducks – Calgary Flames 4:1
     
    Calgary i Anaheim si s předstihem zajistily účast v playoff a ve vzájemném střetnutí si to rozdají o konečné umístění v Pacifické divizi. V dresu Flames by neměl chybět český útočník Michael Frolík, zatímco v týmu Ducks jeho krajan Ondřej Kaše, který byl nedávno povolán zpět z American Hockey League.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:30.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 24. Versteeg (Brodie, J. Gaudreau), 31. Versteeg (Giordano, Brodie), 46. Frolík (Giordano, Backlund) – 12. Eaves (Kesler, Fowler), 20. Silfverberg (Kesler, Bieksa), 38. Holzer (Getzlaf), 57. L. Shaw (Kesler, Cogliano)


    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, Stone, Bartkowski, Engelland – J. Gaudreau, Monahan (A), Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – Versteeg, S. Bennett, Chiasson – Bouma, Stajan, Brouwer (A). Hlavní trenér: Glen Gulutzan.
    Anaheim Ducks: Bernier (Gibson) – Theodore, Manson, Holzer, Bieksa, Fowler, Montour – Rakell, Getzlaf (C), Eaves – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, Perry (A) – Wagner, N. Thompson, L. Shaw. Hlavní trenér: Randy Carlyle.

    Rozhodčí: Chris Rooney, Graham Skilliter. Čároví: Shane Heyer, Steve Barton

    Diváci: 18945
    bahis siteleri