St. Louis – Nashville 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 3:2 (kon.) | Columbus – Washington 2:3 (kon.)
Minnesota – Colorado 5:2 (kon.) | Tampa – Dallas 6:3 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:3 (kon.)
NY Rangers – Philadelphia 4:3 (kon.) | Calgary – Anaheim 3:4 (kon.) | Los Angeles – Arizona 1:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
3:4 (0:2, 2:1, 1:1)
Anaheim Ducks
Pondělí 03.04.2017, 03:30 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:14
    Brian Elliott naskočil na střídačku a Flames to během poslední minuty zkouší bez brankáře!
    56:54 Logan SHAW - 3:4
     
    56:54
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Kesler po pravé straně zavezl puk podél hrazení do útočného pásma a poté od něj krásnou diagonální a periferní přihrávkou našel na vzdálenější levé tyči LOGANA SHAWA, který puk z blízkosti poslal bez přípravy po ledě do brány! Ducks potřetí v zápase vedou, nyní 4:3! Asistence: Ryan Kesler a Andrew Cogliano.
     
    49:16
    Corey Perry z vnějšího oblouku pravého kruhu pro vhazování krásně vypálil zápěstím směrem na přední tyč a Brian Elliott měl co dělat, aby puk vyrazil a poté vleže usměrnil za svou bránu!
     
    47:18
    Micheal Ferland vypálil v rychlosti v útočném pásmu krátce za útočnou modrou čárou a Jonathan Bernier pravým betonem dokázal jeho pokus vyrazit! Flames se u levé tyče dostali k dorážce, z ostrého úhlu ale brankáře Ducks nepřekonali a hra byla po jeho dobrém zákroku přerušena. Oba rváči se uvedli dobrými střelami.
    45:42 Michael FROLÍK - 3:3
     
    45:42
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Mark Giordano od modré čáry nahodil puk těsně nad ledem před bránu, kde ho skvěle tečoval MICHAEL FROLÍK a zřejmě mezi betony Jonathana Berniera zamířil do brány! Flames znovu dokázali vyrovnat, tentokrát zásluhou českého útočníka! Fanoušci Calgary výrazně ožili. Asistence: Mark Giordano a Mikael Backlund.
     
    39:03
    Ryan Kesler vyhrál pravém kruhu útočného pásma vhazování, po kterém na ihned napřáhl k nebezpečná střele Jakob Silfverberg a jeho střela se od horní tyče odrazila zpět do hry!
     
    38:56
    Ryan Kesler krásně vypálil po krátké přihrávce z pravé strany z mezikruží po ledě a puk mířil k pravé tyči, Brian Elliott ale fantasticky zasáhl levým betonem a poté si poradil i s následnou dorážkou, po které přerušil hru! Neskutečné!
    37:53 Korbinian HOLZER - 2:3
     
    37:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Getzlaf na levé straně levého kruhu pro vhazování zvedl hlavu a nádhernou přihrávkou přes šířku útočného pásma mezi dvěma protihráči přenesl hru doprava, kde KORBINIAN HOLZER z úhlu napřáhl ke krásné střele a nad přesouvajícím se Brianem Elliottem zamířil pod horní tyč odkryté brány! Nádherný gól, po kterém Ducks vedou. Asistence: Ryan Getzlaf.
     
    35:53
    Ryan Getzlaf se po diagonálním nahození od modré čáry dostal v blízkosti pravé tyče do obrovské šance, jenže Brian Elliott předvedl úžasný přesun a jeho pokus fantasticky vyrazil!
     
    35:33
    Michael Stone krásně vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a brankář Jonathan Bernier puk pravým betonem skvěle vyrazil mimo!
     
    35:08
    Micheal Ferland ihned po vhazování přijal výzvu a společně s Natem Thompsonem se pustil do pěstního souboje, během které si hráči vyměnili několik tvrdých úderů, oba ale zůstali na nohou a dostali pět minut.
     
    34:44
    Antoine Vermette v blízkosti levé tyče zamíchal s pukem a poté krátkou přihrávkou našel před bránu Rickarda Rakella, který bez přípravy pálil pod horní tyč, Brian Elliott ale jeho prudký pokus z mezikruží vyrazil, stejně jako následnou dorážku, která přišla u pravé tyče! Velká šance!
     
    32:48
    Michael Stone v obranném pásmu fauloval a dostal dvě minuty za hrubost. Ducks si zahrají třetí přesilovou hru.
     
    31:28
    Patrick Eaves se po nahození z levého křídla od modré čáry ocitl před bránou v obrovské šanci, tváří v tvář Brianovi Elliottovi ale neuspěl! Brankář Flames podržel puk ve své výstroji a po jeho zákroku následuje reklamní přestávka.
     
    30:46
    Calgary využilo přesilovou hru 5 na 3 a stále hraje v početní výhodě. Mark Giordano z vrcholu mezikruží nahodil puk po ledě směrem k levé tyči, kde puk nebezpečně tečoval Matthew Tkachuk, Jonathan Bernier ale předvedl úžasný přesun a puk vsedě dokázal výborně zastavit!
    30:01 Sean MONAHAN - 2:2
     
    30:01
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Mark Giordano nádhernou diagonální přihrávkou od modré čáry našel v blízkosti levé tyče úplně volného KRISE VERSTEEGA, který si vybruslil do brankoviště a mezi betony Jonathana Berniera puk poslal po ledě do brány! Calgary využilo přesilovou hru 5 na 3 a vyrovnalo stav utkání na 2:2! Asistence: Mark Giordano a TJ Brodie.
     
    29:11
    Sean Monahan se dostal v mezikruží ke střele, která byla zablokována. Johnny Gaudreau mu krásně přihrával z levého rohu útočného pásma, kde byl seknut Joshem Mansonem, který dostal dvě minuty za sekání. Přesilová hra 5 na 3 pro domácí Calgary!
     
    28:33
    Hokejisté Anaheimu špatně střídali a Calgary si po reklamní přestávce zahraje třetí přesilovou hru. Týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Rickard Rakell.
     
    26:38
    Cam Fowler a Patrick Eaves nebezpečně pálili během přesilové hry od modré čáry, Brian Elliott ale obě střely dokázal vyrazit a zejména ta první byla nebezpečná, protože toho příliš neviděl!
     
    25:49
    Sam Bennett se snažil dostat v blízkosti levé tyče k dorážce, místo střely ale přišlo vyloučení za nedovolené bránění.
    23:48 Kris VERSTEEG - 1:2
     
    23:48
    Calgary právě vstřelilo branku!
    KRIS VERSTEEG se dokonale pomstil Antoinemu Vermetteovi a celému týmu Ducks za předchozí faul, když z vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k laserově přesné střele, která zamířila nad levým ramenem Jonathana Berniera do bližšího horního rohu brány! Další krásná a přesná střela v početní výhodě, po které Flames snížili na 1:2 a jsou zpět v zápase! Asistence: TJ Brodie a Johnny Gaudreau.
     
    23:13
    Kris Versteeg byl v pravém rohu útočného pásma tvrdě naražen zezadu na mantinel a Antoine Vermette dostal menší trest za krosček. Druhá přesilová hra pro Calgary, jehož hráči první početní výhodu nevyužili.
     
    21:50
    Michael Frolík si na pravém křídle najel na kolmou přihrávku od Matta Stajana a z ostrého úhlu po pěkném pokrytí puku prudce vypálil bekhendem, Jonathan Bernier byl ale připraven a po zákroku hrudí puk sevřel ve své náruči!
    19:03 Jakob SILFVERBERG - 0:2
     
    19:03
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim sice nepálil v průběhu první třetiny tak často jako domácí hokejisté Calgary, jenže 57 sekund před koncem úvodní části se prosadil krásnou táhlou střelou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování JAKOB SILFVERBERG, jehož pokus nad pravým ramenem Briana Elliotta zaplul do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Je to 2:0! Asistence: Ryan Kesler a Kevin Bieksa.
    11:32 Patrick EAVES - 0:1
     
    11:32
    Anaheim právě vstřelil branku!
    PATRICK EAVES využil nepřehledné situace po předchozí střele Cama Fowlera od modré čáry a zákroku Briana Elliotta, když v blízkosti pravé tyče zametl puk do brány! Anaheim využil na rozdíl od Calgary první přesilovou hru a vede 1:0! Asistence: Ryan Kesler a Cam Fowler.
     
    10:57
    Dougie Hamilton fauloval Jakoba Silfverberga a dostal menší trest za sekání. Flames mají první přesilovou hru.
     
    07:02
    Korbinian Holzer podrazil Mikaela Backlunda a dostal dvě minuty za podržení. První trest dnešního utkání.
     
    05:38
    Jakob Silfverberg nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování a Brian Elliott puk skvělým zákrokem vyrazil! Druhý úspěšný zákrok brankáře Calgary v zápase. Ducks přidali.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 24. Versteeg (Brodie, J. Gaudreau), 31. Versteeg (Giordano, Brodie), 46. Frolík (Giordano, Backlund) – 12. Eaves (Kesler, Fowler), 20. Silfverberg (Kesler, Bieksa), 38. Holzer (Getzlaf), 57. L. Shaw (Kesler, Cogliano)


    Calgary Flames: Elliott (Ch. Johnson) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, Stone, Bartkowski, Engelland – J. Gaudreau, Monahan (A), Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – Versteeg, S. Bennett, Chiasson – Bouma, Stajan, Brouwer (A). Hlavní trenér: Glen Gulutzan.
    Anaheim Ducks: Bernier (Gibson) – Theodore, Manson, Holzer, Bieksa, Fowler, Montour – Rakell, Getzlaf (C), Eaves – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Vermette, Perry (A) – Wagner, N. Thompson, L. Shaw. Hlavní trenér: Randy Carlyle.

    Rozhodčí: Chris Rooney, Graham Skilliter. Čároví: Shane Heyer, Steve Barton

    Diváci: 18945
    bahis siteleri