Austrálie – Srbsko 4:3 (po pr.) | Španělsko – Island 2:3 (kon.) | Belgie – Rumunsko 1:9 (kon.)
konec
Španělsko
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
Island
Pondělí 03.04.2017, 15:30 • Galati Arena, Galati • Mistrovství světa - II. A Divize • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:44
    Jonas Magnusson dostává v závěru dvouminutový trest za sekání a Španělé vrhnou všechny síly do vyrovnání. Island si zároveň vyžádal oddechový čas.
    49:34 Mikaelsson trestné střílení neproměnil
     
    49:34
    Mikaelsson zkusil blafák, ale slabé zakončení nemělo šanci překonat Ignacia Garcíu, takže stav se nemění.
     
    49:34
    Andri Mikaelsson ujel v oslabení a Alfonso García ho zezadu obejmul, takže mu znemožnil zakončení. Mikaelsson dostal výhodu trestného střílení.
     
    48:02
    Pozoruhodná situace se odehrála na ledové ploše, když islandský brankář dostává dvě minuty za zdržování hry. Trest za něj odpyká Sigurdur Thorsteinsson.
    38:59 Robert PÅLSSON - 2:3
     
    38:59
    Island právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné. Chvilka stačila Islandu k vstřelení další branky, když ROBERT PÅLSSON dostal přesnou přihrávku před branku a věděl si rady. Asistence: Robin Hedström, Pétur Maack.
    37:09 Gastón GONZÁLEZ - 2:2
     
    37:09
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Přeci jen se Španělé dočkali vyrovnání v závěru přesilové hry. Od modré čáry vypálil Alfonso García, jehož střelu ještě Hedström vytěsnil, ale na dorážku GASTÓNA GONZÁLEZE už byl krátký. Asistence: Alfonso García, Carlos Quevedo.
     
    35:10
    Olafur Björnsson zbytečným zákrokem oslabuje svůj celek a dává přesilovou hru soupeři. Na dvě minuty míří na trestnou lavici za krosček.
     
    32:10
    Ignacio Vicente však během předchozí akce fauloval, takže Island si zahraje druhou přesilovou hru, přičemž tu první dokázal využít.
     
    26:17
    Andri Mikaelsson se dostal do velmi dobré šance po chybě ve španělské obraně, ale tváří v tvář Garcíovi nedokázal dokončit svůj blafák a kotouč mu ujel.
     
    18:49
    Další vyloučení v podání Islandu. Tentokrát si nedal pozor na svůj zákrok Aron Knutsson a je potrestán dvěma minutami na trestné lavici.
     
    13:33
    Tlak Španělska končí nedovoleným zákrokem Olafura Björnssona, který si pomohl hákováním a také si odpočine na trestné lavici.
     
    10:21
    Jonas Magnusson si u mantinelu počíhal na Juana Muñoze, jehož poslal nedovoleně k ledu, za což bude pykat dvě minuty na trestné lavici.
    07:20 Johann LEIFSSON - 1:2
     
    07:20
    Island právě vstřelil branku!
    Robert Sigurdsson ještě Garcíu neprostřelil, jenže puk se odrazil k JOHANNU LEIFSSONOVI, který přesnou ranou nedal španělskému gólmanovi šanci. Bez asistence.
     
    05:34
    K vidění je první vyloučení, když Gaston González zahrál příliš tvrdě a rozhodčí ho posílá na dvě minuty na trestnou lavici za faul kolenem.
    04:48 Ignacio SOLORZANO - 1:1
     
    04:48
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Ovšem Španělsko se přeci jen prosazuje. Na brankovišti dobře operoval IGNACIO SOLORZANO, který dokázal propasírovat volný kotouč za záda Dennise Hedströma. Asistence: Patricio Fuentes.
    00:07 Pétur MAACK - 0:1
     
    00:07
    Island právě vstřelil branku!
    Seveřané vstoupili do zápasu perfektně a po vyhraném buly v podání Olafura Björnssona se dostali do útočného pásma, kde mohl po přihrávce před poloodkrytou branku pohodlně skórovat PÉTUR MAACK. Asistence: Olafur Björnsson, Robin Hedström.

    Pavel Černý

    Branky a nahrávky: 5. Boronat (Fuentes), 38. González (A. García, Quevedo) – 1. Maack (Björnsson, R. Hedström), 8. Leifsson, 39. Pålsson (Maack, R. Hedström)


    Španělsko: I. García (Barbo) – Brabo, G. Betrán (A), Baldris, A. García, Vicente, Vea, Paul – Rubio, Carbonell, Quevedo – Solorzano, Fuentes (A), Boronat – Puyuelo (C), Muñoz, González – A. Betrán, Cerda, García-Arias.
    Island: D. Hedström (Sigurbergsson) – Pålsson, Ingason, Jónsson, Einarsson, Thorsteinsson (C), Árnason – Maack, R. Hedström, Björnsson – Andrésson (A), Sigurdsson (A), Mikaelsson – Leifsson, Induss, Olafsson – Kristinsson, Knutsson, Magnusson – Johannsson, Gudnason.

    Rozhodčí: Aaro Brannare (FIN) – Markus Eberl (GER), Istvan Mathe (ROU)

    Diváci: 190
    bahis siteleri