St. Louis – Nashville 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 3:2 (kon.) | Columbus – Washington 2:3 (kon.)
Minnesota – Colorado 5:2 (kon.) | Tampa – Dallas 6:3 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:3 (kon.)
NY Rangers – Philadelphia 4:3 (kon.) | Calgary – Anaheim 3:4 (kon.) | Los Angeles – Arizona 1:2 (kon.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Pondělí 03.04.2017, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Kvalifikace o Chance ligu • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Sektor hostujících fanoušků, který je nepochopitelně přímo u vchodu do kabiny domácích, nyní neumožňuje brodským hokejistům opustit hrací plochu. (20:29:02)
     
    "Fanoušci" Valachů se opravdu předvedli. Aby nám za dveřmi bouchaly dělobuchy jako na běžícím pásu, to jsem opravdu ještě v životě nezažil. Doufejme, že odjedou co nejrychleji domů a všichni se pokojně rozejdou ke svým domovům. Havlíčkův Brod každopádně vítězí 2:1 po prodloužení nad favorizovaným Vsetínem a získává veledůležité dva body do kvalifikační tabulky!

    Střely celkem: 30:30.
     
    Konec zápasu.
    61:52 MICHÁLEK - 2:1
     
    61:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neskutečná euforie v havlíčkobrodském táboře i v ochozech, Bruslaři po heroickém výkonu dokázali zvítězit v prodloužení! "Fanoušci Vsetína se i nadále chovají jako zvířata, v Kotlině to připomíná válečnou zónu. Lukáš Endál nahrál na modrou čáru Miroslavu Dubnovi, jehož dělovku krásně tečoval před brankovištěm přesně pod víko DAVID MICHÁLEK! Asistence: Miroslav Duben, Lukáš Endál.
     
    61:23
    Domácí se neusadili v pásmu soupeře a nyní si musejí hledat cestu zpět do přesilovkového postavení.
     
    61:03
    Havlíčkobrodská družina má puk na svých holích a okupuje útočné pásmo.
     
    60:43
    Valaši získali puk a dokázali vyhodit kotouč přes všechny čáry.
     
    60:09
    Fanoušci hostů dělají ve svém sektoru neuvěřitelný bordel, doufejme, ze je ochranka a pořádkové sĺužby dokáží zpacifikovat.
     
    60:05
    Radim Kucharczyk (VSE) hned po úvodním vhazování předvedl zbytečný faul a dopustil za podražení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Chtěl jsem jít na záchod, ale přes mříž, jež odděluje sektor hostů, mi přiletěla před nohy dýmovnice. Prodloužení už každou chvíli začne.
     
    Napínavá partie rozuzlení v základní hrací době nenašla, v Kotlině nás tak čeká nesmírně důležité prodloužení, případně potom samostatné nájezdy. Stav je nerozhodný 1:1.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:46
    Miroslav Třetina sprintoval podél levého mantinelu a moc nechybělo, aby se probil do pásma soupeře, jenže hosté dobře zasáhli v defenzivě.
     
    59:17
    Jakub Lacina sice nedokázal po vyjetí zpoza brány dobře rozehrát, jenže alespoň postrčil kotouč do neutrální zóny. Valaši si vynutili v poslední minutě třetí periody značný tlak.
     
    59:06
    Valaši odpovídají stejnou mincí a dnes velmi vyrovnaný a atraktivní zápas i nadále nenudí. Brankář Novák nahození ze strany dobře viděl a přerušil hru.
     
    58:43
    První útok teď pořádně zaměstnal vsetínskou defenzivu v čele s gólmanem Šurým! Patrik Přidal a jeho kumpáni doráželi zblízka, ale gólman Šurý se opět vyznamenal parádními zásahy! Na konci akce pálil z kruhu Tomáš Semrád, ale jen do Šurého ramena!
     
    58:13
    Sudí zadul do píšťalky a přerušil hru. Buly proběhne po pravé ruce brodského gólmana Nováka.
     
    58:01
    David Vala získal v obranném pásmu puk a pod tlakem zvolil to nejlepší možné řešení, když v tísni postrčil hrací předmět do neutrální zóny.
     
    57:35
    Hosté získali puk a drží se v útočném pásmu.
     
    57:01
    Už se hraje 5 na 5, domácí hráči hodně slibnou příležitost ke vstřelení druhého gólu v závěru třetí třetiny nevyužili.
     
    56:17
    Havlíčkův Brod se při přesilovce hodně trápí. Jeden z hostů už se probíjel za brodskou defenzivu, ale puk mu na poslední chvíli vypíchl mladý bek Jakub Lacina.
     
    55:53
    Moc nechybělo k tomu, aby hosté pelášili do přečíslení 2 na 1! a to při vlastním oslabení! Obrana Bruslařů se ale dokázala včas vrátit a počínající požár uhasit.
     
    55:41
    Havlíčkův Brod získal puk a už je zpět v útočném pásmu.
     
    55:25
    Hosté získali puk a okamžitě odpálili kus černé gumy do pásma soupeře.
     
    55:15
    Miroslav Třetina práskl do puku v levém kruhu a jeho dělovku vyrazil brankář Šurý před sebe. Několik hráčů domácích se snažilo dorážet, ale maskovaná opora Valachů se vyznamenala a udržela puk ve výstroji!
     
    55:01
    Brankář Novák se vydal rozehrát ze svého území za bránu, kde ho nesmyslně napadl Dominik Pokorný (VSE) a obdržel trest na dvě minuty. Hodně zbytečné vyloučení, za které beka hostů trenéři určitě nepochválí.
     
    54:36
    Kotlina je pořádně zakouřená, z naší pozice není vidět moc dobře na časomíru.
     
    54:02
    Hra je teď hodně rozháraná, puk se rychle stěhuje sem a tam, ale nic zajímavějšího ani před jednou z branek nevidíme. Je vidět, že hra je trochu poznamenána nečekaným přerušením.
     
    53:38
    Hosté rozehrávají ze zákrytu své brány, domácí uhánějí rychle do zadních pozic.
     
    53:15
    Pokračuje se ve hře, Bruslaři mají puk ve svém pásmu a ženou se vpřed.
     
    52:54
    Jak jsem chválil fanoušky Valachů, tak tohle už je opravdu přes čáru. Zbytečná prodleva a v zakouřeném ovzduší se zřejmě hráčům obou týmů bude skvěle dýchat...
     
    52:54
    Zápas je dokonce na chvíli přerušen. Hostující fanoušci se vymkli kontrole a u jejich sektoru zasahují těžkooděnci. Příznivci Vsetína dokonce napadli člena ochranky, který schytal několik ran do hlavy.
     
    52:37
    Fanoušci Vsetína už tohle přehnali. Z jejich sektoru vyletěla dýmovnice a mezi malé děti v sektoru fanklubu domácích přiletěl nějaký další předmět. A mezi oběma fankluby létá všechno možné, situace je hodně vyostřená a pořadatelé to očividně nezvládají.
     
    52:09
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kucharczyk – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Endál – 2 min., držení protihráče).
     
    51:35
    Jakub Čuřík se prohnal jako vichřice po pravém křídle do kruhu a jeho rána po mohutném nápřahu rozechvěla boční síťku! Fanoušci hostů už se radovali!
     
    51:13
    Hra je přerušena kvůli nahrávce rukou. Na ledě se při hře 4 na 4 objevilo více volného prostoru, uvidíme, který ze soupeřů toho dokáže více využít.
     
    50:39
    Hraje se 4 na 4. Rozhodčí si dlouho vůbec nevšimli, že domácí hráli v šesti. Musel jim to poradit až čárový sudí po přerušení hry.
     
    50:34
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Janáček – 2 min., vysoká hůl).
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Navrátil – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    50:34
    Utkání sleduje 3038 fanoušků! Nejvyšší návštěva za poslední sezony, a to s velkým přehledem!
     
    49:39
    Havlíčkobrodští hokejisté přesunuli děj hry do útočného území a nyní obléhají gólmana Šurého, jenž v poslední době nemusel vůbec zasahovat do hry.
     
    49:17
    Radim Kucharczyk sebral puk a mohl být rád, že se nepískalo sevření. Následovala prudká rána po nápřahu, jež skončila nad břevnem.
     
    48:55
    Tomáš Vávra, jenž je dnes hodně střelecky aktivní, zkusil štěstí z levé strany, ale rána mu vůbec nesedla a puk doplachtil jen do ochranné sítě.
     
    48:33
    Petr Kuchta dobruslil jako první odražený puk u hrazení brodského pásma a vyhodil kotouč alespoň do blízkosti středového kruhu.
     
    48:04
    František Zúbek si srovnal kotouč ideálně na hůl na okraji kruhů a brankář Novák si nebyl úplně jistý zákrokem proti svižné střele, ale udržel puk pod betony.
     
    47:56
    Dominik Pokorný stál na konci dlouhé kombinace a práskl do puku na modré čáře. Brankář Novák měl dobrý výhled na puk a ukryl ho v náruči.
     
    47:38
    Domácí hráči jsou pod velkým tlakem u své brány a nedaří se jim vyhodit. Vsetín rozvážně kombinuje kolem obranného bloku soupeře.
     
    47:11
    Jakub Lacina (HBR) se dopustil podražení. Při ponechané výhodě vyprášil betony brankáře Nováka od modré čáry tvrdou ranou Radim Kucharczyk.
     
    46:44
    Brankář Novák se vydal na menší výlet ze svého brankoviště a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Domácí uhánějí kupředu.
     
    46:11
    Jan Kolařík mířil ze strany do nadějné situace 2 na 2, jenže naneštěstí pro vsetínské barvy podklouzl v klíčové chvíli v kruhu a puk sebrali domácí.
     
    45:45
    Teď nesledujeme moc hezkou podívanou. Hra je neskutečně kouskovaná každou chvíli, nikdo se nemůže stále probít k zakončení.
     
    45:29
    Svěřenci kouče Romana Kaňkovského opět pronikli do útočného pásma, jenže ani tentokrát to nebylo v souladu s pravidly. Píská se ofsajd.
     
    45:11
    Havlíčkův Brod pokračuje v útočné aktivitě a Vsetín se nyní musí orientovat na hlídání svých zadních vrátek. Fanoušci v obou táborech jsou i nadále skvělí.
     
    44:50
    Michal Teplý přejel do útočného území a chystal se vypustit ze své hole prudký projektil, ale trefil jen protihráče před sebou. Bruslaři dál drží kotouč ve své moci.
     
    44:36
    Je znát, že oba soupeři se nechtějí dopustit zbytečné chyby, jež by mohla poslat druhý tým k vítězství. Bruslaři pod tlakem napálili kotouč jen na icing.
     
    44:26
    Hra je teď hodně rozkouskovaná, kotouč opustil hrací plochu a vhazovat se bude v neutrální zóně.
     
    44:16
    Havlíčkobrodská družina vyhrála vhazování ve středním pásmu a snažila se procpat do území svého soka, jenže opět ji zastavil ofsajd.
     
    44:06
    Lukáš Endál měl puk na holi a ochozy už bouřily, ale brodský útočník se dostal do postavení mimo hru, jež sudí odpískal.
     
    43:39
    Hosté si pomohli dlouhým nahozením do útočného pásma a nepíská se icing, protože jeden z domácích hráčů mohl hrát a sudí to správně vyhodnotili.
     
    43:16
    Filip Navrátil ztratil kotouč a hosté toho mohli využít, jenže Lukáš Finsterle vypálil z těžkého úhlu na levé straně a mezi betony gólmana Nováka místo nebylo.
     
    42:36
    Lukáš Endál zkusil vybruslit zpoza brány a zasunout puk k přední tyčce, ale tam byl gólman Šurý připravený k zásahu a vyrazil puk betony.
     
    42:06
    Tomáš Chlubna nabral rychlost, zatáhl puk přes útočnou modrou čáru a z okraje kruhu prověřil zápěstní ranou pozornost gólmana Šurého.
     
    41:46
    Havlíčkobrodský soubor se teď ocitl pod tlakem, Valaši víří aktivním pohybem vody v pásmu Bruslařů a gólman Novák musí být ve střehu.
     
    41:21
    Hosté pustili na led čerstvé síly a chtěli založit novou útočnou akci, jenže ta vzala brzy za své, protože sudí odpískal zakázané uvolnění.
     
    41:00
    Havlíčkův Brod už je delší dobu v plném počtu, ale puk se stále zdržuje spíše na holích hostů ze Vsetína.
     
    40:39
    Domácí hokejisté si splnili své defenzivní úkoly na jedničku, Miroslav Třetina zachytil nepřesný pas mezi kruhy a s klidem zkušeného mazáka rozehrál.
     
    40:26
    Tomáš Semrád nabral rychlost a snažil se bekhendem vysunout do úniku svého protihráče, jenže nahrávku mu dal až moc na paty a vpřed se řítí Valaši.
     
    40:05
    Bruslaři vyhráli vhazování a Tomáš Semrád odrazem o hrazení okamžitě napálil hrací předmět do pásma soupeře.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Vše je připraveno na začátek třetí třetiny, napětí v Kotlině vrcholí!
     
    Ještě připomínám, že hosté mají k dispozici 24 sekund přesilovky 5 na 4.
     
    Jeden z fanoušků Vsetína si zřejmě dal několik kelímků místního piva Rebel a nyní má velké problémy s tím, aby se přes zábradlí vyšplhal zpět do sektoru hostujících fans. Jeho kolegové se ale zachovali kolegiálně a svému druhovi pomáhají, seč jim síly stačí.
     
    Střely na branku ve 2. třetině (celkem):

    Havlíčkův Brod – 13 (21)
    Vsetín – 14 (26)
     
    Prostřední část znovu nabídla strhující podívanou, jež s sebou přinesla další gól, tentokrát na straně Vsetína. Při přesilovce se prosadil nejproduktivnější hráč Valachů Radim Kucharczyk. Třetí perioda začne přibližně v 19:38, stav je nerozhodný 1:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    Bruslaři po vhazování získali kotouč a vyhodili.
     
    39:56
    Sudí vrací časomíru o 4 sekundy zpět, buly ve středním pásmu.
     
    39:47
    Brankář Novák i nadále drží svůj tým, teď dobře vyrazil nepříjemnou ránu Jakuba Čuříka. Valaši stále svírají svého soka v pevném objetí.
     
    39:33
    Tohle zavání gólem. Valaši jsou hodně aktivní a i nadále buší do obranného bloku soupeře. Tomáš Vávra vypálil z pravého kruhu, ale našel jen Novákovu hruď.
     
    39:06
    Radim Ostrčil nebezpečně vypálil z mírného úhlu na pravé straně a brankář Novák jeho ránu v leže zlikvidoval! Možná ani sám neví, jak se mu to povedlo!
     
    38:49
    Havlíčkův Brod je pod obrovským tlakem, Valaši ho melou u jeho brány.
     
    38:37
    Radim Ostrčil vypálil od modré čáry a puk možná ještě mezi kruhy jemně tečoval clonící František Zúbek, ale gólman Novák ukryl puk do náruče.
     
    38:29
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kozlík – 2 min., naražení zezadu + 10 min. osobní trest, naražení zezadu).
     
    38:00
    David Kozlík zachytil puk za bránou po přesné přihrávce a z těžkého úhlu zkusil nachytat gólmana Šurého, který měl však bližší tyčku skvěle pohlídanou, na švestkách.
     
    37:53
    Hra je teď hodně rozkouskovaná. Vsetín si zkusil pomoci dlouhým nahozením do pásma soupeře, ale je z toho jen zakázané uvolnění.
     
    37:26
    Valaši vybojovali kus černé gumy do své moci a vyvezl ho do útočného pásma. Za bránou gólmana Nováka ale byli důraznější domácí a získali kotouč.
     
    37:09
    Hosté se dostali do úzkých ve svém pásmu a raději jen odpálili kotouč přes celé hřiště na zakázané uvolnění.
     
    36:55
    Kryštof Kulhánek práskl do puku na modré čáře a hezkou tečí těsně před brankovištěm se prezentoval Tomáš Chlubna, ale brankář Šurý stihl na změnu směru letu puku skvěle zareagovat!
     
    36:46
    Tomáš Ludvík zavezl puk za bránu a našel před brankovištěm Petra Kuchtu, jenž pálil z první k bližší tyčce jen do Šurého betonu!
     
    36:22
    Sudí znovu zadul do píšťalky, vhazovat se bude v pásmu hostů.
     
    35:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Obrovský gejzír radosti pro změnu vybuchl v kotli vsetínských příznivců, hosté slaví vyrovnání po využité přesilovce! Filip Čech předal parádní pas na druhou stranu brankoviště nepokrytému RADIMU KUCHARCZYKOVI, který z voleje prostřelil brankáře Nováka, jenž ještě zkoušel zasáhnout tygřím skokem, ale neměl nárok! Asistence: Filip Čech, Pavel Mojžíš.
     
    35:27
    Patrik Přidal předvedl skvělý obranný zákrok,. když zblokoval nepříjemnou střelu. Domácí by potřebovali vystřídat, už jsou na ledě moc dlouho.
     
    35:06
    Valaši už jsou zabydleni v pásmu Bruslařů a kombinují kolem jejich brány.
     
    34:46
    Havlíčkův Brod nakonec přeci jen získal puk a vyhodil.
     
    34:26
    Bruslaři měli puk na holi, ale nepovedlo se jim vyhodit. Vsetín dokázal dvakrát zakončit z blízkosti modré čáry, ale v obou případech to bylo nepřesné.
     
    34:16
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Vala – 2 min., hákování).
     
    33:37
    Petr Kuchta nabral velkou rychlost na pravé straně, prohnal se až k bráně a v tísni lehkou střelou zakončil do betonu gólmana Šurého u první tyčky. Dorážet zkoušel Tomáš Ludvík, ale neuspěl.
     
    33:17
    I nadále přihlížíme v Kotlině naprosto úchvatné bitvě. Ten, kdo si nechal dnešní zápas ujít, může zatím jen litovat. Chybí jenom více gólů.
     
    33:00
    Vsetín už je v plném počtu a hned pomýšlí na ofenzivu.
     
    32:39
    Vsetín vybojoval kotouč a vyhodil.
     
    32:18
    Hosté jsou pod tlakem, soubor z Kotliny nyní operuje s pukem v přesilovkovém postavení na dostřel gólmana Šurého.
     
    32:00
    Patrik Přidal předvedl parádní nahrávku do tandemu, když přenechal puk za sebe Lukáši Endálovi, jehož rána z mezikruží z voleje minula o kousek pravou Šurého tyčku!
     
    31:35
    Vhazování v brodském pásmu, což hostům pochopitelně hraje do karet. Domácí ne a ne se probít s pukem do útočného území.
     
    31:28
    Bruslařům se zatím v početní převaze vůbec nedaří, Valaši se skvěle pohybují a aktivním napadáním dělají svému sokovi z Vysočiny velké problémy.
     
    31:10
    Vsetín získal puk a vyvezl ho podél hrazení do útočného pásma, čímž ušetřil cenné sekundy ze svého trestu.
     
    30:57
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vítek – 2 min., napadení).
     
    30:36
    Tomáš Semrád sice nabral rychlost na levém křídle a zavezl kotouč do útočného pásma, jenže jeho pas našel jen hůl protihráče.
     
    30:30
    Technický prohřešek Havlíčkova Brodu, píská se zakázané uvolnění.
     
    30:14
    Miroslav Třetina vykouzlil nádherný pas před brankoviště na rozjetého Patrika Přidala, ale ten ve velké rychlosti netrefil puk před odkrytou bránou!
     
    29:56
    Rozhodčí na lajnách se teď nedohodli, jeden signalizoval zakázané uvolnění a druhý rozpažil. Buly tak proběhne ve středovém kruhu.
     
    29:35
    Valaši si sebrali vyhozený puk soupeře ve svém pásmu a rozehrávají další útočnou akci.
     
    29:06
    Vsetínští hokejisté se vehementně tlačí dopředu, ale Havlíčkův Brod dnes velmi dobře brání a soupeři toho v těchto chvílích moc nedovoluje.
     
    28:55
    Brodskému souboru to teď zaskřípalo při přechodu do útočného pásma, píská se zakázané uvolnění. Ve střehu musí být gólman Novák, u nějž se bude vhazovat.
     
    28:35
    Dominik Pokorný nabral rychlost v neutrální zóně a zavezl kotouč do útočného pásma, ale z rohu nedokázal dobře rozehrát. Puk mají už zase Bruslaři.
     
    28:17
    Patrik Přidal hledal pasem zpoza brány Miroslava Třetinu, jenž byla ale dobře pokrytý u tyčky a jen jemně šťouchl kus černé gumy do betonů gólmana Šurého, jenž přerušil hru.
     
    28:07
    Hra je přerušena, buly proběhne v pásmu Vsetína po pravé ruce gólmana Šurého.
     
    28:00
    Havlíčkobrodští hokejisté přečkali hodně perné chvilky, Vsetín svou velkou příležitost na vyrovnání nevyužil. Už se hraje 5 na 5, Brod se s pukem tlačí vpřed. Atmosféra je i nadále naprosto fantastická.
     
    27:38
    Domácí hokejisté opět ukořistili hrací předmět do své moci a odpálili ho až za bránu soupeře.
     
    27:17
    Valaši už uklidnili svoji rozháranou hru směrem dopředu a obléhají brodskou bránu.
     
    27:10
    Parta z Kotliny vybojovala kus černé gumy do své moci a osvobodila se dlouhým vyhozením.
     
    26:46
    Valaši mají bleskový přechod do útočného pásma, nyní opět obléhají gólmana Nováka v brodské bráně.
     
    26:21
    Hosté dlouho kombinovali v útočném pásmu, jenže nakonec se dopustili nepřesnosti a domácí toho využili k vyhození.
     
    26:00
    Tomáš Vávra se nepáral s pukem a vypálil od modré čáry, ale jeho jedovka jen o kousek minula pravou tyč gólmana Nováka.
     
    25:50
    Velká nepříjemnost pro Bruslaře, které čeká oslabení 3 na 5, a to 25 sekund, pokud se ubrání. Miroslav Duben (HBR) se provinil nedovoleným bráněním.
     
    25:32
    Moravané na chvíli sevřeli svého soka do pevného objetí, ale domácí získali puk a osvobodili se dlouhým vyhozením.
     
    25:05
    Vsetínští hráči se jako vosy slétli v útočném území na gólmana Nováka, jenž musel zasahovat proti nepříjemným dvěma ranám z prostoru levého kruhu.
     
    24:40
    Tohle byla velká paráda Miroslava Třetiny při vlastním oslabení! Kapitán Bruslařů jel ze strany na bránu, vylákal si gólmana Šurého z brankoviště a zpoza brány, kam se vydal, nahrával naslepo před bránu, \ale tam byli jen Valaši!
     
    24:15
    Petr Kuchta uháněl s Tomášem Chlubnou do přečíslení 2 na 1 a druhý jmenovaný vzal zodpovědnost ranou do Šurého betonů z kruhů na sebe, po čemž Petr Kuchta (HBR) zbytečně podrazil protihráče v útočném území.
     
    23:49
    Petr Kuchta byl důrazný před brankovištěm a málem prostřelil brankáře Šurého v pádu! Maskovaná opora Valachů zasáhla skvěle betony!
     
    23:31
    Před Bruslaři se otevřelo hodně prostoru v neutrální zóně, čehož využil David Kozlík a z kruhu nastřelil nachystanou náruč brankáře Šurého, jenž drží svůj tým.
     
    23:06
    Michal Teplý předvedl hezkou nahrávku v rohu pásma na Davida Valu, jehož dělovku z kruhu vyrazil brankář Šurý ramenem do bezpečí!
     
    22:39
    Děj hry se rychle přenesl na brodskou stranu, kde domácí Bruslaři vybojovali puk a dopustili se zakázaného uvolnění.
     
    22:17
    Tomáš Semrád vypálil golfákem od modré čáry a byla z toho hezká dělovka, jíž brankář Šurý vytěsnil plastronem do bezpečí. Domácí dál drží útočné pásmo.
     
    21:48
    Oba soupeři se vydali kupředu, jenže nic nebezpečného z toho nevzešlo. Obě obrany zapracovaly spolehlivě, gólmani nemuseli zasahovat.
     
    21:27
    Petr Kuchta rozkmital své rychlé nohy na levé straně, prohnal se až do prostoru kruhu a zápěstím napálil klín pozorného gólmana Šurého u první tyče.
     
    21:15
    Žlutozelení se hnali dopředu, jenže jejich postup zastavila pečlivá obrana domácích. Vsetínští fanoušci rovněž předvedli hezké choreo, klobouk dolů'
     
    20:52
    Tomáš Chlubna hodně nepříjemně napadal soupeřovu rozehrávku a vybojoval puk pro Petra Kuchtu. Následná střela od modré čáry ale byla hodně nepřesná.
     
    20:37
    Dominik Pokorný si sjel mezi kruhy, kde dostal až příliš mnoho prostoru, a z první vypálil, ale jen do protihráče před sebou. Hra je přerušena, vhazovat se bude v brodském území.
     
    20:30
    Domácí hokejisté zavezli puk dopředu, jenže nedokázali zakončit. Vsetínu ale nevyšla rozehrávka, jež skončila jen zakázaným uvolněním.
     
    20:10
    Vsetín se nemohl probít do zakončení, protože jeho útočnou aktivitu přerušil hvizd sudího kvůli postavení mimo hru. Buly ve středním pásmu.
     
    20:07
    Valaši vybojovali puk při úvodním vhazování ve středovém kruhu a nahodili hrací předmět do útočného pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Všichni aktéři zápasu už jsou zpět na hrací ploše, každou chvíli se bude v atraktivní bitvě pokračovat!
     
    Střely na branku v 1. třetině:

    Havlíčkův Brod – 8
    Vsetín – 12
     
    Úvodní dvacetiminutovka je za námi a sluší se dodat, že nabídla nejen parádní útočný hokej, ale také překvapivý výsledek. Havlíčkův Brod zaskočil papírového favorita a ujal se vedení po přesné ráně kapitána Miroslava Třetiny. Prostřední část začne zhruba v 18:46, stav je 1:0..
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    Nakonec z toho byla nebezpečná jedovka z prostoru u modré čáry, jež vyletěla současně se zněním sirény, jež ukončila úvodní dvacetiminutovku. Puk ale letěl stejně vedle brodské brány.
     
    19:45
    VHK se ještě probil do útočného území a je jasné, že se pokusí před první sirénou ještě zakončit.
     
    19:25
    Valaši teď přebrali otěže pevně do svých rukou a dál prověřují pozornost gólmana Nováka, který se ve svém brankovišti zatím rozhodně nenudí.
     
    19:08
    Parta z Kotliny po chvilce snažení nakonec přeci jen vybojovala puk a dokázala ho podržet daleko od své brány, díky čemuž mohla pustit na led čerstvé síly.
     
    18:49
    Žlutozelení už znovu buší do obranného bloku svého soupeře a Bruslaři se dostávají pod čím dál tím větší tlak. Čekají na možnosti k protiútokům.
     
    18:15
    Havlíčkobrodská družina odrazila soupeřův útok a vydala se do útočného pásma. Sudí nakonec chybě odpískali domácím icing, buly ve středovém kruhu.
     
    17:38
    Tohle hodně zavánělo gólem u brodské brány! Nebezpečnou tečovanou ránu brankář Novák vyrazil betony a jen malý kousek chyběl k tomu, aby rozjetý Tomáš Vávra dorážel do odkryté brány!
     
    17:00
    Lukáš Finsterle stál na konci dlouhé kombinace v útočném pásmu, jenže jeho rána z mezikruží byla zblokována a vpřed pádí domácí hráči.
     
    16:21
    Fanoušci Vsetína si žádají gól, Havlíčkův Brod se ocitl pod velkým tlakem.
     
    15:49
    Valachům se nepříznivý stav pochopitelně vůbec nelíbí a zatím dělají vše pro to, aby srovnali s Havlíčkovým Brodem krok. Zatím ale naráží na kompaktní obranu soupeře.
     
    15:28
    Brankář Novák se vydal daleko ze svého brankoviště a moc nechybělo, aby hosté mohli zakončovat do úplně prázdné brány! Puk pro brodské barvy naštěstí skončil za bránou a první ho dojeli domácí!
     
    15:18
    Michal Teplý, který zatím ale hraje velmi sebevědomě a dobře, se teď nestihl včas vrátit, ale Miroslav Duben ho skvěle zastoupil. Valaši kombinují u gólmana Nováka.
     
    14:54
    Děj hry se stále odvíjí převážně v pásmu hostů, tentokrát v rohu, odkud nehrozí gólmanu Šurému bezprostřední nebezpečí.
     
    14:32
    Havlíčkův Brod vyhrál vhazování v útočném pásmu a znovu se snažil rozebrat vsetínskou defenzivu. Bez úspěchu, puk nikdo před brankovištěm nezasáhl, v ochozech to jen zklamaně zahučelo.
     
    14:13
    Miroslav Duben si na útočné modré čáře srovnal puk na hůl a vypálil. Brankář Šurý měl dobrý výhled a dokázal puk schovat ve své náruči.
     
    14:00
    Svěřenci kouče Romana Kaňkovského se dál tlačí do útoku, zatím si vedou proti nesmírně silnému soupeři a favoritovi celé kvalifikace znamenitě.
     
    13:37
    Domácí hokejisté se snažili probít do útočného pásma, ale Valaši vybudovali na své modré čáře pevnou obrannou hradbu, přes ní svého soka nepustili.
     
    13:08
    Obrázek hry se nemění. Oba soupeři se tlačí dopředu, ale zároveň si dávají dobrý pozor na zadní vrátka. Fanoušci se v ochozech skvěle baví.
     
    12:37
    Lukáš Endál přebral skvělý pas a ze strany se natlačil za obranu Valachů, jenže pokus o kličku mu nevyšel a nakonec z nadějné příležitosti nic nebylo!
     
    12:17
    Lukáš Endál dorážel snad třikrát z prostoru mezi kruhy, ale ani jedna jeho rána neměla patřičné parametry, gólman Šurý si poradil.
     
    11:43
    Oba týmy se snaží projít přes střední pásmo, ale tam panuje čilý ruch. Nikomu se teď nedaří přejít do blízkosti soupeřovy svatyně.
     
    11:19
    Hodně velký vítr způsobili Moravané v pásmu soupeře! Nejdříve tečovaná střela proletěla těsně vedle brány do protipohybu brankáře Nováka a potom pálil z pravého kruhu Dominik Pokorný nad břevno.
     
    11:01
    Havlíčkobrodský soubor se opět ocitl pod tlakem a pomohl si jen za cenu icingu.
     
    10:42
    Valaši se ubránili bez úhony, ale měli i pořádné štěstí! Ránu od modré čáry z hole Jakuba Laciny vyrazil brankář Šurý před sebe a neúspěšně se snažil dorážet Michal Teplý!
     
    10:00
    David Vítek nabral rychlost na pravé straně a vystřelil. Gólman Novák měl proti ráně z kruhu dobrý výhled a schoval ji do přerušení hry ve své náruči.
     
    09:54
    Valaši po chvilce snažení opět vybojovali kotouč a osvobodili se dlouhým vyhozením až do hájemství brodského gólmana Nováka. Domácím se zatím v přesilovce nedaří.
     
    09:34
    Domácí hokejisté už pokračují v útočné aktivitě. Zatím si však vůbec neví rady s tím, jak překonat kompaktní obranný blok soupeře.
     
    09:17
    Valaši dvakrát v krátkém časovém sledu získali puk a osvobodili se.
     
    08:50
    Tomáš Semrád po vhazování nevymýšlel nic složitého a zkusil využít hustého provozu před gólmanem Šurým. Zasáhl však jen protihráče.
     
    08:42
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kolařík – 2 min., hákování).
     
    08:29
    Lukáš Finsterle měl trochu více volného prostoru na levém křídle, sjel si do kruhu a zkusil štěstí. Brankář Novák puk vyrazil hrudí a rychle ho zalehl.
     
    08:06
    Sledujeme opravdu úžasný hokej ve zběsilém tempu. Hra se rychle přelévá ze strany na stranu, atmosféra je naprosto úžasná.
     
    07:31
    Teď sledujeme opačný obrázek hry. Nyní v Kotlině útočí Bruslaři, ale vsetínská defenziva je hodně pozorná a nechce už inkasovat podruhé.
     
    07:15
    Havlíčkobrodská družina opět získala puk a poslala ho do útočného pásma. Tentokrát ale tak, aby nešlo o zakázané uvolnění.
     
    07:00
    Bruslaři se ocitli pod nepříjemným tlakem, a tak celou situaci vyřešili po zisku puku tím nejjednodušším způsobem, když vyhodili na icing.
     
    06:31
    Valaši už se probili postupnými krůčky do útočného pásma a rychlou kombinací se snaží rozhýbat zformovaný obranný blok Broďáků.
     
    06:13
    Lukáš Endál ve velké nechtěně nalétl do vsetínského brankoviště a povalil gólmana Šurého. Píská se postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    06:00
    Příležitosti měli oba soupeři. Nejdříve Tomáš Semrád objel bránu soupeře a neúspěšně hledal před brankovištěm Miroslava Třetinu, na druhé straně pokryl ránu z kruhů gólman Novák.
     
    05:15
    Miroslav Třetina nahrál mezi kruhy Lukáši Endálovi, jenž však mířil jen doprostřed brány, kde číhal pozorný gólman Šurý a zkrotil puk ve výstroji.
     
    04:56
    Hráči bojují o puk ve středním pásmu, ani jednomu z týmů se nedaří přejít do blízkosti soupeřovy brány a vytvořit si šanci.
     
    04:31
    Domácí hráči pokračují v útočné aktivitě a v kotli vsetínských fanoušků je teď dnes zatím nepoznané ticho. Takový začátek zřejmě nikdo moc nečekal.
    04:04 TŘETINA - 1:0
     
    04:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro favorizované Valachy, Bruslaři jdou k obrovské euforii svých fanoušků do vedení! Lukáš Endál zatáhl kotouč k pravému kruhu a nahrál na osu hřiště MIROSLAVU TŘETINOVI, jenž vypustil ze své hole prudkou ránu zápěstím, jež propadla brankáři Šurému pod vyrážečkou až do sítě! Asistence: Lukáš Endál, Kryštof Kulhánek.
     
    03:38
    Nejdříve pálil z okraje kruhů Vojtěch Šilhavý, jehož ránu gólman Novák schoval v pohodě v náruči. Vzápětí vypálil z mezikruží Jakub Čuřík a jeho dělovku brankář Novák vytáhl jen tak tak! Výborný zákrok!
     
    03:06
    Bruslaři se usadili v útočném pásmu, jenže nepřesná nahrávka jen proletěla předbrankovým prostorem. Domácí musí rychle do zadních pozic.
     
    02:46
    František Zúbek se nebezpečně tlačil, i když byl tísněn, do předbrankového prostoru, ale přes Novákovy betony puk neprocedil!
     
    02:27
    Lukáš Endál sice nejdříve ztratil puk, ale dokázal svou chybu napravit. Hrací předmět zavezl po pravém křídle dopředu a jeho zblokována rána protihráčem skončila v ochranné síti.
     
    02:08
    Hosté vyhráli další vhazování a drží se na dostřel gólmana Nováka. Havlíčkobrodská družina se dostala znovu pod tlak. Hraje se ve skvělém tempu.
     
    01:51
    René Kajaba přihrál přesně do jízdy Vojtěchu Šilhavému, jenž vypálil z mírného úhlu na levé straně, ale nenašel místo mezi Novákovými betony.
     
    01:41
    Domácí se vydali dopředu, ale nedokázali zakončit. Vpřed už se řítí znovu žlutozelená lavina.
     
    01:06
    Jan Kolařík vypálil z prostoru v levém kruhu a jeho dělovka mířila k přední tyčce, odkud ji vykopl do bezpečí gólman Novák. Valaši pokračují v náporu.
     
    00:46
    Vpřed se vydal i soubor z Kotliny, ale zastavilo ho postavení mimo hru.
     
    00:35
    Vsetín se usadil v útočném pásmu a hledal si prostor ke střele, ale havlíčkobrodská defenziva dobře pokryla prostor před gólmanem Novákem.
     
    00:11
    Havlíčkův Brod nedokázal dobře rozehrát, dlouhá a nepřesná nahrávka doklouzala přes všechny čáry jen na zakázané uvolnění.
     
    00:05
    Bruslaři vyhráli úvodní vhazování a mohou v klidu rozehrát ze svého pásma od brankáře Nováka. Na stadionu není slyšet vlastního slova.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou týmů už jsou na hrací ploše, můžeme začít!
     
    Fanoušci Havlíčkova Brodu roztáhli parádní celotribunové choreo s nápisem "TADY A TEĎ! ZA REBEL!".
     
    Kotlina je narvaná tak, jako už dlouho nebyla! Na led už naskakuje čtveřice delegovaných rozhodčích.
     
    Atmosféra je i nadále elektrizující! Vsetínští fanoušci jsou díky hlasitému a neustálému podporování v Kotlině jako doma.
     
    Fanoušci Vsetína doslova profandili celé rozbruslení. Kotlina je už teď hodně zaplněná, dá se očekávat na místní poměry nejvyšší návštěva v této sezoně.
     
    Atmosféra v Kotlině je naprosto úžasná. Mám obavy, že na našem komentátorském stanovišti opět takřka vůbec nebude slyšet hlasatele, proto se předem omlouvám za případné nepřesnosti.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – Kulhánek, T. Semrád, Duben "A", Lacina, Kříž, Vala, Bušek, M. Semrád – Přidal, Třetina "C", Endál – Teplý, Kozlík, Michálek – Chlubna, Ludvík, Kuchta – Navrátil, Szilva, Křížek

    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Hromada) – Jeník, Čech "A", Janáček, Ostrčil, Stuchlík, Mojžíš "C", Hryciow – Pokorný, Šilhavý, Vávra, Zúbek, Kolařík "A", Hrazdira, Finsterle, Čuřík, Vítek, Daněk, Hořanský, Kucharczyk

    Rozhodčí: Tomáš Veselý, Přemysl Skopal – Daniel Reich, Ondřej Polák.
     
    Vsetín vyhlásil jednoznačný útok na postup do WSM ligy a od začátku je to na jeho výkonech jasně vidět. V základní části prohráli Valaši pouze 3 zápasy a s přehledem ovládli moravskoslezskou skupinu Východ. Dopitova parta ve čtvrtfinále s přehledem odklidila z cesty Kopřivnici, po úvodním zaváhání na Lapači, které bylo úplně první v tomto soutěžním ročníku, dokázala skolit 3:1 na zápasy nepříjemný Hodonín a ve finále pokořila ostravskou Porubu (konečný stav série 3:0).
     
    Havlíčkův Brod se už před začátkem sezony netajil těmi nejvyššími ambicemi a od prvního zápasu si vedl výborně. Ovládl skupinu Střed a do osmifinále play-off tak šel z 1. příčky. Jako první se postavily Bruslařům do cesty houževnaté Řisuty a překvapivě vyhrály v Kotlině první duel, ale papírový favorit potom zvítězil 4x v řadě a slavil postup.

    Čtvrtfinále nabídlo nesmírně třaskavou a prestižní bitvu se Žďárem nad Sázavou, jež měla příchuť derby Vysočiny. Soubor z Kotliny nakonec po tuhém boji a velmi vyrovnaných zápasech dokázal silné Plameny uhasit. Semifinálovou řež svedli svěřenci kouče Kaňkovského s Moravskými Budějovicemi a i díky administrativní chybě soupeře postoupili po triumfu 3:0 na zápasy.
     
    Příjemný pondělní večer! Zimní stadion v Kotlině dnes čeká za poslední dvě sezony nejdůležitější zápas! V úvodním kole Kvalifikace o WSM ligu se střetnou domácí BK Havlíčkův Brod a VHK ROBE Vsetín. Utkání začíná v 18:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Třetina (Endál, Kulhánek), 62. Michálek (Duben, Endál) – 36. Kucharczyk (Čech, Mojžíš)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – Kulhánek, T. Semrád, Duben "A", Lacina, Kříž, Vala, Bušek, M. Semrád – Přidal, Třetina "C", Endál – Teplý, Kozlík, Michálek – Chlubna, Ludvík, Kuchta – Navrátil, Szilva, Křížek
    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Hromada) – Jeník, Čech "A", Janáček, Ostrčil, Stuchlík, Mojžíš "C", Hryciow – Pokorný, Šilhavý, Vávra, Zúbek, Kolařík "A", Hrazdira, Finsterle, Čuřík, Vítek, Daněk, Hořanský, Kucharczyk

    Rozhodčí: Tomáš Veselý, Přemysl Skopal – Daniel Reich, Ondřej Polák

    Diváci: 3038
    bahis siteleri