Dortmund – Hamburg 3:0 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Frankfurt 1:0 (kon.) | W. Brémy – Schalke 3:0 (kon.)
Hoffenheim – Bayern 1:0 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
1:0 (1:0)
Bayern Mnichov
Úterý 04.04.2017, 20:00 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Hoffenheim v souboji dvou celků z čela Bundesligy dokázal porazit v domácí WIRSOL Rhein-Neckar Areně vedoucí Bayern Mnichov. O osudu zápasu dvou odlišných poločasů rozhodla 21. minuta, ve které se krásnou střelou zpoza šestnáctky prosadil Andrej Kramarić. Brankář Sven Ulreich podržel Bayern během prvního poločasu dvěma skvělými zákroky, zatímco po přestávce se činil Oliver Baumann a udržel čisté konto. Konečný výsledek: Hoffenheim 1 Bayern Mnichov 0. (21:56:25)
    90+4. FOTO: Hráči Hoffenheimu v lize poprvé porazili Bayern!

     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+3. Baumann v závěru sebral gól Robertu Lewandowskimu!
     
    90+3
    Arjen Robben na levé straně rozehrál standardní situaci a po rozehrání na krátko přilétl na vzdálenější pravou tyč nádherný centr, který ve výskoku Mats Hummels sklepl pro Roberta Lewandowskiho! Polský útočník si zpracoval míč a uprostřed šestnáctky pálil z otočky přízemní střelou ke vzdálenější levé tyči, Oliver Baumann ale dokázal míč konečky prstů vytáhnout na rohový kop, který nic nepřinesl! Úžasný zákrok.
     
    90+2
    Xabi Alonso vzápětí pálil na levé straně hřiště a technickou střelou točil míč do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jeho následný pokus ovšem skončil nad bránou.
    90+1. Mats Hummels a jeho střela po netradičním přiťuknutí.
     
    90+1
    Mats Hummels si na pravé straně šestnáctky netypicky hlavou přiťukl míč a po jeho odrazu od země napřáhl k prudké střele, kterou Oliver Baumann skvělým zákrokem vyrazil!
     
    90+1
    Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 4 minuty.
     
    90
    Kevin Vogt odvedl na levé straně šestnáctky skvělou práci, když centr Bayernu z pravého křídla odvrátil hlavou na rohový kop. Arjen Robben poslal před bránu nebezpečný centr, který se točil směrem do brány a na vzdálenější levé tyči našel Artura Vidala, ten ovšem míč ve velké šanci promáchl!
     
    89
    Běží poslední dvě minuty utkání a na rozdíl od prvního poločasu se určitě ještě něco bude nastavovat. V zápase ale nedošlo k žádnému dlouhému přerušení. Vidím to na 3 minuty.
     
    88
    Arturo Vidal se vydal od plic vynadat hlavnímu rozhodčímu, který odpískal bývalému hráčovi Juventusu útočný faul. I kdyby ho ale neodpískal, tak přetažený centr Juana Bernata z levého křídla nedokázal zasáhnout a míč zamířil do území nikoho.
     
    87
    Mats Hummels skončil v šestnáctce na kolenou poté, co pohotově pálil z otočky směrem na bránu, míč ale trefil hruď probíhajícího Arjena Robbena a odrazil se do zámezí.
     
    86
    Andrej Kramarić se zamotal uprostřed útočné poloviny svého týmu do vlastních kliček a poté fauloval.
     
    85
    Franck Ribéry byl zřejmě hráčem, který na levé straně hřiště v blízkosti rohového praporku centroval od postranní čáry do šestnáctky, jeho následný pas byl ale odvrácen.
     
    84
    Většinu druhého poločasu se odehrává hra na polovině Hoffenheimu, na skóre se to ale zatím neprojevilo. Domácí navíc mohli po levé straně vyrazit do rychlého protiútoku, jenže neměli síly na přesnou kolmou přihrávku vpřed.
     
    83
    Arturo Vidal do pravé postranní čáry posílal na vzdálenější levou tyč přetažený centr, který byl pořádně nepřesný a nabral obrovskou rotaci, po kterém domácí vhazovali.
     
    82
    Kingsley Coman předvedl na pravé straně pokutového území úžasnou otočku a poté pěkný centr, jenže jeden z hráčů Hoffenheimu ho na přední tyči hlavou odvrátil.
     
    81
    Arjen Robben se snažil prodrat na pravé straně šestnáctky k míči, jenže ve své snaze neuspěl a brankář Oliver Baumann si pro něj rychle doběhl. Fanoušci ho odměnili potleskem.

    Tomáš Reiner

    Branky: 21. Kramarić

    Karty:   64. Lewandowski (BAY)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 5:8. Rohy: 7:9. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 17:11.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Süle, Vogt, Hübner – Toljan, Demirbay (62. Schwegler), Rudy (C) (75. Terrazzino), Zuber – Kramarić, Amiri – Wagner (62. Szalai).
    Náhradníci: Stolz – Bičakčić, Polanski, Schwegler, Uth, Terrazzino, Szalai.

    Bayern Mnichov: Ulreich – Rafinha, Javi Martínez, Hummels, Alaba (75. Bernat) – Alonso, Sanches (72. Ribéry) – Robben (C), Arturo Vidal, Coman – Lewandowski.
    Náhradníci: Starke – Lahm, Bernat, Götze, J. Boateng, Ribéry, Kimmich.

    Rozhodčí: Sascha Stegemann

    Diváci: 30150
    bahis siteleri