Buffalo – Montreal 2:1 (kon.) | Washington – NY Rangers 2:0 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Montreal Canadiens
Čtvrtek 06.04.2017, 01:30 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:46 Tomáš PLEKANEC - 2:1
     
    40:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    Paul Byron na pravém křídle po zavezení puku do pásma přenechal puk krátkou bekhendovou přihrávkou najíždějícímu Alexandrovi Radulovi, který krásným diagonálním pasem našel ve vzdálenějším levém kruhu pro vhazování TOMÁŠE PLEKANCE. Český útočník poté předvedl v rychlosti krásný bekhendový blafák a po ledě zasunul puk do prázdné brány – 2:1! Asistence: Alexandr Radulov a Paul Byron.
    31:35 Tyler ENNIS - 2:0
     
    31:35
    Sabres právě vstřelili branku!
    Evander Kane na levé straně zpoza brány přihrál před brankoviště, kde mezi kruhy pro vhazování zůstal puk pod nohama dvou hráčů Montrealu, kteří ho nedokázali dopravit do bezpečí, čehož TYLER ENNIS využil a po plácnutí do kotouče z místa zamířil do levého horního rohu brány – 2:0! Asistence: Evander Kane a Ryan O'Reilly.
    06:01 Rasmus RISTOLAINEN - 1:0
     
    06:01
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jack Eichel vytáhl puk z levého křídla kolmou přihrávkou na modrou čáru, kde si ho zpracoval a rozdal doprava na RASMUSE RISTOLAINENA, který měl dostatek času na to, aby zvedl hlavu a nádhernou diagonální střelou zamířil přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány, a je to 1:0! Asistence: Josh Gorges a Jack Eichel.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Ristolainen (Gorges, Eichel), 32. Ennis (E. Kane, R. O'Reilly) – 41. Plekanec (Radulov, Byron)


    Buffalo Sabres: Lehner (Ullmark) – Gorges (A), Ristolainen, D. Kulikov, Franson, Falk, Bogosian – E. Kane, R. O'Reilly (A), B. Gionta (C) – M. Foligno, Eichel, Reinhart – A. Nylander, Rodrigues, Ennis – Deslauriers, Girgensons, Moulson. Hlavní trenér: Dan Bylsma.
    Montreal Canadiens: Price (Lindgren) – Markov (A), Petry, Beaulieu, Jemelin, Davidson, Nestěrov – Pacioretty (C), Danault, Radulov – Byron, Plekanec (A), Gallagher – Galchenyuk, A. Shaw, Lehkonen – King, T. Mitchell, Flynn. Hlavní trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: Garrett Rank, Kelly Sutherland. Čároví: Shandor Alphonso, Devin Berg

    Diváci: 18815
    bahis siteleri