Buffalo – Montreal 2:1 (kon.) | Washington – NY Rangers 2:0 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Montreal Canadiens
Čtvrtek 06.04.2017, 01:30 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:18
    Corey Price naskočil na střídačku a hokejisté Montrealu to zkouší podle očekávání bez brankáře!
     
    50:11
    Rasmus Ristolainen dostal po šavlovačce před svou bránou dvě minuty za vysokou hůl. Montreal má šanci vyrovnat během první přesilové hry zápasu.
    42:09 Tyler Ennis mohl rychle odpovědět na Plekancův gól!
     
    42:09
    Tyler Ennis se řítil středem do samostatného úniku, Jeff Petry ho ale zezadu drobně přistrčil a Corey Price dokázal jeho následnou střelu z blízkosti zastavit mezi pravou rukou a tělem!
    40:46 Tomáš PLEKANEC - 2:1
     
    40:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    Paul Byron na pravém křídle po zavezení puku do pásma přenechal puk krátkou bekhendovou přihrávkou najíždějícímu Alexandrovi Radulovi, který krásným diagonálním pasem našel ve vzdálenějším levém kruhu pro vhazování TOMÁŠE PLEKANCE. Český útočník poté předvedl v rychlosti krásný bekhendový blafák a po ledě zasunul puk do prázdné brány – 2:1! Asistence: Alexandr Radulov a Paul Byron.
     
    38:13
    Evander Kane vyrazil po pravém křídle do přečíslení dva na jednoho a v blízkosti pravé tyče pálil těsně nad ledem z kruhu směrem ke vzdálenější levé tyči, Corey Price ale pravým betonem puk vyrazil! Další úžasný zákrok!
     
    36:25
    Evan Rodrigues si najel za obranu na krásnou kolmou přihrávku středem ledové plochy a v blízkosti pravé tyče mířil pod horní tyč, Corey Price ale vytáhl další senzační zákrok, když zřejmě levým ramenem nebo rukou dokázal puk vytáhnout nad! Obrovská šance Buffala Sabres.
    31:35 Tyler ENNIS - 2:0
     
    31:35
    Sabres právě vstřelili branku!
    Evander Kane na levé straně zpoza brány přihrál před brankoviště, kde mezi kruhy pro vhazování zůstal puk pod nohama dvou hráčů Montrealu, kteří ho nedokázali dopravit do bezpečí, čehož TYLER ENNIS využil a po plácnutí do kotouče z místa zamířil do levého horního rohu brány – 2:0! Asistence: Evander Kane a Ryan O'Reilly.
     
    30:00
    Nick Foligno pálil z levého křídla na přední tyč, Corey Price byl ale připraven a pravým betonem puk vyrazil! Šance střídá šanci. Dobrá pasáž hry!
     
    28:29
    Brendan Gallagher v levém kruhu pro vhazování napřáhl k jedovaté střele, která se od přední tyče odrazila do rohu ledové plochy! Další obrovská šance Montrealu, který chce vyrovnat.
     
    26:09
    Phillip Danault nabral dobrou rychlost a na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele zápěstím, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Robin Lehner ale puk pravým ramenem dokázal vyrazit mimo!
    21:13 Corey Price a jeho fantastický dvojitý zákrok betonem!
     
    21:13
    Sam Reinhart krásně vypálil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho táhlá střela zápěstím mířila přesně ke vzdálenější levé tyči, Corey Price ji ale parádně vyrazil pravým betonem, stejně jako následnou dorážku Ryana O'Riellyho! Spektakulární rozštěp a zákrok brankáře hostí!
     
    15:17
    Alexandr Radulov se řítil sám na bránu, jenže se u levé tyče ocitl ze střeleckého úhlu a po ledě se snažil puk do sítě zasunout o pravý beton ležícího Robina Lehnera! Brankář Buffala ale k sobě rychle sklepl betony, mezi kterými se ocitla pravá tyč jeho brány, ale především také puk!
     
    13:50
    Matt Moulson na levém křídle v rychlém sledu dvakrát vypálil z ostrého úhlu, obě jeho střely letící těsně nad ledem ale skončily na boční síti brány Montrealu! Brankář Corey Price bez práce.
    10:12 Dwight King nedokázal puk zasunout do prázdné brány!
     
    10:12
    Obrovská šance Montrealu! Paul Byron z levého křídla nahodil puk od hrazení na vzdálenější pravou tyč, kde se puk snažil zasunout do prázdné brány Dwight King, jenže jeho pokus po ledě podél brankové čáry zamířil ke vzdálenější levé tyči, od které se odrazil do hry!
     
    08:49
    Jack Eichel na opačné straně na pravé straně z ostrého úhlu mířil do bližšího pravého horního rohu brány, Corey Price ale levým ramenem puk vyrazil a poté s potížemi zmrazil v náručí!
     
    08:24
    Brendan Gallagher udělal na levém křídle nádherný oblouk a místo za bránu se vydal před brankoviště, kde se snažil bekhendem puk zasunout, jenže Robin Lehner puk vyrazil!
    06:01 Rasmus RISTOLAINEN - 1:0
     
    06:01
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jack Eichel vytáhl puk z levého křídla kolmou přihrávkou na modrou čáru, kde si ho zpracoval a rozdal doprava na RASMUSE RISTOLAINENA, který měl dostatek času na to, aby zvedl hlavu a nádhernou diagonální střelou zamířil přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány, a je to 1:0! Asistence: Josh Gorges a Jack Eichel.
     
    03:06
    Alexandr Radulov krásně vypálil z levého kruhu pro vhazování a jejich střela těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Robin Lehner puk ale levým betonem skvěle vyrazil mimo!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Ristolainen (Gorges, Eichel), 32. Ennis (E. Kane, R. O'Reilly) – 41. Plekanec (Radulov, Byron)


    Buffalo Sabres: Lehner (Ullmark) – Gorges (A), Ristolainen, D. Kulikov, Franson, Falk, Bogosian – E. Kane, R. O'Reilly (A), B. Gionta (C) – M. Foligno, Eichel, Reinhart – A. Nylander, Rodrigues, Ennis – Deslauriers, Girgensons, Moulson. Hlavní trenér: Dan Bylsma.
    Montreal Canadiens: Price (Lindgren) – Markov (A), Petry, Beaulieu, Jemelin, Davidson, Nestěrov – Pacioretty (C), Danault, Radulov – Byron, Plekanec (A), Gallagher – Galchenyuk, A. Shaw, Lehkonen – King, T. Mitchell, Flynn. Hlavní trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: Garrett Rank, Kelly Sutherland. Čároví: Shandor Alphonso, Devin Berg

    Diváci: 18815
    bahis siteleri