Belgie – Srbsko 2:9 (kon.) | Španělsko – Austrálie 3:5 (kon.) | Rumunsko – Island 0:2 (kon.)
konec
Španělsko
3:5 (1:2, 0:1, 2:2)
Austrálie
Čtvrtek 06.04.2017, 15:30 • Galati Arena, Galati • Mistrovství světa - II. A Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto zápasu je to vše, přeji Vám příjemný zbytek dne. (17:49:50)
     
    Nejlepší hráči zápasu

    Španělsko:
    Javier García-Arias
    Austrálie: Wehebe Darge.
     
    Střely na branku: 29 – 26.
     
    Je dobojováno! Australané vstupovali do třetí třetiny s dvougólovým náskokem, který brzy po přestávce navýšili zásluhou dvougólového Josefa Rezka. Španělsko se však ani za stavu 1:4 nevzdalo a ke konci zápas ještě zdramatizovalo, když na rozdíl jediné trefy postupně snížili Carbonell a Rubio. Na vyrovnání už ale nedošlo, v poslední minutě totiž trefil prázdnou branku Taylor a upravil skóre na konečných 5:3 pro Austrálii.

    Španělé, kteří na tomto šampionátu v minulém roce obsadili výtečné druhé místo, tedy v Galati prohráli i svůj třetí zápas a ve zbývající části turnaje je čeká hodně nelehká práce, aby zabránili nečekanému sestupu. K tomu budou potřebovat získat minimálně čtyři body ze zápasů se Srbskem a Islandem.

    Naopak Australané mají mnohem příjemnější starosti, po Srbsku a Islandu zvítězili i nad Španěly a minimálně do večera se dostali na první příčku před domácí Rumunsko, se kterým si to ve zbytku turnaje rozdají o nečekaný postup.
     
    Konec zápasu.
    59:20 Beau TAYLOR - 3:5
     
    59:20
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Risk bez gólmana se Španělsku ale nevyplatil. Ke kotouči se dostal BEAU TAYLOR a ještě z vlastního obranného pásma zamířil přesně do nikým nehlídané klece. Bez asistence.
     
    59:05
    García odchází na střídačku, Španělsko to ještě zkusí v šesti hráčích v poli!
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
    58:30 Oriol RUBIO - 3:4
     
    58:30
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    V samotném závěru zápasu to bude ještě pořádné drama! Španělé využívají svou třetí přesilovku a dostávají se na dostřel! Betrán vypálil od modré čáry, kotouč byl vzápětí několikrát tečován a skončil až vedle branky, kde byl ORIOL RUBIO a z úhlu poslal puk za bezmocného Kimlina. Asistence: Guillermo Betrán, Carlos Quevedo.
     
    57:54
    Beau Taylor měl na své hokejce definitivní rozhodnutí, když pláchl úplně všem ostatním hokejistům, ale García jej v úniku vychytal.
     
    57:09
    Australané se teď určitě orosili, když viděl, jak kotouč z jejich hokejek letí z obranného pásma mimo hřiště. Sudí ale viděli teč, a tak se vylučovat nebude.
     
    56:57
    No a pozor! Jack Carpenter v rohu hřiště přišpendlil na mantinel Patricia Fuentese a příští chvíle bude sledovat z trestné lavice, kam byl poslán za vražení.
     
    56:12
    Španělům teď čas utíká hodně rychle. Austrálii naopak stačí vyhazovat puky do bezpečí a bránit prostor u své obranné modré čáry.
     
    55:44
    Pablo Puyuelo vystřelil přes ležícího protihráče z delší vzdálenosti, jenže Kimlin lehce zasáhl pravým betonem.
     
    54:41
    Cameron Todd se po nezdařilé přihrávce ještě jednou dostal ke sraženému kotouči, ovšem García jeho pokus z nadějné pozice zastavil.
     
    54:16
    Gastón González vystřelil švihem z vrcholku pravého kruhu, místo sítě v brance se však rozvlnila jen ta ochranná, jež lemuje prostor okolo Kimlinovy svatyně.
     
    53:46
    Nepřesná střela zpoza pravého kruhu se odrazila od mantinelu, od něhož se puk odrazil mimo útočné pásmo španělského týmu.
     
    52:49
    Australané teď zřejmě budou čelit velkému španělskému tlaku, dvoubrankový náskok jim sedm minut před koncem vítězství ještě rozhodně nezaručuje.
     
    52:24
    Josef Rezek stál na levém křídle a měl před sebou odkrytou část branky, kterou ale bohužel pro Australany netrefil.
     
    51:57
    Oriol Rubio si nabruslil na pozici pravého křídla, odkud však nenasměroval kotouč tak, aby nějak ohrozil australskou klec.
    50:59 Alejandro CARBONELL - 2:4
     
    50:59
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    O pár sekund později už se ale skóre mění! A to k radosti španělského týmu, kteří snižuje na 2:4 a ještě živí naději na nějaký ten bodový zisk. ALEJANDRO CARBONELL měl po Bertránově přihrávce spoustu času a prostoru v prostoru mezi modrou čarou a pravým kruhem a nechytatelnou střelou zápěstím rozvlnil síť za Kimlinovými zády. Asistence: Guillermo Bertrán, Carlos Quevedo.
     
    50:27
    Zatím se tak ale neděje, kotouč je za brankou Ignacia Garcíi, odkud australské brance nebezpečí vskutku nehrozí.
     
    50:00
    Španělsko už je v plném počtu a nyní má možnost snížit ve vlastní přesilové hře.
     
    49:36
    Jorge Vea upaloval za volným pukem a rychle se blížil Kimlinovi, před kterým zatáhl za záchranou brzdu William Cliff a vysloužil si menší trest za hákování.
     
    49:09
    Puk opustil hrací plochu a rozhodčím nezbylo nic jiného, než přerušit hru. Vhazovat se bude po levici španělského gólmana.
     
    48:43
    Pěkná australská souhra gólem neskončila, jeden z hráčů po přihrávce skrz brankoviště zakončil pohotovou ranou jen do výstroje Garcíi.
     
    48:00
    Vyloučení v týmu Španělsko (Juan Brabo – 2 min., sekání).
     
    47:21
    Hra se rychle obrátila na opačný konec hřiště, kde neúspěšně pálil Oriol Rubio a navíc inkasoval tvrdý hit od zpevněného protihráče.
     
    47:04
    Dlouhovlasý Kieren Webster při samostatné akci nevymýšlel nic složitého, po přejezdu přes modrou čáru vystřelil švihem a přinutil Garcíu předvést spíše jen rutinní zákrok.
     
    46:36
    Paul Cerda si sjížděl k levé tyči pro přihrávku do gólové šance. Kotouč ale vůbec netrefil a Kimlin si mohl oddechnout.
     
    46:01
    Quevedo vypálil od modré nepřesně. Následně byla hra dvakrát přerušena, naposledy pro ofsajd Australanů.
     
    45:34
    Kimlin musel dávat hodně velký pozor, poté, co přes jeho hokejku prošla Brabova střílená přihrávka ze zadního mantinelu. Naštěstí pro něj však u brankoviště nebyl žádný ze Španělů, který by mohl zakončovat.
     
    44:49
    Thomas Powell jenom tak nahodil zpoza modré čáry a odjel společně se svými spoluhráči na střídačku. Dá se předpokládat, že Australané budou ve zbývajících minutách hrát velmi jednoduše.
     
    44:04
    Pablo Puyuelo dostal přihrávku k pravému mantinelu, v útočném pásmu ale byl úplně sám a bekhendovou střelou branku netrefil.
     
    43:12
    Španělé se ve třetí třetiny zatím pouze brání, Anthony Kimlin je v australské brance naprosto bez práce.
     
    41:30
    Další český rodák Richard Tesarik mohl přidat pátý gól z úniku, poslední vracející se španělský obránce mu ale v pádu znemožnil zakončit tak, jak si jistě představoval.
    40:24 Josef REZEK - 1:4
     
    40:24
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Hrozivý start třetí třetiny pro Španěly, kteří ztrácí už tři branky! Malloy přihrál z levé strany na modrou čáru JOSEFU REZKOVI, který udělal pár kroků vpřed a z levého kruhu zakončil do horní části branky mimo dosah španělského gólmana. Asistence: Robert Malloy, Lliam Webster.
     
    40:23
    Oba týmy v plném počtu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku po 2. třetině: 16 – 17.
     
    Druhá třetina zápasu mezi Španělskem a Austrálií už je rovněž minulostí. Hrstka fanoušků v Galati Aréně v ní viděla jednu jedinou branku, o kterou se v čase 21:59 zasloužil australský obránce Paul Baranzelli. Jeho tým tak po čtyřiceti minutách vede 3:1 a Španělé budou mít po druhé pauze co dělat, aby odvrátili hrozící třetí porážku v řadě!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    Zakončení ale paradoxně přišlo na druhé straně, kde v úniku zakončoval Puyuelo, ale branku Australanů v poslední možný moment minul.
     
    39:50
    Deset sekund před koncem druhé části tu máme ještě jedno zakázané uvolnění a vhazování po pravé ruce Ignacia Garcíi.
     
    39:16
    Rychlý protiútok Španělů zakončil po přihrávce z pravé strany Jorge Vea, ovšem Kimlinova svatyně zůstala nedobyta.
     
    39:00
    Poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:54
    Beau Taylor se zničeho nic ocitl za všemi španělskými obránci na hranici brankoviště, ze kterého sice vystřelil, ale puk se s přispěním brankáře vydal vysoko nad horní tyč.
     
    38:23
    Vyloučení v týmu Španělsko (Guillermo Betrán – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Austrálie (Mitch Humphries – 2 min., hrubost).
     
    38:18
    Puyuelo vytlačil Humphriese ze střelecké pozice ke krátkému mantinelu, odkud ještě přišla přihrávka na modrou i střela, se kterou si však García věděl rady.
     
    37:47
    Lliam Webster se po ztrátě kotouče rychle vrátil a ještě u obranné modré čáry jej získal zpět. Následovalo australské nahození do útočného pásma, kde García raději zvolil přerušení hry.
     
    36:57
    Po nahození od Powella z pravého křídla bez přípravy pálil William Cliff, ovšem García proto jeho golfáku zasahovat nemusel.
     
    36:08
    Mitch Humpries byl v momentě přihrávky na jeho osobu už v hodně těžké pozici a z minusového úhlu Garcíu nepřekvpil.
     
    35:28
    Poslední tři minuty je puk především na hokejkách Španělů, kteří se však hodně těžce dostávají alespoň přes červenou čáru.
     
    34:52
    Austrálie v plném počtu.
     
    34:14
    Guillermo Betrán nezachytil přihrávku na modrou čáru a vrací se až za vlastní branku. Tato přesilovka zatím rozhodně nepatří mezi ty vydařené.
     
    33:46
    Zakázané uvolnění při vlastní přesilovce nikdy nepotěší, Australané tak mohou šetřit další sekundy po buly před Garcíou.
     
    33:31
    Dvě brzké vyhození ze strany Australanů zkrátili přesilovku Španělska o několik desítek sekund.
     
    32:52
    Vyloučení v týmu Austrálie (Brian Funes – 2 min., hákování).
     
    32:16
    Španělé v posledních minutách nejsou nebezpeční, nyní špatně rozehráli a provinili se nevynuceným icingem.
     
    31:46
    Teď už španělský gólman musel zasahovat, když u své pravé tyče zastavil střelecký pokus Thomase Powella.
     
    31:25
    Woodman si na pravém křídle netroufl na střelu a jel se schovat za Garcíovu klec, kde už o kotouč ale přišel.
     
    30:29
    Carbonell dostal přihrávku do ideální střelecké pozice v mezikruží, avšak jeden z Australanů jeho střelu švihem na poslední chvíli zablokoval.
     
    29:49
    Miettinen doslova protlačil svou přihrávku zpět k modré čáře, ze které to zkusil Carpenter, ovšem García na střelu dobře viděl a schoval puk ve výstroji.
     
    28:42
    To teď částečně změnil Richard Tesarik, který se elegantní stahovačkou zbavil obránce, jenže poslední překážku jménem Ignacio García už nepokořil.
     
    28:21
    Sledujeme hodně neurovnanou pasáž zápasu, oba týmy se velmi často střídají v držení kotouče, ale v útočném pásmu moc nebezpečné nejsou.
     
    27:35
    Španělé jsou střelecky výrazně aktivnější, na branku soupeře vyslali už 15 střel, nicméně to na jejich dvoubrankovém manku nic nemění.
     
    27:05
    Wehebe Darge si počkal na dlouho avizovanou přihrávku z levého křídla, jenomže z předbrankového prostoru nastavenou holí nepřesměroval puk směrem mezi tři tyče.
     
    26:41
    Icing Australanů posouvá hru do jejich obranného pásma .
     
    26:20
    Jeden ze Španělů zůstal po souboji mimo hlavní dění ležet na ledové ploše. Rozhodčí zákrok od Malloye ale neviděli a pokračovat se tak bude v plném počtu.
     
    25:54
    Javier García-Arias byl při snaze vystřelit odhozen k zadnímu mantinelu, kde španělský útočník zalehl puk a donutil sudího přerušit hru.
     
    25:20
    Austrálie v plném počtu.
     
    25:15
    Australané se osvobozují a mizí na střídačku. U kotouče ale jsou opět hráči Španělska.
     
    24:51
    A znovu střela od modré čáry, která byla jednom z obětavých Australanů včasně zablokovaná.
     
    24:17
    K brance Kimlina neprošel ani pokus Boronata a Španělé vzápětí přišli o útočné pásmo.
     
    23:48
    Juan Brabo před levým kruhem naznačil střelu a vypálil až napodruhé. To ale trefil jen blokujícího soupeře.
     
    23:20
    Vyloučení v týmu Austrálie (Robert Malloy – 2 min., vražení na hrazení).
    21:59 Paul BARANZELLI - 1:3
     
    21:59
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Přesilová hra končí gólem a Australané tak poprvé vedou dvoubrankovým rozdílem! PAUL BARANZELLI si u modré čáry vyměnil puk s Dargem a prudkou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Wehebe Darge, Thomas Powell.
     
    21:21
    Vyloučení v týmu Španělsko (Marc Paul – 2 min., podražení).
     
    21:03
    Kimlin skočil po volném kotouči a u levé tyče raději přerušil hru.
     
    20:32
    Španělé vysunuli napadání prakticky až k soupeřově bráně, jenomže kotouč i přes velkou snahu nezískali.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku po 1. třetině: 13 – 7.
     
    Je za námi úvodních dvacet minut. Španělé nevstoupili vůbec dobře ani do svého třetího zápasu na šampionátu, když inkasovali dva góly z prvních dvou střel na Garcíovu branku. Mezi tyto dvě australské trefy se ale vmísil i jeden zásah Španělů, za které se v páté minutě v přesilové hře prosadil Alejandro Carbonell.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:38
    Španělé se vymanili z obranného sevření, jenže z rodícího se protiútoku nezahrozili. Boronat doslova odevzdal puk na hokejku předním stojícího protihráče.
     
    19:00
    Poslední minuta první třetiny.
     
    18:34
    Ani jednomu z týmů se v posledních třech případech nepovedlo rozjet útočnou akci, do hry se tak dostávají jen rozehrávající obránci.
     
    17:38
    Ten po rychlé střele po vhazování zasahovat nemusel. Na druhém konci hřiště se naopak kotouče dotkl García, který raději pokryl nahození ze středního pásma.
     
    17:21
    Zakázané uvolnění Australanů stěhuje kotouč i všechny hráče před branku, kterou v první třetině hájí Anthony Kimlin.
     
    16:52
    Lliam Webster získal kotouč v útočném pásmu a z otočky ho ihned posílal směrem na branku, před kterou byl zcela zapomenutý Kieren Webster, ovšem tomu se u brankoviště nepovedlo vymíchat Garcíu a případně zasunout puk do sítě.
     
    16:08
    Cerda už byl zahnán mimo ideální střelecký prostor a zpoza branky už jenom tak nahazoval do ohně, kde však neměl žádného spoluhráče ve španělském dresu.
     
    15:26
    Oriol Rubio nabral na pravé straně slušnou rychlost, díky které se protlačil před Carpentera, ale z úhlu recept na brankáře Kimlina nenašel.
     
    14:33
    Solorzano trochu zazdil přečíslení tři na dva, Lliam Webster ho natlačil k zadnímu mantinelu a z něj neúspěšně hledal někoho u brankoviště.
     
    14:12
    Z Dargeho přihrávky na modrou čáru resultovala okamžitá střela z dálky, ale ta zaplula přímo dl Garcíovy přichystané lapačky.
     
    13:28
    Austrálie v plném počtu.
     
    13:23
    Až nyní se Španělé dostali k přesilovkové kombinaci, ovšem ani jedna ze dvou střel si cestičku za záda Kimlina nenašla.
     
    12:50
    A opět se Betrán vrací až za vlastní klec. Na druhé straně je Kimlin víceméně bez práce.
     
    12:05
    Australané se ve čtyřech zatím snadno brání, nyní odpálili kotouč až k brance Garcíi.
     
    11:28
    Vyloučení v týmu Austrálie (Lliam Webster – 2 min., držení protihráče).
     
    11:11
    Australané se na delší dobu usadili v útočné třetině, o kterou po zablokované střele od modré čáry ale zase přišli.
     
    10:12
    Přečíslení tři na dva vyřešil ze španělského pohledu Patricio Fuentes, jenž ale marně hledal skulinku u bližší tyče.
     
    09:34
    Podobný moment také na druhé straně, kde si Kimlin schoval do lapačky zakončení Gastóna Gonzáleze.
     
    09:18
    Španělský strážce branky se pomalu začíná rozehřívat, nyní si pohlídal střelu z ostrého úhlu v podání Carbonella.
     
    08:50
    Lindsay dlouhou přihrávkou poslal do rychlého útoku Todda, jehož střelu z levého kruhu ale García betonem vyrazil do ochranné sítě.
     
    07:25
    Další akci protinožců zastavil odpískaný ofsajd.
    06:52 Beau TAYLOR - 1:2
     
    06:52
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Druhý kloudnější útok Australanů opět končí gólem! Wehebe Darge převzal u útočné čáry přihrávku od BEAU TAYLORA, kterému později kotouč vrátil do pravého kruhu a hráč s číslem dvanáct střelou z bezprostřední vzdálenosti propálil zatím nikterak jistého gólmana Španělska. Asistence: Wehebe Darge, Jack Carpenter.
     
    05:59
    Jeden z Australanů zasáhl puk vysokou holí, hra se proto přerušila a nařizuje se buly po pravici Kimlina.
     
    05:47
    Španělsko se po inkasované brance rychle oklepalo a i díky nedávné přesilovce momentálně stále kontroluje kotouč.
    04:31 Alejandro CARBONELL - 1:1
     
    04:31
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Španělé nabídnutou přesilovku přeci jenom využívají! Quevedo nabil Betránovi, jehož tvrdá nepřesná střela se od zadního mantinelu odrazila zpět před branku, kde byl jako první ALEJANDRO CARBONELL a jednoduchou dorážkou do odkryté klece překonal Kimlina. Asistence: Guillermo Betrán, Carlos Quevedo.
     
    03:36
    Další Kimlinův zákrok už tak jistý nebyl, po střele z pravého křídla se kotouč ocitl za jeho zády, ale za brankovou čáru nedoklouzal kvůli výbornému obrannému zákroku Baranzelliho!
     
    03:03
    Brabo roztáhl španělskou kombinaci k levému kruhu, odkud sice přilétla střela, ale s tou si Anthony Kimlin poradil.
     
    02:36
    Vyloučení v týmu Austrálie (Kai Miettinen – 2 min., hákování).
     
    01:50
    Kotouč vyletěl na jednu ze střídaček, hra je přerušena a pokračovat bude vhazováním ve středovém kruhu.
    00:44 Josef Rezek - 0:1
     
    00:44
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Tak to je výtečný start pro Australany! Autorem první branky je JOSEF REZEK, který po neúspěšném protiútoku Oriola Boronata vystartoval po pravé straně a střelou švihem překonal zkoprnělého Garcíu. Asistence: Lliam Webster.
     
    00:10
    Úvodní vhazování pro sebe získali Australané, kteří nastupují v bílých, zatímco Španělé v kompletně černých dresech.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Španělsko: I. García (Barbo) – Baldris, A. García, Brabo, G. Betrán (A), Vea, Paul – Solorzano, Fuentes (A), Boronat – Rubio, Carbonell, Quevedo – Puyuelo (C), Muñoz, González – Pantoja, Cerda, García-Arias.

    Austrálie: Kimlin (Smart) – Malloy (A), Woodman (C), Baranzelli, Lindsay, Carpenter, Taylor – L. Webster, Darge, Rezek – Cliff, Todd, Powell (A) – Wong, Tesarik, Humphries – Miettinen, Funes, K. Webster – Nadin.

    Rozhodčí: Sterkens (NED) – Losneslokken (NOR), Jefremov (KAZ).
     
    Vzájemné zápasy

    Naposledy se oba celky potkaly před dvěma lety na Islandu, kde Španělé nad Australany jasně zvítězili 6:1 a poslali je do nižší divize. V roce 2013 však byly karty obrácené, když Australané na Mistrovství světa v Chorvatsku porazili Španěly 4:1.

    13.04.2015 Španělsko – Austrálie 6:1
    20.04.2013 Austrálie – Španělsko 4:1.
     
    Austrálie

    Australané do Rumunska necestovali s těmi největšími ambicemi, před dvěma lety z této divize totiž sestoupili do kvalitativně slabší kategorie. Z té se však v nejkratší možné době vrátili, když v Mexiku zvítězili ve všech pěti zápasech.

    V prvních dvou zápasech se Austrálii, za kterou hrají také dva čeští rodáci, nadmíru dařilo. V prvním zápase si to ve velkém boji rozdali se Srby, proti kterým v základní hrací době vedli i prohrávali a nakonec získali dva body za výhru 4:3 v prodloužení. O pár desítek hodin později Australané udolali v poměru 3:2 také Island a v šestičlenné tabulce se s pěti body posunuli na druhé místo za zatím stoprocentní Rumuny.

    Nejproduktivnější hráči:
    • J. Rezek – 3 body (2+1)
    • T. Powell – 3 body (1+2)
    • W. Darge – 2 body (2+0).
     
    Španělsko

    Reprezentace z Pyrenejského poloostrova v roce 2013 spadla do II.B divize, hned vzápětí se ale vrátila a v minulém ročníku se dokonce umístila na druhém místě, když nestačila pouze na postupující Nizozemsko.

    Letos to však vypadá, že Španělé budou mít opačné starosti, které rozhodně tak příjemné nejsou. V první hrací den totiž překvapivě prohráli s Islandem a toto zaváhání nenapravili ani v úterý, kdy poměrně jasně nestačili ani na Belgičany. Ti přitom den předtím dostali debakl od prvních Rumunů. Španělům tak v tabulce patří poslední a sestupové šesté místo, z něhož ztrácí na páté Srby jeden bod.

    Nejproduktivnější hráči:
    • I. Solorzano – 2 body (1+1)
    • O. Boronat – 2 body (0+2)
    • J. Brabo – 1 bod (1+0).
     
    Všem hokejovým fanouškům přeji příjemné čtvrteční odpoledne při sledování textového přenosu ze zápasu Mistrovství světa divize II.A. Od patnácti hodin a třiceti minut se společně zaměříme na utkání mezi výběry Španělska a Austrálie!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 5. Carbonell (G. Betrán, Quevedo), 51. Carbonell (G. Betrán, Quevedo), 59. Rubio (G. Betrán, Quevedo) – 1. Rezek (L. Webster), 7. Taylor (Darge, Carpenter), 22. Baranzelli (Darge, Powell), 41. Rezek (Malloy, L. Webster), 60. Taylor


    Španělsko: I. García (Barbo) – Baldris, A. García, Brabo, G. Betrán (A), Vea, Paul – Solorzano, Fuentes (A), Boronat – Rubio, Carbonell, Quevedo – Puyuelo (C), Muñoz, González – Pantoja, Cerda, García-Arias.
    Austrálie: Kimlin (Smart) – Malloy (A), Woodman (C), Baranzelli, Lindsay, Carpenter, Taylor – L. Webster, Darge, Rezek – Cliff, Todd, Powell (A) – Wong, Tesarik, Humphries – Miettinen, Funes, K. Webster – Nadin.

    Rozhodčí: Sterkens (NED) – Losneslokken (NOR), Jefremov (KAZ)

    Diváci: 300
    bahis siteleri