Belgie – Srbsko 2:9 (kon.) | Španělsko – Austrálie 3:5 (kon.) | Rumunsko – Island 0:2 (kon.)
konec
Španělsko
3:5 (1:2, 0:1, 2:2)
Austrálie
Čtvrtek 06.04.2017, 15:30 • Galati Arena, Galati • Mistrovství světa - II. A Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Beau TAYLOR - 3:5
     
    59:20
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Risk bez gólmana se Španělsku ale nevyplatil. Ke kotouči se dostal BEAU TAYLOR a ještě z vlastního obranného pásma zamířil přesně do nikým nehlídané klece. Bez asistence.
     
    59:05
    García odchází na střídačku, Španělsko to ještě zkusí v šesti hráčích v poli!
    58:30 Oriol RUBIO - 3:4
     
    58:30
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    V samotném závěru zápasu to bude ještě pořádné drama! Španělé využívají svou třetí přesilovku a dostávají se na dostřel! Betrán vypálil od modré čáry, kotouč byl vzápětí několikrát tečován a skončil až vedle branky, kde byl ORIOL RUBIO a z úhlu poslal puk za bezmocného Kimlina. Asistence: Guillermo Betrán, Carlos Quevedo.
     
    57:54
    Beau Taylor měl na své hokejce definitivní rozhodnutí, když pláchl úplně všem ostatním hokejistům, ale García jej v úniku vychytal.
     
    56:57
    No a pozor! Jack Carpenter v rohu hřiště přišpendlil na mantinel Patricia Fuentese a příští chvíle bude sledovat z trestné lavice, kam byl poslán za vražení.
    50:59 Alejandro CARBONELL - 2:4
     
    50:59
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    O pár sekund později už se ale skóre mění! A to k radosti španělského týmu, kteří snižuje na 2:4 a ještě živí naději na nějaký ten bodový zisk. ALEJANDRO CARBONELL měl po Bertránově přihrávce spoustu času a prostoru v prostoru mezi modrou čarou a pravým kruhem a nechytatelnou střelou zápěstím rozvlnil síť za Kimlinovými zády. Asistence: Guillermo Bertrán, Carlos Quevedo.
     
    49:36
    Jorge Vea upaloval za volným pukem a rychle se blížil Kimlinovi, před kterým zatáhl za záchranou brzdu William Cliff a vysloužil si menší trest za hákování.
     
    48:00
    Vyloučení v týmu Španělsko (Juan Brabo – 2 min., sekání).
    40:24 Josef REZEK - 1:4
     
    40:24
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Hrozivý start třetí třetiny pro Španěly, kteří ztrácí už tři branky! Malloy přihrál z levé strany na modrou čáru JOSEFU REZKOVI, který udělal pár kroků vpřed a z levého kruhu zakončil do horní části branky mimo dosah španělského gólmana. Asistence: Robert Malloy, Lliam Webster.
     
    38:23
    Vyloučení v týmu Španělsko (Guillermo Betrán – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Austrálie (Mitch Humphries – 2 min., hrubost).
     
    32:52
    Vyloučení v týmu Austrálie (Brian Funes – 2 min., hákování).
     
    23:20
    Vyloučení v týmu Austrálie (Robert Malloy – 2 min., vražení na hrazení).
    21:59 Paul BARANZELLI - 1:3
     
    21:59
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Přesilová hra končí gólem a Australané tak poprvé vedou dvoubrankovým rozdílem! PAUL BARANZELLI si u modré čáry vyměnil puk s Dargem a prudkou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Wehebe Darge, Thomas Powell.
     
    21:21
    Vyloučení v týmu Španělsko (Marc Paul – 2 min., podražení).
     
    16:52
    Lliam Webster získal kotouč v útočném pásmu a z otočky ho ihned posílal směrem na branku, před kterou byl zcela zapomenutý Kieren Webster, ovšem tomu se u brankoviště nepovedlo vymíchat Garcíu a případně zasunout puk do sítě.
     
    11:28
    Vyloučení v týmu Austrálie (Lliam Webster – 2 min., držení protihráče).
    06:52 Beau TAYLOR - 1:2
     
    06:52
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Druhý kloudnější útok Australanů opět končí gólem! Wehebe Darge převzal u útočné čáry přihrávku od BEAU TAYLORA, kterému později kotouč vrátil do pravého kruhu a hráč s číslem dvanáct střelou z bezprostřední vzdálenosti propálil zatím nikterak jistého gólmana Španělska. Asistence: Wehebe Darge, Jack Carpenter.
    04:31 Alejandro CARBONELL - 1:1
     
    04:31
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Španělé nabídnutou přesilovku přeci jenom využívají! Quevedo nabil Betránovi, jehož tvrdá nepřesná střela se od zadního mantinelu odrazila zpět před branku, kde byl jako první ALEJANDRO CARBONELL a jednoduchou dorážkou do odkryté klece překonal Kimlina. Asistence: Guillermo Betrán, Carlos Quevedo.
     
    03:36
    Další Kimlinův zákrok už tak jistý nebyl, po střele z pravého křídla se kotouč ocitl za jeho zády, ale za brankovou čáru nedoklouzal kvůli výbornému obrannému zákroku Baranzelliho!
     
    02:36
    Vyloučení v týmu Austrálie (Kai Miettinen – 2 min., hákování).
    00:44 Josef Rezek - 0:1
     
    00:44
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Tak to je výtečný start pro Australany! Autorem první branky je JOSEF REZEK, který po neúspěšném protiútoku Oriola Boronata vystartoval po pravé straně a střelou švihem překonal zkoprnělého Garcíu. Asistence: Lliam Webster.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 5. Carbonell (G. Betrán, Quevedo), 51. Carbonell (G. Betrán, Quevedo), 59. Rubio (G. Betrán, Quevedo) – 1. Rezek (L. Webster), 7. Taylor (Darge, Carpenter), 22. Baranzelli (Darge, Powell), 41. Rezek (Malloy, L. Webster), 60. Taylor


    Španělsko: I. García (Barbo) – Baldris, A. García, Brabo, G. Betrán (A), Vea, Paul – Solorzano, Fuentes (A), Boronat – Rubio, Carbonell, Quevedo – Puyuelo (C), Muñoz, González – Pantoja, Cerda, García-Arias.
    Austrálie: Kimlin (Smart) – Malloy (A), Woodman (C), Baranzelli, Lindsay, Carpenter, Taylor – L. Webster, Darge, Rezek – Cliff, Todd, Powell (A) – Wong, Tesarik, Humphries – Miettinen, Funes, K. Webster – Nadin.

    Rozhodčí: Sterkens (NED) – Losneslokken (NOR), Jefremov (KAZ)

    Diváci: 300
    bahis siteleri