Dunajská Streda – Slovan Bratislava 1:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Michalovce 1:2 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:2 (0:1)
MFK Zemplín Michalovce
sk Sobota 08.04.2017, 17:00Niké liga • 26. kolo
     
    Zlaté Moravce môžu dnešný zápas poriadne ľutovať. V zápase mali prevahu a po inkasovanom góle dlho neúspešne dobýjali bránu súpera. Napokon sa im to podarilo a osem minút pred koncom vyrovnal Tihomir Kostadinov. Následne mali domáci dve šance na strelenie rozhodujúceho gólu, no ten v nadstavenom čase prišiel do ich brány. Domáci nezvládli situáciu vo vlastnej šestnástke a hrdinom zápasu sa stal striedajúci žolík Milan Šimčák. Michalovce tak vyhrali 1:2 a ešte viac sa odpútali od svojho dnešného súpera. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný deň. (18:58:01)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Domáci futbalisti to ešte skúsili, no ich snaha sa končí len odkopom od brány Patrika Maceja. Po jeho odkope sa zrejme dnešný zápas definitívne skončí.
     
    90+1
    Michalovce dali gól!
    Dnešný zápas predsa len bude mať víťaza. Domáci obrancovia totiž nezvládli situáciu po vhadzovaní. Vo vlastnej šestnástke boli v početnom oslabení a Michalovčania to využili Lopta sa aj so šťastím odrazila na nohu MILANA ŠIMČÁKA a ten prekonáva Pavla Kováča.
     
    90
    Martin Koscelník sa dostal k hlavičke po centri z pravej strany. Jeho pokus ale mieril niekoľko decimetrov vedľa domácej brány. V dnešnom dueli sa budú nadstavovať dve minúty.
     
    89
    Martin Koscelník teraz centroval z ľavej strany. Jeho pas nebol príliš vydarený, no napriek tomu skončil na vrchnej časti brvna domácej brány.
     
    88
    Tréner hostí využíva aj svoje posledné striedanie v dnešnom dueli. Z ihriska už ide dole Jozef-Šimon Turik a na jeho miesto prichádza Stanislav Danko.
     
    87
    Až v záverečnej päťminútovke hlavný rozhodca Marek Mastiš vyťahuje prvú žltú kartu. Jej adresátom je po faule v strede poľa domáci stopér Michal Pintér.
     
    86
    Tihomir Kostadinov je pri streleckej chuti, no teraz mal výrazne náročnejšiu pozíciu ako pred niekoľkými minútami. Jeho strelecký pokus minul bránu hostí.
     
    85
    Domáci futbalisti mali po rohovom kope ďalšiu dobrú gólovú príležitosť. Do zakončenia sa dostal Michal Pintér, ale jeho pohotové zakončenie nohou mierilo tesne vedľa brány.
     
    84
    Domáci mali následne možnosť dostať sa aj do vedenia, ale striedajúci Privat Yao príliš dlho váhal s koncovkou. Nasledovať tak bude aspoň rohový kop.
     
    83
    Zlaté Moravce dali gól!
    Tak domácim futbalistom sa predsa len podarilo vyrovnať skóre zápasu. Mateus De Oliveira Silva predviedol krásnu akciu, kolmou prihrávkou poslal do šance TIHOMIRA KOSTADINOVA a ten pravačkou prestrelil brankára Maceja.
     
    82
    Domácim nevyšla snaha ani po dlhom vhadzovaní do šestnástky súpera. Jozef-Šimon Turik sa snažil založiť rýchly brejk, no dobre sa vrátil Ondřej Machuča.
     
    81
    Ondřej Machuča sa teraz previnil voči pravidlám nedovoleným zákrokom v strede poľa. Pri lopte sú tak hostia, ktorí zbierajú každú sekundičku.
     
    80
    Zlatým Moravciam sa čas na vyrovnanie kráti. V jarnej časti sezóny ešte nevyhrali a zrejme sa im to nepodarí ani dnes. Navyše, hrajú bez kapitána Petra Orávika, ktorý striedal zrejme pre zdravotné problémy.
     
    79
    Po rohovom kope sa dostal do zakončenia Tihomir Kostadinov. Jeho pokus bol zblokovaný, no ani z ďalšieho rohového kopu sa domácim nepodarilo vyrovnať.
     
    78
    Teraz sa hra odvíjala na oboch stranách. Najskôr nepresne pálil striedajúci Martin Koscelník a následne na polovici Michaloviec vybojoval rohový kop Erik Ujlaky.
     
    77
    Tak toto je pomerne veľké zaváhanie na jednej i druhej strane. Domáci futbalisti mali výhodu priameho kopu, Michalovčania sa ich snažili vystaviť do ofsajdu, no nepodarilo sa im to. Domáci boli v šestnástke v presile, no zakončiť nedokázali.
     
    76
    Posledné striedanie v podaní domáceho trénera. Privat Yao prichádza posilniť útočnú formáciu, keď nahradzuje Pepeho Guilavoguiho.
     
    75
    Štvrťhodinu pred koncom registrujeme vôbec prvý ofsajd dnešného zápasu. Jozef Vajs až príliš dlho váhal s prihrávkou, a tak sa v postavení mimo hry ocitol Kristian Kushta.
     
    74
    Tihomir Kostadinov výborne vyviezol loptu a založil rýchlu akciu Zlatých Moraviec. Z pravej strany centroval Miroslav Pastva, ale jeho prízemný pas zblokoval Peter Kavka.
     
    73
    Ďalšia nádejná akcia domáceho mužstva. Po centri z ľavej strany sa snažil akrobaticky zakončiť Pepe Guilavogui, no v rozhodujúcom momente netrafil loptu ideálne.
     
    72
    Tréner hostí Anton Šoltis pripravil ďalšie striedanie. Tentokrát výrazne posilňuje defenzívu, keďže nasadzuje Milana Šimčáka. Naopak, odchádza strelec jediného gólu Filip Serečin.
     
    71
    Zápas sa nám prehupol do svojich posledných dvadsať minút. Teraz sme videli ďalšiu nepresnosť v rozohrávke domácich, a tak bude odkopávať Patrik Macej.
     
    69
    Prvýkrát v dnešnom zápase striedajú aj Michalovce. Na ihrisko prichádza Martin Koscelník, ktorý vymení unaveného Adriána Leška.
     
    68
    Pekná akcia na strane domáceho tímu. Z pravej strany centroval Miroslav Pastva, no zakončenie Tihomira Kostadinova mierilo len do stredu brány.
     
    67
    Adrián Leško to teraz skúšal strelou z veľkej diaľky, no minul bránu súpera. Medzitým tu máme správu o počte divákov. Dnešný zápas sleduje priamo na štadióne 687 divákov.
     
    66
    Pekná akcia aj na strane hostí. Po centri z ľavej strany zakončoval volejom Filip Serenčin, no tentokrát nebol taký úspešný ako v dvanástej minúte duelu.
     
    65
    Druhé striedanie na domácej strane. Na ihrisko prichádza Erik Ujlaky a na lavičku náhradníkov rýchlo smeruje dnes pomerne aktívny Martin Válovčan.
     
    64
    Martin Chren centroval z ľavej strany. Pepe Guilavogui si nabiehal na jeho pas, no kúsok mu chýbal od toho, aby dokázal zakončiť túto akciu.
     
    63
    Až teraz si prvý zákrok pripisuje na svoje konto aj Patrik Macej. Z veľkej diaľky preveril jeho pozornosť jeden z domácich hráčov, no tento pokus nemal veľa šancí na úspech.
     
    62
    Na ihrisku sa teraz nehralo, pretože po súboji s Miroslavom Pastvom zostal na trávniku ležať Adrián Leško. Ten bude ale pokračovať v zápase bez ošetrenia.
     
    61
    Teraz sme videli šancu aj na druhej strane. Strelu Adriána Leška vyrazil domáci brankár na rohový kop. Po ňom sa k odrazenej lopte dostal Jakub Grič, no jeho pokus zo strednej vzdialenosti na dvakrát skrotil Pavel Kováč.
     
    60
    Pepe Guilavogui získal loptu v strede poľa a postupoval smerom na bránu Patriak Maceja. Možno mohol aj vystreliť, no skúšal sa predrať bližšie, čo nebolo dobré riešenie.
     
    59
    Igor Žofčák teraz ukázal svoje skúsenosti a v náročnej pozícii si krásne obhodil Martina Válovčana. Následne posunul loptu na Petra Kavku, ktorý loptu poslal do bezpečia.
     
    58
    Ondřej Machuča opäť dostal veľa priestoru na ľavej strane. Český futbalista sa ale sám vytlačil mimo palebnej pozície a následne nedokázal odcentrovať.
     
    57
    Ďalšia zahodená šanca domáceho tímu. Pepe Guilavogui si pekne telom postrážil loptu a následne ju posunul na Ondřeja Machuču. Ten strieľal z hranice šestnástky, no trestuhodne minul bránu súpera.
     
    56
    Damián Bariš teraz taktickým faulom prerušil rýchly brejk hostí. Hlavný rozhodca mu ale výrazne dohovára, no ďalší podobný zákrok zrejme bude ohodnotený kartou.
     
    55
    Patrik Macej teraz nebol vo vzduchu najistejší, no napokon sa to pre Michalovce skončilo dobre. Dokonca sa hostia dostali aj do brejku, ale Filip Serenčin nedostal presnú prihrávku.
     
    54
    Martin Chren centroval z ľavej strany, no jeho snahu prerušil blok Igora Žofčáka. Nasledovať bude rohový kop, ktorý zahrá striedajúci Ondřej Machuča.
     
    53
    Podobné šance musia Zlaté Moravce veľmi mrzieť. V dnešnom zápase rozhodne nie sú horším tímom, no v zakončení sú veľmi nevýrazné.
     
    52
    Obrovská šanca na domácej strane. Martin Válovčan sa šikovne presadil na ľavej strane, k odrazenej lopte sa dostal Damián Bariš, ale jeho zakončenie snáď so siedmich metrov bolo zblokované obrannom hostí.
     
    51
    Kristian Kushta bol faulovaný približne 30 metrov od domácej brány. Hostia skúsili zahrať nacvičený signál, ale strela Jozefa Vajsa mierila vysoko nad bránu.
     
    50
    Domáci futbalisti mali výhodu rohového kopu. Zahrali ho nakrátko, k centru z pravej strany sa dostal Mateus De Oliveira Silva, ale hlavička Pepeho Guilavoguiho nebola razantná.
     
    49
    Domáci futbalisti mali výhodu rohového kopu. K odrazenej lopte sa dostal obranca Martin Chren, ale jeho strelecký pokus končí vedľa brány Patrika Maceja.
     
    48
    Miroslav Pastva sa dostal k centru z pravej strany. Jeho pas ale nenašiel nikoho v červených dresoch. Napokon z toho zakončenie nebolo.
     
    47
    Druhý polčas sa zatiaľ hrá v pomalšom tempe. Oba tímy akoby sa len zoznamovali s loptou po príchode zo šatní. Rozhodne by aktívnejší mali byť minimálne domáci.
     
    46
    Počas polčasovej prestávky sme videli jedno striedanie. Domáci tréner posiela na ihrisko Ondřeja Machuču, ktorý vymenil kapitána Petra Orávika.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas dnešného zápasu máme za sebou. Možno trocha prekvapujúco sme vôbec nevideli zlú hru, no najmä v prípade Zlatých Moraviec často chýbala povestná "finálna" prihrávka. Michalovce to skúšali najmä cez svoju ľavú stranu, no centre Michala Sipľaka príliš nenachádzali Kristiana Kushtu. Napriek tomu sme jeden gól videli. Po zlej rozohrávke Michala Pintéra sa dostal do šance Filip Serečin a ponúknutú možnosť dokázal zužitkovať. Druhý polčas začne približne o štvrťhodinu.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    V záverečnej minúte prvého polčasu sme videli nepríjemný súboj medzi Petrom Kavkou a Pepem Guilavoguim. Hosťujúci obranca zostáva ležať na trávniku, no prvé dejstvo dohrá bez ošetrenia.
     
    44
    Dlhými loptami dopredu to teraz skúšali aj hostia. Stopérska dvojica domáceho tímu si ale bez väčších problémov poradila, a tak budú Michalovce len vhadzovať.
     
    43
    Mateus De Oliveira Silva potiahol útočnú akciu a kolmou prihrávkou hľadal Tihomira Kostadinova. Prihrávka síce na neho prešla, no už ju nedokázal zachytiť a postupovať smerom na bránu.
     
    42
    Domáci futbalisti sa snažia vyrovnať ešte pred odchodom do kabín. Peter Orávik centroval z ľavej strany, no loptu upratal do bezpečia krajný obranca Michal Sipľak.
     
    41
    Kristian Kushta sa po vhadzovaní k lopte nedostal, a tak nasledoval odkop od brány. O pár sekúnd neskôr sa na druhej strane dostal k strele Peter Orávik, no jeho pokus bol zblokovaný.
     
    40
    Do konca prvého polčasu zostáva ešte približne päť minút. Domáci futbalisti mali niekoľko náznakov šancí, no ešte ani netrafili priestor brány Patrika Maceja.
     
    39
    Michalovčania sa opäť dostali na dostrel domácej brány, no pred šestnástkou si nerozumeli. Jozef Vajs si nabiehal do vnútra, ale dostal prihrávku na päty.
     
    38
    Michal Pintér bol opäť v permanencií. Igor Žofčák poslal pekný center do šestnástky tento raz z pravej strany, no včas zasiahol spomínaný obranca Zlatých Moraviec.
     
    37
    Z veľkej diaľky teraz skúšal svoje šťastie Damián Bariš. Jeho pokus pravačkou ale nebol presný, a tak bude nasledovať odkop od brány Patrika Maceja.
     
    36
    Ako inak z ľavej strany sa dostali hráči zo Zemplína k centru. Ten smeroval do stredu pokutového územia, no loptu stihol zastaviť Karol Karlík.
     
    35
    Na druhej strane sa pekne vyhol ofsajdovej pasci Kristian Kushta. Následne ho ale dostúpil Michal Pintér a loptu poslal do bezpečného priestoru.
     
    34
    Opäť sme videli príliš profesorské bránenie hráčov hostí. Peter Orávik šikovne posunul loptu na Pepeho Guilavoguiho, no ten namiesto strely volil na hranici siedmich metrov zbytočnú kľučku, ktorá mu nevyšla.
     
    33
    Michalovskí obrancovia teraz dali až príliš veľa priestoru hráčov v červených dresoch. K strele spoza šestnástky sa dostal Martin Válovčan, no nedokázal obstreliť obranný blok.
     
    32
    Michalovce majú zrejme jasnú taktiku, a to útočiť cez svoju ľavú stranu. Z nej sme opäť videli center Michala Sipľaka, no tentokrát mu príliš nevyšiel.
     
    31
    Pepe Guilavogui sa predral za chrbát obrany hostí. Po dlhej nakopnutej lopte sa dostával do zakončenia, no v šestnástke neustal súboj s Petrom Kavkom.
     
    30
    Úvodnú tretinu dnešného zápasu nám ukončil súboj medzi Michalom Pintérom a Kristianom Kushtom. Domáci hráč zostal trochu otrasený, no bude pokračovať v zápase.
     
    29
    Tihomir Kostadinov šikovným oblúčikom hľadal Martina Válovčana. Ten sa snažil dostať k lopte, no výborne čítal hru brankár Patrik Macej.
     
    28
    Teraz sme sledovali pomerne rozháraný úsek hry. Ten prerušilo až drobné zranenie Martina Válovčana, ktorý musí byť ošetrovaný priamo na ihrisku.
     
    26
    Michalovce opäť predviedli dobrú akciu cez pravú stranu domácej obrany. Opäť sme videli prízemný center pred bránu, no Pavel Kováč si s ním poradil.
     
    25
    Spoza pokutového územia vystrelil na bránu Jakub Grič. Lopta smerovala k ľavej žrdi domácej brány, no brankár Pavel Kováč s ňou nemal väčšie starosti.
     
    24
    Filip Serečin dokázal vybojovať loptu v strede ihriska a napokon bol aj faulovaný. Nedovolených zákrokov nám pribúda, a tak situáciu musí opäť riešiť Marek Mastiš.
     
    23
    Mateus De Oliveira Silva bol teraz nevyberaným spôsobom poslaný na trávnik. Hlavný arbiter zatiaľ žltú kartu neukázal, no tento zákrok bol minimálne hraničný.
     
    22
    Domáci to teraz skúsili dlhou nakopnutou loptou. Pepe Guilavogui bol ale príliš stiahnutý na polovici ihriska, a tak vpredu nebol nikto v červenom drese.
     
    21
    Michalovce sa dostali do dobrého náznaku šance. Adrián Leško posunul loptu doľava, odkiaľ okamžite prišiel center do šestnástky. Kristian Kushta sa ale do zakončenia nepredral.
     
    20
    Máme za sebou úvodných dvadsať minút dnešného zápasu. Michalovce môže byť jednoznačnejšie spokojnejšie, keďže z minima zatiaľ vyťažili maximum.
     
    19
    Domáci futbalisti zostanú pri lopte. Hlavný rozhodca Marek Mastiš totiž píska nedovolený zákrok v strede poľa, o ktorý sa postaral Jozef-Šimon Turik.
     
    18
    Michalovce teraz založili rýchly protiútok, ktorý potiahol s chuťou hrajúci Kristian Kushta. S loptou sa dostal až pred šestnástku súpera, ale tam o ňu prišiel.
     
    17
    Zlaté Moravce po inkasovanom góle pokračujú vo svojej aktivite. Teraz sme boli svedkami centru z pravej strany, ale Peter Orávik ním nikoho nenašiel.
     
    16
    Peter Orávik svojim centrom opäť našiel hlavu Michala Pintéra. Ten sa snažil ešte vrátiť loptu pred bránu súpera, no nasledovať bude len ďalší rohový kop.
     
    15
    Martin Válovčan centroval z ľavej strany, no včas jeho center dokázal zblokovať Adrián Leško. Nasledovať tak bude rohový kop, ktorý zahrá Peter Orávik.
     
    14
    Martin Chren centroval z pravej strany, no lopta z jeho kopačky skončila len v náruči brankára Patrika Maceja. Ten tak môže založiť ďalšiu útočnú akciu hostí.
     
    13
    Doterajší priebeh zápasu výrazne pripomína zápas Michaloviec na pôde Trenčína spred niekoľkých týždňov. Aj vtedy mali domáci jasnú prevahu, no z prvej vážnejšie akcie otvorili skóre zápasu Zemplínčania.
     
    12
    Michalovce dali gól!
    Pred niekoľkými sekundami mohli skórovať domáci, no namiesto toho inkasujú ako prví. Michal Pintér zbytočne stratil loptu pred vlastnou šestnástkou, FILIP SERENČIN si ju posunul bližšie k bráne a s prehľadom prekonal Pavla Kováča.
     
    11
    Hostia mali teraz obrovské šťastie. Priamy kop zahral, ak sa nemýlim, krajný obranca Martin Chren a svojim pokusom namieril loptu do brvna brány Patrika Maceja.
     
    10
    Tentokrát založili rýchly brejk domáci futbalisti. Pepe Guilavogui sa dostával do zakončenia, no tesne pred šestnástkou ho fauloval Michal Sipľak. Penalta z toho nebude, no nebezpečný priamy kop už áno.
     
    9
    Priamy kop zahral Peter Orávik, ale svojim centrom našiel len Kristiho Qoseho. Potom vyrazili hostia do rýchleho brejku, no ten bol zastavený za poliacou čiarou.
     
    8
    Pepe Guilavogui bol teraz dvakrát faulovaný Jakubom Gričom. Hlavný rozhodca Marek Mastiš najskôr poskytoval domácemu hráčovi výhodu, no následne už píska faul.
     
    7
    Domáce mužstvo malo výhodu rohového kopu. Ten z ľavej strany zahral kapitán Peter Orávik, ale následná hlavička Michala Pintéra mierila nad bránu.
     
    6
    Zlaté Moravce teraz dobre napádali rozohrávku súpera. Kristi Qose volil len spätnú prihrávku na Patrika Maceja, ktorý s problémami zakopol loptu len do autu.
     
    5
    Hostia to teraz skúsili po svojej ľavej strane, kde by mal operoval Filip Serenčin. Ten sa ale nedokázal presadiť a následne si pomohol nedovoleným zákrokom.
     
    4
    Domáci futbalisti mali výhodu priameho kopu po faule na Martina Válovčana. Exekútorom štandardnej situácie bol Karol Karlík, ale trafil len postavený múr.
     
    3
    Prvýkrát sa smerom dopredu osmelili aj hostia. Jozef-Šimon Turik si nabiehal na kolmú prihrávku, no pred ním dobre zasiahol domáci brankár Pavel Kováč.
     
    2
    Na začiatku druhej minúty registrujeme prvý faul zápasu, o ktorý sa postaral Filip Serenčin. Následne ale domáci o loptu prišli, pretože jeden z hráčov zahral rukou.
     
    1
    Úvodný výkop zápasu mali hostia z Michaloviec, no do prvého náznaku šance sa dostali domáci. Pepe Guilavogui získal loptu v pokutovom území súpera, ale jeho zakončenie bolo zblokované.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Chren, Karlík, Pintér, Pastva – Kostadinov, Bariš – Orávik (C), De Oliveira Silva, Válovčan – Guilavogui.
    Náhradníci: Holec – Ujlaky, Yao, Kapor, Machuča.

    MFK Zemplín Michalovce: Macej – Qose, Kavka, Sipľak, Leško – Grič – Žofčák (C), Turík, Vajs, Serenčin – Kushta.
    Náhradníci: Kira – Šimčák, Danko, Regáli, Koscelník, Sedlák, Dimitriadis.

    Rozhodcovia: Marek Mastiš – Dušan Hrčka a Mária Súkeníková.
     
    Vážení čitatelia, vítam vás pri sledovaní online priameho prenosu z futbalovej Fortuna ligy. Spoločne sa pozrieme do Zlatých Moraviec, kde domáci futbalisti budú chcieť prelomiť nelichotivú sériu zápasov bez víťazstva. Ich súperom budú hráči Michaloviec. Zápas sa začína o 17:00 hod.

    ZLATÉ MORAVCE

    Zlaté Moravce sú na predposlednom mieste tabuľky so ziskom 18 bodov. Chuť víťazstva neochutnali v súťažnom zápase už štyri mesiace a túto nelichotivú sériu by dnes určite radi prerušili. Na jar odohrali päť náročných stretnutí, z ktorých vydolovali tri body za nerozhodné výsledky s Ružomberkom, Trnavou či bratislavským Slovanom. Najmä na Pasienkoch mali obrovskú porciu šťastia, keďže domáci až trikrát trafil žrď brány Jozefa Taliana. Po reprezentačnej prestávke zverenci Juraja Jarábka dokázali potrápiť majstrovsky Trenčín, no napokon mu podľahli 0:2. Pre Zlaté Moravce to bola prvá domáca prehra po štyroch dueloch s bodovým ziskom. ViOn má problémy najmä v ofenzíve, keď v priemere nedosahuje ani jeden gól na zápas. Najlepším strelcom je päťgólový kapitán Peter Orávik. Zaujímavosťou je, že pokiaľ Zlaté Moravce prvý polčas prehrali ani v jednom zo siedmich prípadoch nedokázali bodovať.

    MICHALOVCE

    Futbalisti Michaloviec sú na tom o niečo lepšie ako ich dnešný súper. V porovnaní so Zlatými Moravcami získali o päť bodov viac, a tak im v tabuľke patrí deviata priečka. Aj futbalisti zo Zemplína dlho čakajú na víťazstvo v najvyššej súťaži. Naposledy sa ho dočkali 21. februára, keď doma zdolali Trnavu 2:0. Odvtedy získali v piatich dueloch len jeden bod za remízu s Prešovom 2:2. Michalovce majú druhú najhoršiu obranu v súťaži, keď inkasovali už 43-krát. Partia okolo kapitána Igora Žofčáka sa nenaladila na dnešný zápas práve najlepšie. V prvom semifinálovom zápase Slovenského pohára prehrala so Slovanom Bratislava 1:2, a tak bude mať v odvete čo doháňať. Bude to mať veľmi náročné aj preto, lebo vonku sa jej vôbec nedarí. Michalovce počas tejto sezóny odohrali vonku tucet zápasov, pričom až deväťkrát prehrali. Príliš sa im nedarí ani na pôde Zlatých Moraviec, kde nedokázali vyhrať ani v časoch, keď obe mužstvá hrali druhú najvyššiu súťaž.

    VZÁJOMNÉ ZÁPASY

    05.11.16 Michalovce – Zlaté Moravce 5:1
    06.08.16 Michalovce – Zlaté Moravce 0:0
    09.04.16 Michalovce – Zlaté Moravce 1:1
    31.10.15 Zlaté Moravce – Michalovce 1:1
    08.08.15 Michalovce – Zlaté Moravce 2:1
     
    Vítame vás pri online prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Miroslav Kováčik

    Branky: 83. Kostadinov (De Oliveira Silva) – 12. Serečin (Kushta), 90+1. Šimčák

    Karty:   87. Pintér (ZMO)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 8:3. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 2:2.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Chren, Karlík, Pintér, Bariš – De Oliveira Silva, Kostadinov – Orávik (46. Machuča), Pastva, Válovčan (65. Ujlaky) – Guilavogui (76. Yao).
    Náhradníci: Holec – Ujlaky, Yao, Kapor, Machuča.

    MFK Zemplín Michalovce: Macej – Leško (69. Koscelník), Grič, Žofčák (C), Sipľak – Turik (88. Danko) – Vajs, Kushta, Qose, Serečin (72. Šimčák) – Kavka.
    Náhradníci: Kira – Šimčák, Danko, Regáli, Koscelník, Sedlák, Dimitriadis.

    Rozhodčí: Marek Mastiš – Dušan Hrčka a Mária Súkeníková
    bahis siteleri