Dunajská Streda – Slovan Bratislava 1:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Michalovce 1:2 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:2 (0:1)
MFK Zemplín Michalovce
sk Sobota 08.04.2017, 17:00Niké liga • 26. kolo
     
    90+1
    Michalovce dali gól!
    Dnešný zápas predsa len bude mať víťaza. Domáci obrancovia totiž nezvládli situáciu po vhadzovaní. Vo vlastnej šestnástke boli v početnom oslabení a Michalovčania to využili Lopta sa aj so šťastím odrazila na nohu MILANA ŠIMČÁKA a ten prekonáva Pavla Kováča.
     
    88
    Tréner hostí využíva aj svoje posledné striedanie v dnešnom dueli. Z ihriska už ide dole Jozef-Šimon Turik a na jeho miesto prichádza Stanislav Danko.
     
    87
    Až v záverečnej päťminútovke hlavný rozhodca Marek Mastiš vyťahuje prvú žltú kartu. Jej adresátom je po faule v strede poľa domáci stopér Michal Pintér.
     
    85
    Domáci futbalisti mali po rohovom kope ďalšiu dobrú gólovú príležitosť. Do zakončenia sa dostal Michal Pintér, ale jeho pohotové zakončenie nohou mierilo tesne vedľa brány.
     
    83
    Zlaté Moravce dali gól!
    Tak domácim futbalistom sa predsa len podarilo vyrovnať skóre zápasu. Mateus De Oliveira Silva predviedol krásnu akciu, kolmou prihrávkou poslal do šance TIHOMIRA KOSTADINOVA a ten pravačkou prestrelil brankára Maceja.
     
    76
    Posledné striedanie v podaní domáceho trénera. Privat Yao prichádza posilniť útočnú formáciu, keď nahradzuje Pepeho Guilavoguiho.
     
    72
    Tréner hostí Anton Šoltis pripravil ďalšie striedanie. Tentokrát výrazne posilňuje defenzívu, keďže nasadzuje Milana Šimčáka. Naopak, odchádza strelec jediného gólu Filip Serečin.
     
    69
    Prvýkrát v dnešnom zápase striedajú aj Michalovce. Na ihrisko prichádza Martin Koscelník, ktorý vymení unaveného Adriána Leška.
     
    65
    Druhé striedanie na domácej strane. Na ihrisko prichádza Erik Ujlaky a na lavičku náhradníkov rýchlo smeruje dnes pomerne aktívny Martin Válovčan.
     
    57
    Ďalšia zahodená šanca domáceho tímu. Pepe Guilavogui si pekne telom postrážil loptu a následne ju posunul na Ondřeja Machuču. Ten strieľal z hranice šestnástky, no trestuhodne minul bránu súpera.
     
    52
    Obrovská šanca na domácej strane. Martin Válovčan sa šikovne presadil na ľavej strane, k odrazenej lopte sa dostal Damián Bariš, ale jeho zakončenie snáď so siedmich metrov bolo zblokované obrannom hostí.
     
    46
    Počas polčasovej prestávky sme videli jedno striedanie. Domáci tréner posiela na ihrisko Ondřeja Machuču, ktorý vymenil kapitána Petra Orávika.
     
    12
    Michalovce dali gól!
    Pred niekoľkými sekundami mohli skórovať domáci, no namiesto toho inkasujú ako prví. Michal Pintér zbytočne stratil loptu pred vlastnou šestnástkou, FILIP SERENČIN si ju posunul bližšie k bráne a s prehľadom prekonal Pavla Kováča.
     
    11
    Hostia mali teraz obrovské šťastie. Priamy kop zahral, ak sa nemýlim, krajný obranca Martin Chren a svojim pokusom namieril loptu do brvna brány Patrika Maceja.

    Miroslav Kováčik

    Branky: 83. Kostadinov (De Oliveira Silva) – 12. Serečin (Kushta), 90+1. Šimčák

    Karty:   87. Pintér (ZMO)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 8:3. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 2:2.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Chren, Karlík, Pintér, Bariš – De Oliveira Silva, Kostadinov – Orávik (46. Machuča), Pastva, Válovčan (65. Ujlaky) – Guilavogui (76. Yao).
    Náhradníci: Holec – Ujlaky, Yao, Kapor, Machuča.

    MFK Zemplín Michalovce: Macej – Leško (69. Koscelník), Grič, Žofčák (C), Sipľak – Turik (88. Danko) – Vajs, Kushta, Qose, Serečin (72. Šimčák) – Kavka.
    Náhradníci: Kira – Šimčák, Danko, Regáli, Koscelník, Sedlák, Dimitriadis.

    Rozhodčí: Marek Mastiš – Dušan Hrčka a Mária Súkeníková
    bahis siteleri