Česko – Dánsko 5:4 (kon.)
konec
Česko
5:4 (3:2)
Dánsko
Sobota 08.04.2017, 11:30 • Alma-Ata, Kazachstán • Kvalifikace mistrovství Evropy
Předzápasové kurzy
     
    39:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je fantazie! Na tohle už zřejmě Dánové nenajdou odpověď a Češi zvítězí v tomto duelu. Ten, kdo vstřelil úvodní branku zápasu, tak střílí také poslední gól utkání. RADIM ZÁRUBA překonal Haagha po přihrávce Michala Beleje! Tedy zcela ten samý scénář jako při prvním gólu duelu. Tři sekundy do konce! 5:4. Asistence: Michal Belej.
     
    37:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čechům se právě podařilo překonat Haagha v dánské brance, a to znamená, že tenhle zápas je srovnaný v době, kdy už do konce duelu zbývá méně než tři minuty. Michal Kovács našel MICHALA SEIDLERA a ten přesnou střelou srovnal na 4:4. Asistence: Michal Kovács.
     
    32:06
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dánové otáčejí tento zápas a necelých osm minut před koncem jdou poprvé do vedení. Ačkoliv Haagh má daleko více zákroků než Gerčák, tak to týmu trenéra Neumanna není nic platné. LOUIS VEIS zakončil dánskou akci přesně podle svých představ, tedy čtvrtou brankou svého týmu. 3:4. Asistence: Brian Mengel.
     
    23:35
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Tak pakliže Michal Seidler hovořil o tom, že ani Dánové nebudou snadným soupeřem, tak tady je jasný důkaz. Libor Gerčák potřetí inkasuje v dnešním zápase. Českého brankáře překonal po přihrávce Larsena IBRAHIM BADRAN. 3:3. Asistence: Morten Larsen.
     
    19:06
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dánové se právě dočkali důležité trefy na 2:3 z jejich pohledu. Radim Záruba, tedy hráč pražské Slavie, udělal šestý faul českého týmu. Míč si postavil na značku desetimetrového kopu KEVIN JORGENSEN. Libor Gerčák tento souboj s dánským hráčem prohrál! 3:2.
     
    15:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští futsalisté jdou opět do vedení o dvě branky. A sice podruhé v dnešním zápase. Jenže branku nedává nikdo z českých hráčů. Jako poslední se z týmu trenéra Neumanna dotkl míče Michal Kovács. ZAKARIA EL-OUAZ sice dostal míč do sítě, ale do té dánské. Vlastní gól dánského hráče je tady! 3:1!
     
    10:29
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Tak pozor! Druhá dánská střela směrem na Libora Gerčáka končí za zády českého brankáře. Je sníženo! ZAKARIA EL-OUAZ byl tím, kdo se jako poslední dotkl míče před tím, než hrací předmět skončil dnes poprvé v české brance. 2:1. Asistence: Brian Mengel.
     
    07:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to 2:0. Češi mají více než osm střeleckých pokusů a tohle je druhá střela, která končí v dánské síti. Tentokráte to není Radim Záruba, ale MATĚJ SLOVÁČEK, kdo překonává Haagha v dánské brance. Gólové situaci předcházel rohový kop Koudelky. Bez asistence.
     
    05:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už ovšem česká reprezentace přetavila svojí střeleckou aktivitu z úvodu zápasu ve vedoucí trefu. RADIM ZÁRUBA dostal přihrávku od Michala Beleje a překonal dánského brankáře, kterým je dnes Haagh. 1.0 Asistence: Michal Belej.

    Vít Muzikář

    Branky: 6. Záruba (Belej), 7. Slováček, 15. El-Ouaz (vla.), 38. Seidler (Kovács), 40. Záruba (Belej) – 11. El-Ouaz (Mengel), 20. Jorgensen (10 m kop), 24. Badran (Larsen), 33. Veis (Mengel)


    Česko: Gerčák (Vahala) – Záruba, Slováček, Koudelka, D. Drozd, Cupák, Hrdina, R. Mareš, Rešetár (C), Seidler, Kovács, Janovský, Belej
    Dánsko: Haagh (C) (Andersen) – Veis, El-Ouaz, Falck, Rasmussen, Lucht, Hauglund, Corlu, Larsen, Jorgensen, Mengel, Badran

    Rozhodčí: Bylois (BEL), Naishouler (FIN), Christodoulis (GRE)
    bahis siteleri