Finsko – Švýcarsko 5:1 (kon.) | USA – Rusko 5:4 (kon.) | Kanada – Slovensko 4:3 (po pr.)
Švédsko – Česko 3:2 (kon.)
po prodl.
Kanada
4:3 (3:1, 0:1, 0:1 - 1:0)
Slovensko
Sobota 15.04.2017, 19:38 • Aréna Poprad, Poprad • Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    67:38 Stelio MATTHEOS - 4:3
     
    67:38
    Kanada právě vstřelila branku!
    A javorové listy svůj tlak proměňují ve vítězný gól. V mezikruží napřáhl STELIO MATTHEOS a překonal Kostelného. Bonusový bod tedy putuje na účet Kanady. Asistence: Jared McIsaac.
    42:38 Adam LIŠKA - 3:3
     
    42:38
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko se prosazuje ve vlastním oslabení a je srovnáno. Miloš Fafrák nedokázal přejít přes obránce soupeře a puk tak poslal na hůl ADAMA LIŠKY. Útočník s třiadvacítkou na dresu napřáhl mezi kruhy a překonal Scotta. Asistence: Miloš Fafrák.
    36:34 Patrik HREHORČÁK - 3:2
     
    36:34
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci snižují na rozdíl jediného gólu. Po přihrávce Miloše Romana vypálil z levého kruhu PATRIK HREHORČÁK a ranou z první nedal Scottovi šanci. Asistence: Miloš Roman.
    19:49 Isaac RATCLIFFE - 3:1
     
    19:49
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďani jsou na koni a je to vidět. Anderson-Dolan obětavě zblokoval střelu od modré čáry, puk se odrazil do středního pásma a tam jej sebral ISAAC RATCLIFFE. Kanadský útočník se řítil na branku, vypálil z levého kruhu a trefil se přesně ke vzdálenější tyči. Bez asistence.
    18:36 Stelio MATTHEOS - 2:1
     
    18:36
    Kanada právě vstřelila branku!
    Neuběhlo ani dvacet vteřin a javorové listy už vedou! STELIO MATTHEOS sebral puk v rohu hřiště, natlačil se s ním před branku a mezi betony Sklenára jej poslal do sítě. Asistence: Jocktan Chainey.
    18:18 Kyle OLSON - 1:1
     
    18:18
    Kanada právě vstřelila branku!
    Krátce před koncem úvodní části javorové listy srovnávají krok. Mackenzie Entwistle dostal puk na hůl KYLE OLSONA a kanadský útočník přesnou ranou z mezikruží překonal Sklenára. Asistence: Mackenzie Entwistle.
    08:37 Adam LIŠKA - 0:1
     
    08:37
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A mladí Slováci početní výhodu rychle využívají. Po střele Adama Ružičky propadl puk za záda Scotta a dorážející ADAM LIŠKA jej usměrnil do sítě. Asistence: Adam Ružička.
    Marken.cz

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 19. Olson (Entwistle), 19. Mattheos (Chainey), 20. Ratcliffe, 68. Mattheos (McIsaac) – 9. Liška (Ružička), 37. Hrehorčák (Miloš Roman), 43. Liška (Fafrák)


    Kanada: Scott (McGrath) – Brook, Smith, Mitchell, McIsaac, Chainey, Woo, Noël (C) – Anderson-Dolan (A), Mattheos (A), Comtois – Olson, Entwistle, M. Strome – Ratcliffe, Schnarr, Dellandrea – Thomas, Hawel.
    Slovensko: Sklenár (Kostelný) – Ivan, Fehérváry (C), Kupec (A), Žiak, Korenčík, Dúžek, Demo – Fafrák, Liška (A), Miloš Roman – Krivošík, Hrehorčák, Ružička – Köver, Pospíšil, Urbánek – Stacho, Havrila, Regenda.

    Rozhodčí: Hejduk (CZE), Piragic (CRO) – Park (KOR), Yletyinen (SWE)
    bahis siteleri