Finsko – Švýcarsko 5:1 (kon.) | USA – Rusko 5:4 (kon.) | Kanada – Slovensko 4:3 (po pr.)
Švédsko – Česko 3:2 (kon.)
konec
Švédsko
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Česko
Sobota 15.04.2017, 19:38 • Zimný štadión, Spišská Nová Ves • Mistrovství světa do 18 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:30 David GUSTAFSSON - 3:2
     
    47:30
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je obrovská škoda pro české barvy, které se z vyrovnání radovaly jen malou chviličku, protože Tre Kronor v podstatě okamžitě odpověděly! Rána Adama Ginninga byla zblokována v prostoru mezi kruhy, kde se nejrychleji zorientoval DAVID GUSTAFSSON a bekhendem skóroval před nad rameno bezmocného brankáře Škarka! Asistence: Adam Ginning.
    46:08 Jan KERN - 2:2
     
    46:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obrovská radost na zimním stadionu ve Spišské Nové Vsi, Čechům se povedlo po krásné akci vyrovnat! Ostap Safin nahrál z pravého křídla mezi kruhy JANU KERNOVI, který si přehodil puk těsně před bránou na bekhend a nekompromisně zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Ostap Safin.
    37:30 Filip ZADINA - 2:1
     
    37:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Brankář Ahman předvedl neuvěřitelné zákroky proti několika nebezpečným ranám zblízka, David Kvasnička předal puk FILIPU ZADINOVI a jeho nechytatelná rána zápěstím z pravého kruhu zametla do vzdálenější šibenice! Asistence: David Kvasnička Jáchym Kondelík
    20:35 Fabian ZETTERLUND - 2:0
     
    20:35
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je ledová sprcha pro české barvy hned na začátku prostřední části, Švédi odskakují do dvougólového trháku! FABIAN ZETTERLIUND předvedl úchvatnou individuální akci, když z levé strany doslova protančil až před brankoviště a zblízka nekompromisně zavěsil pod víko! Bez asistence.
    03:40 Jacob PETERSON - 1:0
     
    03:40
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel pro české barvy, sudí po konzultaci s videorozhodčím branku uznává a Švédsko tak vede 1:0! Po Lucasi Elvenesovi se probil před bránou k puku JACOB PETERSON a dotlačil hrací předmět za brankovou čáru! Asistence: Lucas Elvenes, Filip Westerlund.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Peterson (Elvenes, Westerlund), 21. Zetterlund, 48. Gustafsson (Ginning) – 38. Zadina (Kvasnička, Kondelík), 47. Kern (Safin)


    Švédsko: Ahman (Eriksson Ek) – Westerlund, Själin, Brännström (C), Walfridsson, Ginning, Liljegren (A), Boqvist – Hugg, Bemström, Lundeström – Gustafsson, Zetterlund (A), Olofsson – Peterson, Elvenes, Sylvegard – Bäck, Johansson, Miketinac – Fjellström.
    Česko: Škarek (Patera) – Kvasnička, D. Mikyska, Šalda, Jan Bednář (C), Buchtela, F. Král – Chytil, Nečas, Zadina – Hrabík, Hladoník, M. Kaut – Kern (A), Machala (A), Safin – Škvrně, J. Dvořák, Kondelík.

    Rozhodčí: Alex Dipietro (SUI), Artur Kulev (RUS) – Markus Hägeström (FIN), Lukáš Kacej (SVK)

    Diváci: 5126
    bahis siteleri