Jihoafrická rep. – Bosna a Hercegovina 5:0 (kont.) | Tchaj-wan – SAE 4:0 (kon.) | Lucembursko – Hongkong 8:1 (kon.)
Bulharsko – Gruzie 9:3 (kon.)
konec
Bulharsko
9:3 (4:0, 2:1, 3:2)
Gruzie
Sobota 15.04.2017, 19:00 • Palác zimních sportů, Sofia • Mistrovství světa - III. A Divize • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:30 Ivan ŠVECOV - 9:3
     
    55:30
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Velké zaváhání v obraně domácích, kteří po přidržení puku od gruzínského obránce nehráli a nechali rozehrát soupeře na velkou vzdálenost až na útočnou modrou, kde číhal IVAN ŠVECOV, který v nájezdu jeden na jednoho překonal brankáře Dimitrova, jenž se marně snažil zabránit inkasované brance vyjetím proti gruzínskému útočníkovi. Asistence: Artem Kurbatov.
    52:36 Cvetan CVETANOV - 9:2
     
    52:36
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    CVETAN CVETANOV je hrdinou okamžiku! Využívá nejen dvojnásobnou přesilovku Bulharska, ale navíc vstíil hattrick! Asistence: Martin Gjurov, Alexej Jotov.
    50:16 Georgij ISKRENOV - 8:2
     
    50:16
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Samostatný únik, do kterého vyslal GEORGIJE ISKRENOVA z vlastní třetiny Vasilev, končí dalším pukem v Iljenkově brance! Asistence: Vasilij Vasilev, Martin Bojadžiev.
    44:12 Cvetan CVETANOV - 7:2
     
    44:12
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Špatné vyhození puku stojí Gruzii další inkasovaný gól. Kotouč zachytil Jotov, který následně rozehrál akci, na jejímž konci byl od modré najíždějící CVETAN CVETANOV, který dělovkou propálil vše, co mu stalo v cestě a dal svůj druhý gól v utkání. Asistence: Alexej Jotov, Ivan Hodulov.
    42:32 Ivan ŠVECOV - 6:2
     
    42:32
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Vlažnější vstup Bulharů do třetiny nese své ovoce pro tým Gruzie, která snižuje na 2:6! Solo akci v útočném pásmu proměňuje IVAN ŠVECOV, který si objel bránícího protihráče, dostal se před Dimitrova a dokázal poslat puk za jeho záda. Asistence: Artem Kurbatov, Revaz Comaia.
    37:15 Tomislav GEORGIJEV - 6:1
     
    37:15
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Druhá minuta početní výhody ale už byla zcela o něčem jiném! Domácí uzamkli soupeře v obranné třetině a krátce po skončení přesilovky střílí gól po skvělé práci TOMISLAVA GEORGIJEVA před brankou Iljenka. Georgijev dotlačil puk za záda gruzínského gólmana. Asistence: Stanislav Muhačev, Alexej Jotov.
    26:38 Stanislav MUHAČEV - 5:1
     
    26:38
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla jedna velká paráda v podání domácího týmu! V oslabení se vydali Bulhaři do útoku, u modré s pukem zamíchal Veselin Dikov, který poslal přihrávku na uvolňujícího se STANISLAVA MUHAČEVA, jenž se ocitl zcela sám před Iljenkem a pokořil Gruzínského brankáře. Asistence: Veselin Dikov, Martin Bojadžiev.
    24:10 Artem KOZJULIN - 4:1
     
    24:10
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Ale přeci jen! Po velkém závaru a odražené střele Kozjulina se před Dimitrovem shlukl velký počet hráčů obou týmů a zmatku využil právě ARTEM KOZJULIN, ke kterému se dostal puk zpoza branky a zela na něho odkrytá klec. Asistence: Ivan Švecov.
    17:29 Cvetan CVETANOV - 4:0
     
    17:29
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    A vyplatilo se! Cvetan CVETAN CVETANOV osamocen v pravém kruhu pro vhazování dostal přihrávku z levé strany a ránou z první rozvlnil síť za gruzínským brankářem. Asistence: Miroslav Vasilev, Alexej Jotov.
    15:19 Martin NIKOLOV - 3:0
     
    15:19
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Rychlá akce Bulharů, kteří šli ve třech proti třem bránícím soupeřům. Hodulov obloučkem nahodil před branku Iljenka, kde sklepl kotouč za záda bezmocného gólmana MARTIN NIKOLOV! Asistence: Ivan Hodulov.
    11:23 Miroslav VASILEV - 2:0
     
    11:23
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobná přesilovka Bulharů je využita velmi rychle! Opět se před brankovištěm objevil zcela osamocený hráč, tentokrát to byl MIROSLAV VASILEV, pro něhož nebyl problém zaklidit puk za přesouvajícího se Iljenku. Asistence: Alexej Jotov.
    07:59 Georgij ISKRENOV - 1:0
     
    07:59
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Hrubá chyba v obraně Gruzie přináší první branku utkání! Mezi kruhy si najel GEORGIJ ISKRENOV, který si počkal na přihrávku Hodulova zpoza branky a nikým neatakován prostřelil Iljenka. Asistence: Ivan Hodulov, Vasilij Vasilev.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 8. Iskrenov (Hodulov, V. Vasilev), 12. Vasilev (Jotov), 16. M. Nikolov (Hodulov), 18. Cvetanov (Vasilev, Jotov), 27. Muhačev (Dikov, Bojadžiev), 38. Georgijev (Muhačev, Jotov), 45. Cvetanov (Jotov, Hodulov), 51. Iskrenov (V. Vasilev, Bojadžiev), 53. Cvetanov (Gjurov, Jotov) – 25. Kozjulin (Švecov), 43. Švecov (Kurbatov, Comaia), 56. Švecov (Kurbatov)


    Bulharsko: Dimitrov (N. Nikolov) – V. Vasilev (A), Cvetanov, Gjurov (A), Mladenov, Georgijev, Cicelkov – Hodulov, M. Nikolov, Iskrenov – Bojadžiev (C), Muhačev, Jotov – Vasilev, Gatčev, Dikov – Dilkov, Georgijev.
    Gruzie: Iljenko (Ambrolava) – Kurbatov, Džeiranašvili, Geperidze, Davitašvili (A), Minasiani, Comaia (A) – Dumbadze (C), Kozjulin, Šalunov – G. Oganeziani, Švecov, Filimonov – Gongadze, Vedjapin, D. Oganeziani.

    Rozhodčí: Michal Baca (POL) – Jonas Merten (GER), Wiktor Zien (POL)

    Diváci: 750
    bahis siteleri