Bosna a Hercegovina – SAE 0:5 (kont.) | Jihoafrická rep. – Tchaj-wan 7:3 (kon.) | Hongkong – Gruzie 3:14 (kon.)
Lucembursko – Bulharsko 10:4 (kon.)
konec
Hongkong
3:14 (1:6, 1:3, 1:5)
Gruzie
Neděle 16.04.2017, 15:00 • Palác zimních sportů, Sofia • Mistrovství světa - III. A Divize • Utkání o bronz
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:41 Davit OGANEZIANI - 3:14
     
    56:41
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Hosté využívají další přesilovku a vedou už 14:3! DAVIT OGANEZIANI dostal skvělou přihrávku před branku od zadního mantinelu a svou následnou střelou k pravé tyči Čcheungovy branky se nemýlil. Asistence: Artem Kozjulin.
     
    53:38
    Hong Kong právě vstřelil branku!
    Domácí přeci jen střílejí ještě jednu branku! JASPER TCHANG se dostal do samostatného úniku, vymíchal Ambrolava a následně zasunul kotouč za brankovou čáru. Asistence: Bez asistence.
     
    50:47
    Gruzie právě vstřelila branku!
    GIORGI DŽEIRANAŠVILI vyslal na branku velice povedenou střelu z mezikruží, která skončila přesně v levém horním růžku Čcheungovy branky. Ten se po kotouči natahoval marně. Asistence: Michail Šalunov.
     
    48:45
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Kurbatov se prokličkoval s kotoučem středem kluziště až před Čcheunga. Následně místo střely ještě poslal kotouč na úplně volného ARTEMA KOZJULINA, a ten se už do poloodkryté klece nemýlil. Asistencce: Artem Kurbatov a Vitali Dumbadze.
    45:44 Ivan ŠVECOV - 2:11
     
    45:44
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Hosté vedou už 11:2! Kurbatov napřáhl ke střele od modré, kterou Čcheung vyrazil pouze k IVANOVI ŠVECOVOVI, a ten se následně z bezprostřední blízkosti nemýlil. Asistence: Artem Kozjulin a Artem Kurbatov.
    42:09 Ivan ŠVECOV - 2:10
     
    42:09
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Hosté upravují skóre utkání na 10:2. Filimonov se trochu se štěstím dostal ke střele těsně před Čcheungem. Ten jeho pokus ještě dokázal vyrazit, ale následnou dorážku IVANA ŠVECOVOVA už zastavit nedokázal. Asistence: Grigory Filimonov.
    32:09 Davit OGANEZIANI - 2:9
     
    32:09
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Hosté vedou už 9:2! Geperidze vyslal na branku střelu od modré, která se odrazila od pravé tyče před volného DAVITA OGANEZIANIHO, který následně neměl problém kotouč dopravit za brankovou čáru. Asistence: Artem Kurbatov a Ivan Švecov.
    31:08 Vitali DUMBADZE - 2:8
     
    31:08
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Další gól v síti domácích! VITALI DUMBADZE převzal kotouč na útočné modré a následnou střelou z pravého kruhu k bližší tyči nedal Hoovi žádnou šanci zasáhnout. Asistence: Artem Kozjulin.
    28:28 Ivan ŠVECOV - 2:7
     
    28:28
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Hosté opět vedou rozdílem pěti branek! Filimonov našel skvělou přihrávkou z levého kruhu před brankou volného Kurbatova, který ještě místo střely zvolil přihrávku k IVANOVI ŠVECOVOVI, a ten se následnou střelou do zcela odkryté klece nemýlil. Asistence: Artem Kurbatov a Grigory Filimonov.
    25:56 Jasper TCHANG - 2:6
     
    25:56
    Hong Kong právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl čtyř branek! JASPER TCHANG převzal kotouč na útočné modré. Následně se s ním dostal do mezikruží, odkud nechytatelnou střelou k pravé tyči rozvlnil síť za Andrejem Iljenkem. Asistence: Lennon Au-Yeung a Alvin Šam.
     
    19:40
    Gruzie právě vstřelila branku!
    A Gruzie vede už 6:1! IVAN ŠVECOV se dostal ke kotouči v mezikruží po přihrávce zpoza branky a svou střelou k levé tyči nedal Hoovi sebemenší šanci zasáhnout. Asistence: Gia Oganeziani a Grigori Filimonov.
     
    18:45
    Gruzie právě vstřelila branku!
    A další branka v síti domácích! ARTEM KOZJULIN si vybruslil s kotoučem zpoza branky do levého kruhu, odkud střelou z otočky překvapil Hoa, který jen nehybně zůstal stát ve svém brankovišti. Asistence: Bez asistence.
     
    15:12
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Hosté vedou už 4:1! IVAN ŠVECOV se dostal těsně před Hoem k odraženému kotouči, a ten se svou následnou střelou do poloodkryté klece nemýlil. Asistence: Grigori Filimonov a Artem Kozjulin.
    10:37 Artem KURBATOV - 1:3
     
    10:37
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Hosté ale přeci jen využívají přesilovou hru a vedou opět o dvě branky! ARTEM KURBATOV dostal skvělou přihrávku do mezikruží, odkud nechytatelnou střelou pod horní tyčku nedal Hoovi sebemenší šanci zasáhnout. Asistence: Vitali Dumbadze a Grigori Filimonov.
    08:11 Alvin ŠAM - 1:2
     
    08:11
    Hong Kong právě vstřelil branku!
    Domácí ale vzápětí snižují! Tchang se dostal ke střele z mezikruží, kterou ale ještě nedokázal prostřelit Iljenka. To se povedlo až ALVINOVI ŠAMOVI, který se dostal k odraženému kotouči a pro něj už nebyl problém ho poslat do poloodkryté klece. Asistece: Šin Tchang a Lennon Au-Yeung.
    07:51 Artem KOZJULIN - 0:2
     
    07:51
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Hosté vedou už 2:0! ARTEM KOZJULIN se s kotoučem dostal podél levého mantinelu až před Hoa, kterého střelou mezi betony dokázal prostřelit. Asistence: Vitali Dumbadze a Amiran Geperidze.
    06:41 Vitali DUMBADZE - 0:1
     
    06:41
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení! VITALI DUMBADZE se dostal ke střele z levého kruhu a svou povedenou střelou ke vzdálenější tyči rozvlnil síť za bezmocným Hoem. Asistence: Artem Kozjulin

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 9. Šam (Tchang, Au-Yeung), 26. Tchang (Au-Yeung, Šam), 54. Tchang – 7. Dumbadze (Kozjulin), 8. Kozjulin (Dumbadze, Geperidze), 11. Kurbatov (Dumbadze, Filimonov), 16. Švecov (Filimonov, Kozjulin), 19. Kozjulin, 20. Švecov (G. Oganeziani, Filimonov), 29. Švecov (Kurbatov, Filimonov), 32. Dumbadze (Kozjulin), 33. D. Oganeziani (Kurbatov, Švecov), 43. Švecov (Filimonov), 46. Švecov (Kozjulin, Kurbatov), 49. Kozjulin (Kurbatov, Dumbadze), 51. Džeiranašvili (Šalunov), 57. D. Oganeziani (Kozjulin)


    Hongkong: Ho (32. Č. H. Čcheung) – Leung (C), Wong, Jieng, Fung, P. W. Čcheung, Č. K. Kchan, Ma (A) – Šam (A), Au-Yeung, Tchang – S. H. Kchan, Čchau, Lau – Ngan, Suen, Čchan – Tchaj.
    Gruzie: Iljenko (49. Ambrolava) – Kurbatov, Džeiranašvili, Geperidze, Davitašvili (A), Minasiani, Comaia (A) – Dumbadze (C), Kozjulin, Šalunov – G. Oganeziani, Švecov, Filimonov – Gongadze, Vedjapin, D. Oganeziani.

    Rozhodčí: Bajt – Cristeli, Zien
    bahis siteleri