Ukrajina – Maďarsko 3:5 (kon.) | J. Korea – Polsko 4:2 (kon.) | Rakousko – Kazachstán 2:3 (kon.)
konec
Rakousko
2:3 (0:2, 2:0, 0:1)
Kazachstán
Sobota 22.04.2017, 19:30 • Palace of Sports, Kyjev • Mistrovství světa - I. A Divize • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:38 Vladimir MARKELOV - 2:3
     
    43:38
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazachstán využívá přesilovou hru a vrací se do vedení! Starčenko našel na modré čáře Savčenka, jehož povedený pokus dokázal tečovat VLADIMIR MARKELOV přesně mezi Starkbaumovi betony! Asistence: Roman Savčenko a Roman Starčenko.
    37:31 Thomas RAFFL - 2:2
     
    37:31
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Z nenápadné situace se prosazuje kapitán Rakušanů THOMAS RAFFL! Nejdříve rakouský útočník neprostřelil blok obránců, mezi čtyřmi protihráči se však dostal znovu k puku a bekhendem překvapil Kolesnika! Asistence: Fabio Hofer a Konstantin Komarek.
    24:32 Konstatnin KOMAREK - 1:2
     
    24:32
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Po zisku kotouče to vzal Raffl na sebe, udělal v útočném pásmu otočku a vypálil od modré čáry! Skvěle si mezi kruhy počínal KONSTANTIN KOMAREK, který střelu svého spoluhráče lehce tečoval, čímž zmátl Kolesnika, který už nestihl zasáhnout! Asistence: Thomas Raffl a Markus Schlacher.
    14:56 Nigel DAWES - 0:2
     
    14:56
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    NIGEL DAWES přidává druhý gól v zápase a znovu to stálo za to! Ve středním pásmu si od spoluhráče vzal kotouč, v rychlosti se protáhl mezi dvěma obránci a nikým nechráněný poslal kotouč do bližšího horního rohu Starkbaumovi klece! Asistence: Dustin Boyd a Brandon Bochenski.
    08:26 Nigel DAWES - 0:1
     
    08:26
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    A třetí početní výhodu už Kazachstán využívá! NIGEL DAWES si obhodil rakouského obránce, s pukem se dostal do útočného písma a přesnou ranou ke vzdálenější tyči prostřelil Starbauma! Asistence: Kevin Dallman a Martin St. Piere.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 25. Komarek (T. Raffl), 38. T. Raffl (Hofer, Komarek) – 9. Dawes (Dallman, St. Pierre), 15. Dawes (Boyd, Bochenski), 44. Markelov (Savčenko, R. Starčenko)


    Rakousko: Starkbaum (Kickert) – Strong, Schumnig (A), Schlacher, Heinrich, Viveiros, S. Ulmer, Kirchschläger, Duller – Ganahl, Woger, Hundertpfund (A) – T. Raffl (C), Komarek, Hofer – Lebler, M. Ulmer, Haudum – Rauchenwald, Obrist, Spannring.
    Kazachstán: Kolesnik (Kudrjavcev) – Dallman (A), M. Semjonov (A), Savčenko, Stěpanov, Lipin, Polochov, Lakiza – Dawes, Boyd, Bochenski (C) – Michajlis, Puškarjov, St. Pierre – Sagadajev, Markelov, R. Starčenko – Chudjakov, N. Ivanov, Kučin.

    Rozhodčí: Pešina (CZE), Tufts (USA) – Castelli (SUI), Hynek (CZE)
    bahis siteleri