Slovensko – Česko 5:7 (kon.)
konec
Slovensko
5:7 (2:1, 1:3, 2:3)
Česko
sk Sobota 22.04.2017, 18:00 • Športová hala Elán, Bratislava • Přípravný zápas (ženy)
     
    58:01
    Slovensko dalo gól! Napokon sa slovenským reprezentantkám podarilo znížiť, keď sa pri power play presadila KRISTÍNA HUDÁKOVÁ po prihrávke Lucie Košturiakovej. Asistencia: Košturiaková.
     
    57:28
    Česko dalo gól! Tak a je rozhodnuté. NELA JIRÁKOVÁ strelou z prvej od polovice ihriska prekvapila Janu Dupčákovú a pridáva siedmy gól Česka.
     
    55:38
    Česko dalo gól! Tak toto Češkám vyšlo ideláne. Nádherná akcia hosťujúcej reprezentácie, na ktorej konci bola presná strela ROMANY KIECKOVEJ, a tá zvyšuje náskok svojho tímu už na rozdiel dvoch gólov. Asistencia: Enenkelová.
     
    48:29
    Česko dalo gól! Slovenky znova prepadli na polovici súperiek a pykajú za to inkasovaným gólom, keď v jasnej pozícii tentokrát nezaváhala ROMANA KIECKOVÁ. Asistencia: Plášková.
     
    47:33
    Slovensko dalo gól! Krásna akcia slovenského tímu vedie k vyrovnaniu. Kombináciu na jeden dotyk zakončila strelou z prvej LENKA CUPRÁKOVÁ. Asistencia: P. Hudáková.
     
    34:42
    Česko dalo gól! Český tím rozohrával po prerušení hry pri pravom mantieli. Češky zvládli signál veľmi dobre a dostávajú sa do opätovného vedenia zásluhou VERONIKY ZITTOVEJ. Asistencia: Tožičková.
     
    33:55
    Slovensko dalo gól! PAULÍNA HUDÁKOVÁ zamiešala loptičkou, oklamala českú gólmanku a vyrovnáva stav zápasu na 3:3.
     
    29:12
    Česko dalo gól! Tak to je smola slovenského tímu. Lucia Košturiaková stratila loptičku pri pravom mantineli na polovici ihriska, MARTINA ŘEPKOVÁ sa vyrútila takmer sama na našu bránku a zakončila veľmi presne.
     
    22:02
    Česko dalo gól! Slovenky v ofenzíve stroskotali, a tak pykajú. Češky sa rýchlo presunuli pred našu bránu, odkiaľ sa dokázala presadiť DENISA KOTZUROVÁ.
     
    8:47
    Česko dalo gól! Češkám sa podarilo napokon túto presilovú hru využiť, keď sa strelou z tesnej blízkosti presadila KLÁRA LEIEROVÁ.
     
    4:37
    Slovensko dalo gól! A Slovenky odsakujú na rozdiel dvoch gólov, keď kvality svojho zápästia presnou strelou predviedla PAULÍNA HUDÁKOVÁ. Asistencia: Cupráková.
     
    3:11
    Slovensko dalo gól! Slovenky sa dostávajú veľmi rýchlo do vedenia a to skutočne výstavným gólom. LUCIA KOŠTURIAKOVÁ sa dostala k loptičke na polovici ihriska a od pravého mantinelu prekvapila českú brankárku Příleskú. Asistencia: Ďuríková.

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 4. Košturiaková (Ďuríková), 5. Hudáková (Cupráková), 34. Hudáková (TS), 48. Cupráková (Hudáková), 59. Hudáková (Košturiaková) – 9. Leierová, 23. Kotzurová, 30. Řepková, 35. Zittová (Tožičková), 49. Kiecková (Plášková), 56. Kiecková (Enenkelová), 58. Jiráková (Kiecková)


    Slovensko: Dupčáková, Krištofová – Krivulčíková, Dzurinová, Bachorcová, Ferenčíková, K. Hudáková, Cupráková, Košturiaková, Kadučáková, Šidlová, Ďuríková, P. Hudáková, Klapitová, Šponiarová, Pintérová, Kocurová, Grossová, Robová, Žikavská
    Česko: Příleská – Kapcová, Jiráková, Leierová, Koníčková, Zittová, Urbánková, Tožičková, Plášková, Enenkelová, Řepková, Káčová, Bočanová, Kotzurová, Kiecková, Řeznarová
    bahis siteleri