Alavés – Eibar 0:0 (kon.) | Sevilla – Celta Vigo 2:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Real Betis 2:1 (kon.)
konec
Sevilla FC
2:1 (0:0)
Celta de Vigo
Čtvrtek 27.04.2017, 20:30 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španělská LaLiga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    87
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Ganso, přichází Matías Kranevitter.
     
    85
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Pione Sisto, přichází Claudio Beauvue.
    83. Ganso hostujícího brankáře přeloboval, ale branku netrefil!
     
    83
    Mohlo bý rozhodnuto! Álvarez rozehrál před sebe, ale Ben Yedder jeho spoluhráči vypíchl míč a Ganso se pokusil brankáře Clety efektivně přelobovat, ovšem jeho ráně chyběla k dokonalosti jen přesnost – míč skončil těsně vedle pravé tyče!
     
    81
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Daniel Wass, přichází Théo Bongonda.
    79. Wissam Ben Yedder - 2:1
     
    79
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Domácí jdou opět do vedení a zasloužili se o to oba střídající hráči! Samir Nasri dostal míč na levé straně, kde byl v souboji jeden na jednoho s bránícím hráčem. Bývalý francouzský reprezentant rychle zakvedlal s míčem a poté přízemním centrem levačkou našel na malém vápně naběhnutého WISSAMA BEN YEDDERA, který po třech minutách na hřišti protečoval nabídku svého kolegy skvěle pod břevno – 2:1!
     
    78
    Celta navíc nebyla vůbec daleko od vedoucí branky! Aspas si po přihrávce z pravé strany dobře pustil míč, rychle vypálil, ale jeho pokus skončil těsně vedle levé tyče!
     
    76
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Stevan Jovetić, přichází Wissam Ben Yedder.
    74. Nasri z první mířil do břevna!
     
    74
    Další velká šance domácích! N'Zonzi přihrávku z levé strany na hranici vápna pustil Nasrimu, který se opřel do parádní rány z první, ale Álvarez jeho tvrdý pokus konečky prstů vyškrábl na břevno!
    69. Escudero pálil jen do břevna!
     
    69
    Obrovská šance domácích, kteří mohli jít znovu do vedení! Correa táhl od poloviny hřiště brejk, dobře zasekl míč a poslal jej do ulice Escuderovi, jenž využil nedorazu obránce a z první napálil tvrdou ránou břevno!
     
    65
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází John Guidetti, přichází Facundo Roncaglia.
     
    64
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Pablo Sarabia, přichází Samir Nasri.
     
    61
    Na hřišti se přiostřuje. Cabral zajel zcela zbytečně a agresivně do Escudera a je dalším karetním hříšníkem dnešního duelu. Navíc je zde přímý kop pro Sevillu.
     
    56
    Velká komplikace pro hosty! Záložník Hernández nerespektoval, že už má jednu žlutou kartu a ve středu hřiště zcela zbytečně N'Zonziho a po druhé žluté kartě následuje červená a předčasný odchod do šaten!
    53. Iago ASPAS - 1:1
     
    53
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! K penaltě se postavil nejlepší střelec hostů IAGO ASPAS, který zvolil prostředek branky, zatímco brankář Rico skočil doprava. Pohodlná trefa hostujícího útočníka – 1:1!
    53. Penaltový zákrok na Guidettiho!
     
    53
    John Guidetti byl ve vápně přidržen jedním ze soupeřů ve vápně při zpracování míče a rozhodčí odpískal velmi přísný pokutový kop!
     
    52
    Penalta pro Celtu Vigo!
    49. Joaquín CORREA - 1:0
     
    49
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Dlouhý nákop z poloviny hřiště prodloužil ve výskoku hlavou Iborra a k míči se na hranici vápna dostal JOAQUIN CORREA, který se naprosto skvěle prohnal kolem obou stoperů Celty až do střelecké pozice a sám před Álvarezem zamířil střelou křížem přesně pod břevno – 1:0!
    40. Correova rána!
     
    40
    Trpělivost se vyplatila, Sevilla měla další velkou šanci! Mariano po pravé straně vyslal dopředu Jovetiče, který přihrávkou pod sebe našel volného Correu, ale toho v tutové pozici vychytal připravený brankář Álvarez!
     
    38
    Hostující kapitán Mallo byl pozdě v souboji s Gansem, kterého sestřelil skluzem zezadu a bylo zřejmé, že žlutá karta byla udělena naprosto po právu.
     
    35
    A na ochozech to jen zahučelo! Kroucený míč stopoval Jovetič, který na něj nakonec nedosáhl, Álvarez přesto musel na zem a u své levé tyč balón raději vyrazil do strany!
     
    27
    Ale šanci rozehrávat zajímavou standardní situaci jim nabídl sám Sarabia, který fauloval soupeře a navíc obdržel ještě žlutou kartu.
     
    25
    Další zajímavá akce Sevilly. Iborra velmi rychle rozdal míč doprava Iborrovi, který riskantním pasem našel Jovetiče, který si v plném běhu píchl míč dopředu, ale i tak byl tísněn a svůj pokus poslal jen do boční sítě.
    22. Iborra hlavičkoval jen do levé tyče!
     
    22
    Tutovka domácích po rohovém kopu! Po rozehrání Mariano ještě se svým prvním centrem neuspěl, ale poté mu Ganso míč vrátil a domácí bek našel ve vápně Iborru, který hlavičkoval ze záklonu velmi dobře a jeho pokus skončil na levé tyči!
     
    16
    Aspas prudkou přihrávku nezpracoval, a pro domácí se rodil zajímavý brejk, který musel na útočné polovině hasit skluzem Hernández, jenž oželí jistě i trest v podobě žluté karty.

    Daniel Kinc

    Branky: 49. Correa (Iborra), 79. Ben Yedder (Nasri) – 53. Aspas (pen.)

    Karty:   27. Sarabia (SEV) – 16. P. Hernández (CVG), 38. Mallo (CVG), 61. Cabral (CVG)   56. P. Hernández (CVG)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 8:6. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 20:18.
    Sevilla FC: S. Rico – Mariano, Pareja, Lenglet, Escudero – Iborra (C), N'Zonzi, Sarabia (64. Nasri) – Ganso (87. Kranevitter) – Correa, Jovetić (76. Ben Yedder).
    Náhradníci: Soria – Rami, Mercado, Kranevitter, F. Vázquez, Nasri, Ben Yedder.

    Celta de Vigo: S. Álvarez – Mallo (C), Cabral, Fontàs, J. Castro – Wass (81. Bongonda), Radoja – Aspas, P. Hernández, Sisto (85. Beauvue) – Guidetti (65. Roncaglia).
    Náhradníci: Villar – Cheikh Diop, Beauvue, Bongonda, Jozabed, Sergi Gómez, Roncaglia.

    Rozhodčí: Jesus Gil Manzano
    bahis siteleri