Maďarsko – Kazachstán 1:3 (kon.) | Polsko – Rakousko 0:11 (kon.) | J. Korea – Ukrajina 2:1 (2:0 po s.n.)
konec
Polsko
0:11 (0:3, 0:4, 0:4)
Rakousko
Pátek 28.04.2017, 16:00 • Palace of Sports, Kyjev • Mistrovství světa - I. A Divize • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:20 Brian LEBLER - 0:11
     
    55:20
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Demolice Polska ještě nekončí! Rakušané po Chmielewského další šanci rychle otočili hru, BRIAN LEBLER si najel na vrcholek levého kruhu a parádní střelou pod horní tyč dovršil svůj hattrick! Bez asistence.
    50:31 Brian LEBLER - 0:10
     
    50:31
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Polská ostuda je na světě! Jubilejní desátou branku vstřelil BRIAN LEBLER, který se díky pohotové přihrávce od Hundertpfunda dostal za záda všech protivníků a z krátkého nápřahu z mezikruží poslal puk nad Radziszewského lapačku. Asistence: Thomas Hundertpfund, Erik Kirchschläger,
    48:27 Lukas HAUDUM - 0:9
     
    48:27
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Potupná desítka se nezadržitelně blíží! Galant zbytečně nechal projet puk k modré čáře, odkud nahodil Dominique Heinrich a trefil svého spoluhráče LUKASE HAUDUMA, s jehož tečí nemohl Radziszewski nic dělat. Asistence: Dominique Heinrich.
    46:53 Steven STRONG - 0:8
     
    46:53
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Zničeho nic je tu osmý rakouský gól! Jeden z polských hráčů vyhodil od krajního mantinelu pouze na STEVENA STRONGAI, jenž si sjel do levého kruhu a přesně mířenou střelou pokořil dnes popáté překonaného Radziszewského. Bez asistence.
    39:51 Konstantin KOMAREK - 0:7
     
    39:51
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Galantovu přihrávku po mantinelu si na levé straně přivlastnil Haudum a po rychlém obloučku vypálil zpoza levého kruhu. Vysoko letící puk před brankovištěm smolně srazil Wanacki pod sebe, kde se zjevila hokejka KONSTANTINA KOMARKA a ten jednoduše doklepl do odkryté klece. Asistence: Lukas Haudum.
    35:39 Konstantin KOMAREK - 0:6
     
    35:39
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    A máme tu šestý rakouský zásah. Schumnigova střela byla sražená do rohu, odkud Stefan Ulmer přihrál na KONSTANTINA KOMARKA. Tomu puk přistál před brankovištěm přímo na hokejce a bez váhání ho poslal do branky. Pokárání nyní zaslouží Kruczek, jenž na finální přihrávku vůbec nezareagoval a nechal střelce branky nerušeně zakončit. Asistence: Fabio Hofer, Martin Schumnig.
    29:07 Lukas HAUDUM - 0:5
     
    29:07
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    A hned vzápětí je tady další puk za zády Rafała Radziszewského! Toho tentokrát přelstil LUKAS HAUDUM, jenž po přihrávce od Stefana Ulmera jenom tak nahodil z pravého konce modré čáry a nenápadnou střelou překonal všechny překážky mezi sebou a sítí v polské kleci. Asistence: Stefan Ulmer, Erik Kirchschläger.
    28:36 Thomas RAFFL - 0:4
     
    28:36
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Parádní přesilovková kombinace končí čtvrtým rakouským gólem! Autorem gólu je kapitán THOMAS RAFFL, jenž si na ose hřiště řekl Heinrichovi o přihrávku od modré čáry a tečovanou střelou z voleje poslal puk do protipohybu Radziszewského. Asistence: Dominique Heinrich, Martin Schumnig.
    10:02 Fabio HOFER - 0:3
     
    10:02
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    No a už je to o tři góly! Takhle jednoznačný průběh první třetiny asi moc lidí nečekalo. Odrobny Rafflovo zakončení z pravé strany odrazil před sebe, aniž by o tom tušil. Volného kotouče si jako první všiml důrazný FABIO HOFER a uklidil puk za bezmocného brankáře Polska. Asistence: Thomas Raffl, Martin Schumnig.
    07:01 Brian LEBLER - 0:2
     
    07:01
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakušané zvyšují svůj náskok a míří za postupem do elitní skupiny! Komarek vyjel z krátkého mantinelu na levé křídlo, kdy zasekl svůj pohyb a přes clonícího Galanta přihrál na osu hřiště BRIANU LEBLEROVI, jenž parádní střelou švihem poslal puk mimo dosah Odrobného. Asistence: Konstantin Komarek, Fabio Hofer.
    01:44 Martin ULMER - 0:1
     
    01:44
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    První vážnější šance přinesla brzkou gólovou radost papírových favoritů! Wajdovi v obranném pásmu smolně přeskočil puk z hokejky přímo do jízdy MARTINU ULMEROVI, jenž se zjevil sám před gólmanem a pohotovým zakončením poslal Rakušany do vedení. Bez asistence.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 2. M. Ulmer, 8. Lebler (Komarek, Hofer), 11. Hofer (T. Raffl, Schumnig), 29. T. Raffl (Heinrich, Schumnig), 30. Haudum (M. Ulmer, Kirchschläger), 36. Komarek (Hofer, Schumnig), 40. Komarek (Haudum), 47. Strong, 49. Haudum (Heinrich), 51. Lebler (Hundertpfund, Kirchschläger), 56. Lebler


    Polsko: Odrobny (21. Radziszewski) – Wajda, Bryk, Ciura, Pociecha, Kruczek, Wanacki, Rompkowski – Wronka, Malasiński, Pasiut (A) – Zapała (A), Łopuski, Kolusz (C) – Chmielewski, Bryniczka, Galant – Urbanowicz, Dziubiński, Kapica – Jeziorski.
    Rakousko: Starkbaum (Kickert) – Kirchschläger, S. Ulmer, Heinrich, Schumnig (A), Schlacher, Strong, Duller – Lebler, Ganahl, Hundertpfund (A) – T. Raffl (C), Komarek, Hofer – Rauchenwald, Haudum, Woger – M. Ulmer, Obrist, Spannring.

    Rozhodčí: Hansen (NOR), Tufts (USA) – Bowles (USA), Korepanov (UKR)

    Diváci: 3 453
    bahis siteleri