Monaco – Juventus 0:2 (kon.)
konec
AS Monaco
0:2 (0:1)
Juventus FC
Středa 03.05.2017, 20:45 • Stade Louis II, Monaco • Liga mistrů • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (22:39:54)
     
    Ve druhém poločase jsme v 59. minutě viděli ještě jednu branku, kdy opět přihrával Dani Alves a opět skóroval Gonzalo Higuaín. Víc branek jsme v tomto utkání neviděli, ačkoli šance byly na obou stranách. Na straně domácích jich měl nejvíce osmnáctiletý Kylian Mbappé s Radamelem Falcaem, na straně hostí pak Gonzalo Higauín. Monako nehrálo vůbec špatně, svědčí o tom i poměr držení míče, který má Monako vyšší 52% – 48%. Nicméně Juventus prostě umí bránit a má Higuaína, který ty šance umí proměnit. Juventus ubránil v obou zápasech trio Messi – Neymar – Suárez a bude tak zajímavé sledovat, jestli dokáže Monako otočit zápas za týden v Turíně.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Daleký centr na Radamela Falcaa dokázal Gianluigi Buffon zachytit a dalekým výkopem přesouvá hru na druhou polovinu hřiště.
     
    90+2
    Zbývají ještě 2 minuty za nastavení a Monako se žene dopředu na pravděpodobně poslední útok v tomto zápase. Nicméně Juventus obranu skutečně zavřel.
     
    90+1
    Z následného rohového kopu ovšem nic nevzešlo a dopředu šel po menší odmlce Juventus, který přes Juana Cuadrada získává rohový kop.
     
    90
    Monako dokázalo ještě vytěžit volný přímý kop z poměrně dobré vzdálenosti. Moutinho centroval na Germaina, jehož střelu Gianluigi Buffon pohotovým zákrokem vytěsnil na rohový kop!
     
    89
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Miralem Pjanić, přichází Mario Lemina.
     
    88
    Moutinho centroval do pokutového území Juventusu Turín, nicméně na jeho centr si nikdo nenaběhl. Tedy, lépe řečeno, jej nikdo nezastihl. Kdyby centr letěl na branku, tak by to i mohl být gól.
     
    87
    Almamy Touré obdržel poměrně složitou přihrávku na zpracování, ale ještě ji stihl přeposlat před Gianluigiho Buffona. Zde si ji ale sebral legendární gólman italského celku, který tím nedal šanci domácím si vytvořit nějakou útočnou akci.
     
    86
    Následný pokus o rychlou přihrávku Kamila Glika na Radamela Falcaa jen tak tak zastavil dnes velmi aktivní Mario Mandžukić, který však míč vesměs odkopl mezi beky domácího celku.
     
    85
    Tomás Rincón získal míč a dokázal jej posunout na Dirara, který se ještě snažil nějako nacentrovat míč na Falcaa s Mbappém. S tím však nepochodil mezi záložníky Juventusu.
     
    84
    Čerstvě příchozí Almamy Touré se ihned dostal k míči po pasu od Moutinha, nicméně nic kloudného s ním nevymyslel. Umožnil jen spoluhráčům centrovat na Buffona, který tak neměl moc práce.
     
    83
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Bernardo Silva, přichází Almamy Touré.
     
    82
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Claudio Marchisio, přichází Tomás Rincón.
     
    81
    Chiellinimu propadl míč pod nohami a kdyby si toho Radamel Falcao všiml dřív, tak by možná i stihl skórovat. Takhle míč jen proplachtil pryč.
     
    80
    Alex Sandro s pomocí Maria Mandžukiće zachytil balón a udržel jej tak na polovině Monaka v držení Juventusu, který se však k brance Danijela Subašiće moc nežene.
     
    79
    Radamel Falcao si zpracoval balón v pokutovém území a mohl pálit, jenže Antonio Mateu si všiml, že Falcao použil při zpracování ruku a tu tak náležitě odpískal.
     
    78
    Juventus se ihned přesouvá dopředu a zapojuje do hry čerstvě příchozího Juana Cuadrada.

    Karel Janeba

    Branky: 29. Higuaín (Dani Alves), 59. Higuaín (Dani Alves)

    Karty:   37. Fabinho (ASM) – 21. Bonucci (JUV), 58. Marchisio (JUV), 69. Chiellini (JUV)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:13.
    AS Monaco: Subašić – Dirar, Glik, Jemerson, Sidibé – B. Silva (83. A. Touré), Fabinho, Bakayoko (66. Moutinho), Lemar (67. Germain) – Falcao (C), Mbappé.
    Náhradníci: De Sanctis – Jorge, Moutinho, Germain, Raggi, Cardona, A. Touré.

    Juventus FC: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Chiellini, Sandro – Pjanić (89. Lemina), Marchisio (82. Rincón) – Dani Alves, Dybala, Mandžukić – Higuaín (77. Cuadrado).
    Náhradníci: Neto – Benatia, Cuadrado, Lemina, Asamoah, Lichtsteiner, Rincón.

    Rozhodčí: Antonio Mateu – Javier Aguilar, Pau Cebrián, Teodoro Sobrino (všichni Španělsko)
    Úterý 09.05.2017
    Juventus - Monaco 2:1

    Branky: 33. Mandžukić, 45. Dani Alves – 69. Mbappé (Moutinho)

    Karty:   73. Bonucci (JUV), 90+1. Mandžukić (JUV) – 40. Falcao (ASM), 51. Mendy (ASM)

    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:21.
    bahis siteleri