Švýcarsko – Česko 5:6 (kon.) | Finsko – Slovensko 8:3 (kon.)
konec
Finsko
8:3 (4:1, 3:1, 1:1)
Slovensko
sk Pátek 05.05.2017, 16:30Mistrovství světa juniorů
     
    47:11
    Fínsko dalo gól!
    Naši súperi opäť využívajú presilovku. JOONATAN KOVANEN zakončoval z ľavej strany k bližšej žrdi a bol úspešný. Asistencia: Joona Rantala.
     
    43:59
    Slovensko dalo gól!
    Podarilo sa nám znížiť na rodziel štyroch gólov. Druhýkrát v zápase sa presadil MICHAL DUDOVIČ, ktorý bol teraz osamotený pred bránkou, prehodil si loptičku na bekhend a skóroval. Asistencia: Eduard Tóth.
     
    34:41
    Fínsko dalo gól!
    Máme tu ďalší gól v slovenskej sieti. Rýchly prechod Fánsky využil Kovanen na prihrávku priamo pred bránku, kde bol pripravený AARO HELIN a ten zaváhať nemohol. Asistencia: Joonatan Kovanen.
     
    29:47
    Slovensko dalo gól!
    Slovákom sa podaril vynikajúci rýchly prechod z obrany do útoku. Po ľavej strane si na prihrávku nabehol JAKUB NOTA a skóroval. Asistencia: Dávid Leskovský.
     
    24:34
    Fínsko dalo gól!
    Poltucet v slovenskej sieti je zavŕšený. Z pravej strany si ho vychutnal úplne osamotený JUSTUS KAINULAINEN. Asistencia: Toni Rintala.
     
    23:25
    Fínsko dalo gól!
    Slováci absolútne nezvládli rozohrívku spoza vlastnej bránky. Loptičku rozohrali iba na hokejky súpera, Rantala sa ešte rozhodol spred bránky prihrať k pravej žrdi, kde stál JOONATAN KOVANEN a ten bezproblémovo skóroval. Asistencia: Joona Rantala.
     
    18:56
    Slovensko dalo gól!
    Naši reprezentanti sa napokon v presilovke tešia. Postaral sa o to MICHAL DUDOVIČ, ktorý sa do loptičky oprel za obranou a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Strelu umiestnil presne k ľavej žrdi. Asistencia: Erik Moravčík.
     
    14:32
    Fínsko dalo gól!
    Opäť rozhodená obrana Slovenska a gól z podobnej situácie ako pri otváracom presnom zásahu. Postaral sa o to HEIKKI IISKOLA. Asistencia: Eero Jalo.
     
    12:45
    Fínsko dalo gól!
    Súvislý tlak Fínska vyvrcholil tretím gólom v slovenskej sieti. JOONATAN KOVANEN sa s loptičkou hral na ľavej strane, nik zo Slovákov si ho nevšímal, a tak si loptičku potiahol do lepšej pozície a skóroval. Asistencia: Eetu Sorvati.
     
    10:22
    Fínsko dalo gól!
    Fíni bleskovo využívajú presilovku. Slovenskú defenzívu si úplne rozhodili, aby napokon z pravej strany vystrelil úplne osamotený HEIKKI IISKOLA. Presúvajúci sa Kyselica nemal šancu na zákrok. Asistencia: Antti Suomela.
     
    04:40
    Fínsko dalo gól!
    Fíni sa po úvodnej aktivite ujímajú vedenia. EERO JALO ostal osamotený pred bránkou a strelu umiestnil presne do pravého horného rohu. Asistencia: Jeikki Iiskola.

    Marek Antalík

    Branky a nahrávky: 5. Jalo (Iiskola), 11. Iiskola (Suomela), 13. Kovanen (Sorvati), 15. Iiskola (Jalo), 24. Kovanen (Rantala), 25. Kainulainen (Rintala), 35. Helin (Kovanen), 48. Kovanen (Rantala) – 19. Dudovič (Moravčík), 30. Nota (Leskovský), 44. Dudovič (Tóth)


    Finsko: Kuisma (Saarentola) – Ijas, Nyman, Gronfors, Akola, Suomela, Kainulainen, Jarvinen – Kovanen, Rantala, Henin – Laakso, Hamalainen, Remes – Jalo, Rintala, Iiskola – Majalahti, Sorvali
    Slovensko: Kyselica (Kohút) -Kozák, Tôth, Chládek, Bielik, Meliš, Bezeg, Dluhoš – M. Dudovič, Gašparík, Moravčík – Miške, Kalafut, Zemančík – Leskovský, Kubička, Turcsányi – Rády, Nota

    Rozhodčí: Sandra Zurbuchen, Corina Wehinger
    bahis siteleri