Itálie – Rusko 1:10 (kon.) | Slovinsko – Kanada 2:7 (kon.) | USA – Dánsko 7:2 (kon.)
Finsko – Francie 1:5 (kon.) | Lotyšsko – Slovensko 3:1 (kon.) | Norsko – Švýcarsko 0:3 (kon.)
konec
Finsko
1:5 (0:1, 1:2, 0:2)
Francie
Neděle 07.05.2017, 16:15 • AccorHotels Arena, Paříž • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:49 Damien FLEURY - 1:5

     
    57:49
    Francie právě vstřelila branku!
    Zřejmě je rozhodnuto. Francie přidává trochu šťastný pátý gól, který si připisuje DAMIEN FLEURY. Asistence: Teddy da Costa.
    48:27 Antoine ROUSSEL - 1:4

     
    48:27
    Francie právě vstřelila branku!
    A Francie vede už o tři branky! ANTOINE ROUSSEL získal kotouč na vlastní modré a ujížděl sám na gólmana. Ačkoliv byl hákovaný, zvolal parádní zakončení a zvyšuje náskok Francie na 4:1. Asistence: Anthony Rech.
    38:49 Valentin CLAIREAUX - 1:3

     
    38:49
    Francie právě vstřelila branku!
    Finové zvládali oslabení bez větších potíží, dokud se na modré čáře nenapřáhl Janil, jehož střelu tečoval těsně před gólmanem VALENTIN CLAIREAUX a nezajistil svému týmu vedení už o dvě branky. Asistence: Jonathan Janil.
    33:58 Antoine ROUSSEL - 1:2

     
    33:58
    Francie právě vstřelila branku!
    Franci si bere vedení zpět. Fancouzi využili chyby finských obránců, kteří se špatnou rozehrávkou vyhnali z pásma, Aho následně puk ztratil a vyslal dopředu Bellemara, jehož střelu sice Korpisalo vyrazil, na dorážku ANTOINA ROUSSELA neměl. Asistence: Pierre-Edouard Bellmare.
    21:33 Mikko LEHTONEN - 1:1

     
    21:33
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové vyrovnali. Stalo se tak hned zkraje druhé třetiny. Od modré čáry vystřelil MIKKO LEHTONEN a puk zapadl přímo pod břevno francouzské branky. Finští hráči Florianu Hardymu výborně stínili, takže nejspíš puk neviděl. Asistence: Anti Pihlström, Mikko Rantanen.
    Pierre-Édouard BELLEMARE - 0:1
     
    14:17
    Francie právě vstřelila branku!
    Franci se ujímá vedení! Korpisalo sice dokázal vyrazit první tečovanou střelu od modré, na odražený puk si ale počkal PIERE-EDOUARD BELLEMARE a s přehledem posílá Francii do vedení. Asistence: Anthony Rech, Kevin Hecquefeuille,

    Vojtěch Drbohlav

    Jakub Borovský

    Branky a nahrávky: 22. Lehtonen (Pihlström, Rantanen) – 15. Bellemare (Rech, Hecquefeuille), 34. Roussel (Bellemare), 39. Claireaux (Janil), 49. Roussel (Rech), 58. Fleury (T. Da Costa)


    Finsko: Korpisalo (Säteri) – Ohtamaa, Honka, Jaakola, V. Lajunen, Lehtonen, Hietanen – M. Aaltonen, Aho, Filppula – Savinainen, Pihlström, Rantanen – Kemppainen, Pyörälä, J. Aaltonen – J. Lajunen, Hännikäinen, Puljujärvi – Osala.
    Francie: Hardy (Quemener) – Auvitu, Hecquefeuille, Manavian, Besch, Raux, Dame-Malka, Janil – Roussel, Bellemare, Rech – Fleury, Treille, T. Da Costa – Bouvet, Douay, Perret – Meunier, Claireaux, Ritz – Lamperier.

    Rozhodčí: Brett Iverson (CAN), Marcus Linde (SWE) – Gleb Lazarev (RUS), Peter Sefcik (SVK)

    Diváci: 11433
    bahis siteleri