Dánsko – Itálie 2:0 (kon.) | Kanada – Norsko 5:0 (kon.) | Rusko – Lotyšsko 5:0 (kon.)
Francie – Slovinsko 4:1 (kon.)
konec
Francie
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
Slovinsko
Pondělí 15.05.2017, 20:15 • AccorHotels Arena, Paříž • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:30 Antoine ROUSSEL - 4:1

     
    58:30
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouzi vstřelili branku v oslabení při slovinské hře šest na čtyři. Po pravé straně ujel ANTOINE ROUSSEL a trefil se do prázdné brány. Francouzský útočník tedy po velice povedeném utkání zaznamenal hattrick. Bez asistence.
    44:25 Jan MURŠAK - 3:1

     
    44:25
    Slovinsko právě vstřelilo branku!
    Jenže Slovinsko bleskově po individuální akci v oslabení snižuje. Kapitán JAN MURŠAK jel sám na branku, napřáhl se v kruhu a propálil Cristobala Hueta. Druhou asistenci na tento gól dokonce zaznamenal brankář Matija Pintarič. Asistence: Aleš Mušič, Matija Pintarič.
    44:01 Antoine ROUSSEL - 3:0

     
    44:01
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie se bleskově ujímá vedení 3:0, stačilo jí na to šest sekund dvojnásobné přesilovky. Z kruhu zakončil přesně ANTOINE ROUSSEL. Asistence: Yohann Auvitu.
    31:08 Yohann AUVITU - 2:0

     
    31:08
    Francie právě vstřelila branku!
    Další francouzský gól padl po nedůrazu slovinské obrany. Z mezikruží vystřelil nikým nehlídaný YOHANN AUVITU a i tentokrát jeho spoluhráči stínili tak dobře, že kotouč skončil až ve slovinské bráně. Asistence: Edouard-Pierre Bellemare, Antoine Roussel.
    28:20 Antoine ROUSSEL - 1:0

     
    28:20
    Francie právě vstřelila branku!
    To bylo poměrně rychlé. Francouzům stačilo na využití přesilovky pouhých 15 sekund. V prostoru mezi modrou čárou a kruhy se do puku opřel ANTOINE ROUSSEL a ten prošel přes stínící hráče až do brány. Asistence: Yohann Auvitu, Stephane da Costa.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 29. Roussel (Auvitu, S. Da Costa), 32. Auvitu (Bellemare, Roussel), 45. Roussel (Auvitu), 59. Roussel – 45. Muršak (Mušič, Pintarič)


    Francie: Huet (60. Hardy) – Auvitu, Hecquefeuille (A), Manavian, Besch, Janil, Raux, Dame-Malka – S. Da Costa, Roussel, Bellemare (A) – Fleury, Treille, T. Da Costa – Meunier (C), Perret, Rech – Bouvet, Ritz, Lamperier.
    Slovinsko: Pintarič (Gračnar) – Vidmar, Kranjc, Repe, Kovačevič (A), Gregorc, Robar, Tavželj, Podlipnik – Urbas (A), Muršak (C), Verlič – Jeglič, Tičar, Sabolič – Rodman, Ograjenšek, Goličič – Mušič, Pem, Kuralt.

    Rozhodčí: Iverson (CAN), Lemelin (AUT) – Leermakers (NED), Oliver (USA)

    Diváci: 12 807
    bahis siteleri