Bermudy – Hongkong 0:3 (kon.) | Arménie – Libanon 5:2 (kon.) | Řecko – Finsko 4:0 (kon.)
Francie – Kajmanské ostrovy 5:3 (kon.) | Haiti – Velká Británie 4:1 (kon.) | Česko – Portugalsko 1:0 (kon.)
USA – Itálie 7:4 (kon.)
konec
Arménie
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
Libanon
Pondělí 05.06.2017, 11:00 • Malá hala, Pardubice • Mistrovství světa mužů • Skupina B4
     
    37:56
    Arménie právě vstřelila branku!
    Další míček v libanonské síti, Arménie vede 5:2! Arménští hráči se dostali do luxusního přečíslení dva na nikoho, které využili ukázkově. Jeghja Der Ohanessjan přistrčil míček HOVIGU JERJIANOVI, který neměl větší problémy s překonáním bezmocně se natahujícího Habiba. Asistence: Jeghja Der Ohanessjan.
     
    36:46
    Arménie právě vstřelila branku!
    Arménským hráčům se střely pod víko dnes líbí, další přesně cílená rána do horní části brány totiž znamená vedení 4:2! Aram Tachejian z pravé strany nastřelil zespodu břevno, od kterého se míček odrazil za brankovou čáru. Ještě před tím se ho ale stihl dotknout CHRISTIAN KALACHJAN, kterému je také branka přiznána. Asistence: Aram Tachejian.
     
    30:57
    Arménie právě vstřelila branku!
    Potřetí v utkání tu máme jednobrankové vedení Arménie, která využívá početní výhodu! A nutno říci, že velice povedenou střelou. Na modrou čáru dostal nabito MIKE JERAMJAN, který využil toho, že Habib přes clonící hráče nic neviděl, a nádherně zamířil přesně pod víko. Asistence: Melih Batri.
     
    28:35
    Tým Libanon právě vstřelil branku!
    Stejně jako v předchozí třetině, i nyní Libanon vyrovnává krátce před přestávkovou sirénou! Bassil Boulos vyhrál buly přesně na hůl MARKA-ANTHONYHO HABERA, který svou pozici z mezikruží proměnil přesným zásahem. asistence: Bassil Boulos.
     
    20:08
    Arménie právě vstřelila branku!
    Arméni se podruhé v zápase prosazují a opět odskakují do vedení! Na levou stranu libanonské brány dostal nahrávku nikým nehlídaný GARO JERJIAN, který si s míčkem chvilku pohrál a poté ho neomylně zavěsil od horní tyč. Asistence: Melih Batri.
     
    13:10
    Tým Libanon právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno, Libanon využil přesilovou hru! Dobrou práci odvedli na brankovišti clonící hráči, kteří umožnili MICHAELU HABIBOVI nepozorovaně vystřelit od modré. Libanonský útočník zacílil na milimetry přesně a krásně vypjal arménskou síťku. Asistence: Alexandre Haddad, Bassil Boulos.
     
    04:03
    Arménie právě vstřelila branku!
    Předchozí akce Arménii nevyšla, nyní už ale otevírá skóre zápasu! ALEX MELKONJAN si s míčkem zleva vyběhl až do bezprostřední blízkosti brány a pohotovou ranou dostal míček do sítě. Bez asistence.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 5. Melkonjan, 21. G. Jerjian (Batri), 31. Jeramjan (Batri), 37. Kalachjan (Techejian), 38. H. Jerjian (Der Ohanessjan) – 14. M. Mabib (Haddad, B. Boulos), 29. M. A. Haber (B. Boulos)


    Arménie: Aumais (Najarjan) – Batri, Galliano, Genc Avedissjan, Gennoe, Sadek, M. Vartazarmjan, R. Vartazarmjan, Jeramjan – Belcher, Boghossjan, Guergis, Charbonneau, G. Jerijan, H. Jerijan, Kabassakaljan, Kalachjan, Melkonjan, Missikjan, Nazarjan, Ohanessjan, Tachejjan, Torikjan.
    Libanon: P. Habib (Malkoun) – Awad, Abboud, J. Boulos, Nehmé, Nasrallah, Feghali, Younes – P. Haber, Sabeh, M. Habib, El-Haddad, Boutros, B. Boulos, Sayed, M. A. Haber, Salhany, Eid, Abdulahad, Mohamad, Fadl, Haddad, Ziadé.

    Rozhodčí: Šimbera, Škrobák
    bahis siteleri