IHC Prague Rats – ILHK Hr. Králové 9:4 (kon.) | IHC Přerov – IHC Olomouc 6:5 (kon.) | Černošice – IHC Kladno 7:4 (kon.)
Černošice – IHC Kladno 12:9 (kon.) | IHC Nový Jičín – Roller Storm 5:7 (kon.) | IHC Prague Rats – ILHK Hr. Králové 11:4 (kon.)
IHC Přerov – IHC Olomouc 6:4 (kon.) | IHC Nový Jičín – Roller Storm 5:1 (po pr.)
konec
IHC Prague Rats
9:4 (1:2, 3:0, 1:1, 4:1) Stav série: 1:0
ILHK Hradec Králové
Sobota 10.06.2017, 14:00Play-off Stilmat extraligy inline hokeje • Čtvrtfinále
Partner:
     
    47:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přeci jen ještě kosmetická úprava ve skóre. MAREK VOŽENÍLEK výbornou střelou propálil Michajlova, ale na výhře Berouna to nic nemění. Asistence: Aleš Půlpán.
     
    44:17
    Medvědi právě vstřelili branku!
    A je tu devátá branka domácích! Petružálek mohl v přečíslení dvou proti jednomu střílet, ale rozhodl se ještě nahrát na levou stranu MARTINU FIALOVI, který bez problémů trefil odkrytou klec. Asistence: Jakub Petružálek.
     
    42:52
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Beroun znovu využívá početní výhodu! TOMÁŠ RUBEŠ využil Kafkovu dobrou přihrávku a poslal puk do sítě. Asistence: Petr Kafka.
     
    40:34
    Medvědi právě vstřelili branku!
    A hned vzápětí se Medvědi trefují znovu. Tentokrát má branku na svědomí MARTIN TVRZNÍK, který poslal gólmana Mahdala na střídačku. Asistence: Jakub Bernad a Jakub Petružálek.
     
    39:53
    Medvědi právě vstřelili branku!
    A Beroun se ujímá třígólového vedení! DAVID BERNAD napřáhl mezi kruhy ke střele a trefil se přesně pod horní víko. Bez asistence.
     
    34:34
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Beroun vede znovu o dva góly a znovu se prosadil v přesilové hře. JAKUB BERNAD zkusil nahodit z rohu puk na Mahdala a hradecký gólman propustil puk za svoje záda. Asistence: Martin Fiala a Martin Tvrzník.
     
    25:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec snižuje na rozdíl jediné branky! JAKUB NOVÁK dostal na levé straně přihrávku od Lukáše Nováka a prostřelil Michajlova. Asistence: Lukáš Novák.
     
    23:26
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Další využitá početní výhoda domácích znamená vedení 4:2. JAKUB BERNAD si udělal prostor na brankovišti a doklepl volný kotouč do branky. Asistence: Martin Fiala a Martin Tvrzník.
     
    20:31
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Medvědi využívají přesilovku a poprvé se ujímají vedení! PETR ŠINÁGL dostal výbornou přihrávku na levý kruh a z vrcholu přesně trefil vzdálenější šibenici. Asistence: Tomáš Rubeš a Petr Kafka.
     
    12:22
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Beroun přichází s hodně rychlým vyrovnáním a byla to výborně sehraná akce. Fiala našel z pravé strany u levé tyčky křižným pasem MARTINA TVRZNÍKA, který se v zakončení nemýlil. Asistence: Martin Fiala a David Bernad.
     
    11:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec se ovšem z protiútoku znovu dostává do vedení! ALEŠ PŮLPÁN dostal v přečíslení na levé straně dobrý pas a poslal puk pod víko. Asistence: Marek Voženílek.
     
    08:37
    Medvědi právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! DAVID BERNAD se zmocnil kotouče na polovině hřiště a ujel hostující obraně po levé straně. Svůj únik potom zakončil zkušeně ranou nad vyrážečku. Bez asistence.
     
    04:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Hradec jde do vedení, když využívá početní výhodu! TOMÁŠ PŮLPÁN dostal na brankovišti křižnou přihrávku a mezi betony Michajlova skóroval. Asistence: Lukáš Novák a Jakub Novák.

    Michal Toman

    Branky a nahrávky: 9. D. Bernad, 13. Tvrzník (Fiala, D. Bernad), 21. Šinágl (Rubeš, Kafka), 24. J. Bernad (Fiala, Tvrzník), 35. J. Bernad (Fiala, Tvrzník), 40. D. Bernad, 41. Tvrzník (J. Bernad, Petružálek), 43. Rubeš (Kafka), 45. Fiala (Petružálek) – 5. T. Půlpán (L. Novák, J. Novák), 11. A. Půlpán (Voženílek), 26. J. Novák (L. Novák), 48. Voženílek (A. Půlpán)


    IHC Prague Rats: Michajlov (Kolinger) – Mantese, D. Bernad, Tvrzník, Pavlata, Popela – Šinágl, Petružálek, J. Bernad, Kafka, Rubeš, Fiala
    ILHK Hradec Králové: Mahdal (Vich) – Voženílek, Čáp, L. Novák, Pilař, Kuťák, Bureš – Nedvídek, A. Půlpán, T. Půlpán, J. Novák

    Rozhodčí: Jaroš, Výborný
    IHC Prague Rats 2 0 ILHK Hr. Králové
    #1 Sobota 10.06.2017 • 14:00
    IHC Prague Rats - ILHK Hr. Králové 9:4
    #2 Sobota 10.06.2017 • 17:00
    IHC Prague Rats - ILHK Hr. Králové 11:4
    bahis siteleri