Německo – Chorvatsko 8:5 (kon.) | Česko – Švédsko 5:2 (kon.) | USA – Finsko 4:2 (kon.)
konec
Česko
5:2 (3:0, 0:1, 0:1, 2:0)
Švédsko
Sobota 01.07.2017, 17:30Mistrovství světa v inline hokeji IIHF • Utkání o bronz
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:59 STRNAD - 5:2
     
    47:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to tam! JAKUB STRNAD se natlačil před obránce, a přestože nakonec kotouč do prázdné klece dostal bránící Larsson, na bronzových medailích Česka to nic nezmění! Bez asistence.
    41:18 D. BERNAD - 4:2
     
    41:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle! Český tým využívá i druhou přesilovku v zápase! Rozvážná kombinace skončila u DAVIDA BERNADA, který zamířil a vypálil přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Patrik Šebek a Pavel Strýček.
    35:14 Dahlberg KARLSSON - 3:2
     
    35:14
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Už je to jen o gól! RASMUS DAHLBERG KARLSSON se nenechal dvojicí protihráčů odstavit od kotouče a v pravou chvíli vyslal tvrdou střelu k bližší tyči! Asistence: Martin Eklund a Alexander Olsson.
    18:46 OLSSON - 3:1
     
    18:46
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát si Češi nepohlídali dva Švédy u vlastní branky, a poprvé tak inkasují! ALEXANDER OLSSON si z pravé strany sjel až před brankoviště a přihrávku Eklunda usměrnil za bezmocného Frodla! Asistence: Martin Eklund a Marcus Lissang.
    08:39 KAMEŠ - 3:0
     
    08:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přece jen český tým využívá přesilovou hru a vede už o tři góly! Přesná kombinace skončila u VLADIMÍRA KAMEŠE, který se opřel do kotouče, který prolétl až do sítě! Asistence: Zdeněk Kubica a Jakub Strnad.
    03:10 ŠEBEK - 2:0
     
    03:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko se dostalo do přečíslení dvou proti jednomu, ve kterém si Bernad všiml najetého PATRIKA ŠEBKA! Ten dostal přesnou přihrávku a ještě lepší ranou navýšil české vedení! Asistence: David Bernad a Jakub Petružálek.
    00:49 D. BERNAD - 1:0
     
    00:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi pokračovali v úvodním tlaku a vyplatilo se! Od pravého mantinelu vyslal prudkou ránu DAVID BERNAD, kotouč prolétl kolem překvapeného brankáře a o tyčku zapadl do sítě! Asistence: Jakub Petružálek.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 1. D. Bernad (Petružálek), 4. Šebek (D. Bernad, Petružálek), 9. Kameš (Kubica, Strnad), 42. D. Bernad (Šebek, Strýček), 48. Strnad – 19. Olsson (Eklund, Lissang), 36. Karlsson (Eklund, Olsson)


    Česko: Frodl (Huf) – Strýček, Šebek, D. Bernad, Petružálek – Kameš, Zahradníček, Kubica, Strnad – Ferenc, Zbořil, Černoch, Kverka
    Švédsko: R. Kinisjärvi (Eriksson) – Larsson, Svedlund, M. Kinisjärvi, Kokkonen – Eklund, Lissang, Olsson, Halberg Karlsson – Kesti, Rachidi, Pettersson, Viitanen

    Rozhodčí: Aumüller (GER), Vikman (FIN)
    bahis siteleri