Německo – Chorvatsko 8:5 (kon.) | Česko – Švédsko 5:2 (kon.) | USA – Finsko 4:2 (kon.)
konec
Česko
5:2 (3:0, 0:1, 0:1, 2:0)
Švédsko
Sobota 01.07.2017, 17:30Mistrovství světa v inline hokeji IIHF • Utkání o bronz
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Češi se po šesti letech vrací zpět na medailové pozice! Z Bratislavy si odvážejí bronzové medaile za výhru 5:2 nad Švédskem!
    47:59 STRNAD - 5:2
     
    47:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to tam! JAKUB STRNAD se natlačil před obránce, a přestože nakonec kotouč do prázdné klece dostal bránící Larsson, na bronzových medailích Česka to nic nezmění! Bez asistence.
     
    46:15
    Svedlund pálil z voleje, ale znovu se včas proti střele postavil Frodl a schoval kotouč do lapačky!
     
    45:59
    Kinisjärvi míří na střídačku, Švédové to zkouší v pěti!
    45:30
     
    45:30
    Lissang se dostal ke dvěma nebezpečným střelám, kdy první nastřelil břevno a proti druhé vytáhl Frodl perfektní zákrok lapačkou!
     
    44:24
    Švédsko si bere oddechový čas!
     
    44:24
    Vladimír Kameš (CZE) je potrestán za hákování, a nabízí tak Švédsku možnost na zdramatizování zápasu.
     
    43:32
    Markus Kinisjärvi se zbavil dvou obránců a následně zůstal sám mezi kruhy! Frodl ale skvěle zmenšil střelecký úhel a švédského hráče vychytal!
    41:18 D. BERNAD - 4:2
     
    41:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle! Český tým využívá i druhou přesilovku v zápase! Rozvážná kombinace skončila u DAVIDA BERNADA, který zamířil a vypálil přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Patrik Šebek a Pavel Strýček.
     
    40:09
    Hampus Larsson (SWE) sekl Petružálka, a tak si Češi zahrají přesilovku.
     
    37:43
    Kokkonen bekhendem mířil do protipohybu brankáře, Frodl se však ještě zvládl natáhnout a puk srazit do rohu!
    35:14 Dahlberg KARLSSON - 3:2
     
    35:14
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Už je to jen o gól! RASMUS DAHLBERG KARLSSON se nenechal dvojicí protihráčů odstavit od kotouče a v pravou chvíli vyslal tvrdou střelu k bližší tyči! Asistence: Martin Eklund a Alexander Olsson.
     
    31:21
    Svedlund dostal křižnou přihrávku, ale musel si puk nejdříve zpracovat. Následně však mířil do odkryté klece, jenže se zase zničehonic objevila na brankové čáře Frodlova lapačka!
     
    30:02
    Jakub Strnad (CZE) míří podruhé v zápase na trestnou lavici, tentokrát za hrubost.
    21:51
     
    21:51
    Po velké chybě českého týmu zůstali před Frodlem dva samotní Švédové! Olsson křižným pasem našel Dahlberga Karlssona, který pálil z první do odkryté klece, jenže český brankář se neuvěřitelně rychle přesunul a vyrážečkou podržel své spoluhráče!
    18:46 OLSSON - 3:1
     
    18:46
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát si Češi nepohlídali dva Švédy u vlastní branky, a poprvé tak inkasují! ALEXANDER OLSSON si z pravé strany sjel až před brankoviště a přihrávku Eklunda usměrnil za bezmocného Frodla! Asistence: Martin Eklund a Marcus Lissang.
     
    18:10
    Markus Kinisjärvi si sjel za obranu a střílenou přihrávku spoluhráče usměrnil mezi tři tyčky. Český brankář však předvedl velmi rychlou reakci a rukou puk zastavil!
     
    15:33
    Jakub Strnad (CZE) povalil protihráče na zem, za což musí na trestnou lavici.
    08:39 KAMEŠ - 3:0
     
    08:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přece jen český tým využívá přesilovou hru a vede už o tři góly! Přesná kombinace skončila u VLADIMÍRA KAMEŠE, který se opřel do kotouče, který prolétl až do sítě! Asistence: Zdeněk Kubica a Jakub Strnad.
     
    07:15
    Markus Kinisjärvi (SWE) je potrestán za nedovolené bránění brankáři.
     
    05:01
    Z pravé strany mířil velmi dobře Kesti, jenže Frodl puk vyrazil před sebe! Následně se ještě k dorážce dostal Rachidi, ani on však na skvělého českého brankáře nevyzrál!
    03:10 ŠEBEK - 2:0
     
    03:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko se dostalo do přečíslení dvou proti jednomu, ve kterém si Bernad všiml najetého PATRIKA ŠEBKA! Ten dostal přesnou přihrávku a ještě lepší ranou navýšil české vedení! Asistence: David Bernad a Jakub Petružálek.
    02:47
     
    02:47
    Zbořil udělal chybu, po které mířil Kokkonen sám na Frodla. Český brankář si švédského útočníka doslova vychutnal a po kličce předvedl parádní zákrok lapačkou!
    00:49 D. BERNAD - 1:0
     
    00:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi pokračovali v úvodním tlaku a vyplatilo se! Od pravého mantinelu vyslal prudkou ránu DAVID BERNAD, kotouč prolétl kolem překvapeného brankáře a o tyčku zapadl do sítě! Asistence: Jakub Petružálek.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 1. D. Bernad (Petružálek), 4. Šebek (D. Bernad, Petružálek), 9. Kameš (Kubica, Strnad), 42. D. Bernad (Šebek, Strýček), 48. Strnad – 19. Olsson (Eklund, Lissang), 36. Karlsson (Eklund, Olsson)


    Česko: Frodl (Huf) – Strýček, Šebek, D. Bernad, Petružálek – Kameš, Zahradníček, Kubica, Strnad – Ferenc, Zbořil, Černoch, Kverka
    Švédsko: R. Kinisjärvi (Eriksson) – Larsson, Svedlund, M. Kinisjärvi, Kokkonen – Eklund, Lissang, Olsson, Halberg Karlsson – Kesti, Rachidi, Pettersson, Viitanen

    Rozhodčí: Aumüller (GER), Vikman (FIN)
    bahis siteleri