Česko – Polsko 4:1 (kon.)
konec
Česko
4:1 (3:1, 1:0)
Polsko
Úterý 25.07.2017, 20:00Světové hry – Inline hokej
Partner:
     
    38:33
    A opět aktivní Marek Loskot byl u výrazné šance českého celku, když zakončoval přečíslení tři na jednoho. Gólem to však nekončí.
     
    35:00
    Kapitán České republiky Pavel Strýček už málem zvedal ruce nad hlavu, jenže na poslední chvíli nedokázal zasunout kotouč do branky, která byla naprosto odkrytá.
     
    34:13
    Na druhé straně také šance! Patrik Šebek střílel z pravé strany hřiště z první, Witkowski byl připraven a hezkým reflexem vyráží.
     
    33:45
    Vyložená šance Polska! Mateusz Podsiedlik stál sám před brankářem Brabcem, ale na toho nedokázal najít recept, český gólman totiž skvěle zasahuje.
     
    31:40
    Rubešova rána končí těsně vedle!
     
    21:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi odpověděli na inkasovanou branku ze závěru prvního dějství tím nejlepším možným způsobem! Přečíslení tři na dva završil MAREK LOSKOT, který střelou zápěstím překonal polského strážce svatyně. Asistence: Patrik Šebek.
     
    19:59
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Jenže přesně s koncem prvního poločasu se Polsku podařilo snížit. SEBASTIAN OWCZAREK dorazil kotouč, který český brankář vyrazil pouze před sebe a Čechy to tak může velmi mrzet.
     
    16:24
    Na trestnou lavici usedá Maciej Resiak. Češi tak mají další možnost zvýšit svůj náskok.
     
    14:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi zvyšují svůj náskok. MAREK LOSKOT si najel po levé straně, kde mu byla naservírována hezká přihrávka od Šebka, prvně jmenovaný pak dokázal kličkou zakončit do brány. Asistence: Patrik Šebek.
     
    12:50
    Obrovská šance českého týmu! Agilní Tomáš Rubeš už měl před sebou naprosto odkrytou branku, na poslední chvíli ale zasáhl polský obránce.
     
    10:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    A už je to o dvě branky. Tohle byla náramná kombinace, na jejímž konci stál PAVEL STRÝČEK. Rubeš našel právě Strýčka krásnou přihrávku, jemuž stačilo nastavit bekhend a zavěsit pod víko! Asistence: Tomáš Rubeš.
     
    08:33
    Česko si zahraje početní výhodu. Za příliš mnoho hráčů je potrestáno Polsko, trest si odpyká Dudkiewicz.
     
    07:25
    Marek Loskot v další dobré šanci, Witkowski na poslední chvíli proti jeho střele zasáhl levým betonem.
     
    06:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká republika jde do vedení! Po přihrávce Rubeše se ke střele z pravé strany hřiště dostal ROBIN MALÝ, který o tyč polské klece poprvé na šampionátu rozvlnil síť. Asistence: Tomáš Rubeš.
     
    04:00
    Češi mohli jít do vedení! Michal Šimo se pokoušel o blafák, jenže puk za záda polského gólmana neprocpal.

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 7. Malý (Rubeš), 11. Strýček (Rubeš), 15. Loskot (Šebek), 22. Loskot (Šebek) – 20. Owczarek


    Česko: Brabec (Langer) – Cik, Zbořil, Strýček, Šebek, Malý, Roupec – Bernard, Přibyl, Šimo, Fiala, Rubeš, Loskot. Trenér: Tvrzník.
    Polsko: Witkowski (Elzbieciak) – Owczarek, Struzyk, Podsiedlik, M. Wrobel, A. Wrobel, Dudkiewicz, Zyla, Kwiecinski, Resiak, Wieczorek, Wanat, Stepien. Trenér: B. Wrobel.

    Rozhodčí: Wiar, Pfefer
    thejrc.org